Iskola, tanulás

Legyen szó matekóráról, egy tesztről vagy érettségiről. Az iskolás korú gyermekeknek képesnek kell lenniük koncentrálni az órákon, és ez nem mindig könnyű egy zsúfolt osztályteremben. Különösen abban a korban, amikor egyébként is könnyen elveszítik a figyelmet, és még a zajok is felerősödnek körülöttük. Ezért fontos megvalósítani, hogy a legnagyobb nyugalomban tanulhasson.

Ezen kívül egyre több gyermeknél fordul elő a figyelemhiány jelensége. Rendkívül érzékenyek a hangos zajokra, mint a TV vagy a repülőgép hangja, melyek túl hangosak, ezért könnyen árthatnak a fülnek. Az érzékeny fülű gyermekek könnyen kimerülhetnek, főleg ha napi rendszerességgel vannak túlzott zajnak kitéve. Krónikus fáradtság és a koncentráció elvesztése jelentkezhet náluk.

Iskolás gyermekeknek különösen ajánlott a Pluggies Kids használata. Tökéletesen illeszkedik a fülbe, és elnémítja a durva zajokat. Használat közben ugyanolyan könnyen tud a gyermek az osztálytársaival beszélgetni, és persze azt is kiválóan érti, amit a tanár mond. A füldugó tartós, rugalmas anyagból készül, felveszi a gyermek fülének formáját. Ha szeretnéd, hogy gyermeked nyugodt körülmények között tudjon tanulni, szerezz be neki egy pár füldugót.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Az Alpine Muffy kifejezetten a kisgyermekek füleinek védelmére alkalmas, használható olyan zajos környezetekben, mint a partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek. Ezek a gyerek fülvédők elősegítik a koncentráltabb tanulást és olvasást otthon vagy az iskolában.

 

A gyermekek gyakran vannak kitéve túlzott zajhatásnak. Egy német tanulmány kimutatta, hogy nyolcból egy gyermek szenved halláskárosodást. A zajok rendkívül megterhelőek lehetnek számukra, kevésbé képesek koncentrálni, alvászavaroktól szenvedhetnek és stresszesebbek.

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.

Nem szőt polipropilén húzózsinóros táska. Ideális az Edz Kidz fültok tárolására, ha éppen nincs használatban.

Vászon húzózsinóros táska. Ideális az Alpine Muffy fültok tárolására, ha éppen nincs használatban.

Az Alpine Muffy Smile fülvédőt a jobb és koncentráltabb iskolai, otthoni tanulásért és olvasásért fejlesztették ki. És természetesen fülvédőként is használható, hogy megvédjük a gyermekek hallását a túlzott zajtól, többek között olyan helyeken, mint partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek.

 

Fesztivál, légi bemutató, motoros felvonulás, vagy bármilyen zenei koncert hangereje is megterheli gyermekünk hallását. A fültok használatával magunkkal vihetjük ezekre a rendezvényekre. A speciális szűrők segítségével ő is élvezni fogja a zenei koncert élményt, és a szülőknek sem kell hangosabban szólni a fültokot viselő gyermekhez. Tanulás, hangszeres gyakorlás közben való viselése is segíti gyermekét a könnyebb koncentrációban, kizárja a zavaró zajokat, amiktől elkalandozhat a figyelme, így hatékonyabb és gyorsabb a  munkafolyamat.