Budapest MOTORFesztivál


2011. Március 11-13... Néhány nap, amikor minden a motorokról szól! Gyere el a Budapest Motorfesztiválra, és élvezd a sokszínőą programkínálatot:

stunt-riding bemutató és verseny, triál és quad verseny, gokart.

Kiállítás kínálatunkban: veterán motor és Autó+Motor+Sport kiállítás, Robogó Világ és Tattoo Expo. Mindez 1 jegy áráért, a motorrajongók örömére!

A füldugo.hu csapata vár minden kedves Látogatót és Érdeklő‘dő‘t az A pavilon e20-as standjánál a fesztivál egész ideje alatt! 

... Mert a hallás érték!

 2011-ben ismét Motor Fesztivál a Hungexpo-n. A szezon hagyományos nyitó rendezvénye új formában várja a kiállítókat és érdeklő‘dő‘ket. Egy igazi fesztiválhangulatú rendezvény ahol a látogatók megismerhetik a év újdonságait, találkozhatnak híres motorosokkal, részt vehetnek szórakoztató és extrém programokban.

 

Csatlakozz te is a Budapest Motor Fesztivál Facebook csoportjához.

 A Budapest Motorfesztiválon rövidebb úton egyenesen a célba ér! Minden, ami van, ami új, ami lehet, itt helyet talál.

 

 

 HUNGEXPO
Vásár és Reklám Zrt.

1101 Budapest
Albertirsai út 10.
Levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44

Tel: 263-6000
Fax: 263-6098
info@hungexpo.hu

Programajánló

Budapest Motor Fesztivál 2017

2017. 02. 16.

2017 sem indulhat el a Budapest Motor Fesztivál megrendezése nélkül, hiszen hosszú évek óta ez a legjelentősebb motoros szezonnyitó esemény hazánkban.

10 éves a Music Expo

2015. 09. 22.

Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

Budapest Music Expo idén is!

2015. 07. 29.

Október 2-3-4. Nekünk már van programunk. Nektek is?

A motorozás okozhat halláskárosodást?

2015. 03. 19.

Igen, a motorosoknál különösen nagy a maradandó halláskárosodás kialakulásának lehetősége. A legtöbb motoros tisztában is van a "csendes gyilkos" jelenségével, mely minden útjukat végigkíséri. Sajnos a legtöbben azonban úgy vélekednek, hogy a motorozás okozta halláskárosodás ellen épp elég védelmet nyújt a bukósisak. Van ebben ugyan némi igazság, de számos kutatás igazolta már, hogy a halláskárosodás így is gyakori a szélzajnak "köszönhetően".

Motorozás: hallásra gyakorolt hatások és megelőzés

2015. 03. 13.

Sokat beszélünk a motorozás témájában a biztonságról, nagy figyelmet fordít erre a törvényhozás, a motoros piac és a média. Ugyanakkor a halláskárosodás mégis ritkán merül fel a motorosok körében. Ez elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy a hallásvédőknél olyan dologra gondolunk, mely megakadályozza a koncentrációt.

Kapcsolódó termékek

0Ft

..