New Friend Request endorzer


1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

Budapesti székhelyű modern metal - metalcore zenekar vagyunk. Első videóklippünk 2014-ben jelent meg, 2015 tavaszán tartottuk a bemutatkozó turnénkat a Depresszió és az Alvin és a Mókusok zenekarok társaságában, ősszel pedig ismét végigjártuk a magyar és a környező országok klubjait Alvinékkal. Jelenleg első nagylemezünk dolgozunk, amit ez év nyarán tervezünk megjelentetni.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal?

A 2015-ös Hangfoglaláson próbáltam ki először a MusicSafe Pro-t egy zenész ismerősöm javaslatára. Igaz ott koncert körülmények között nem volt alkalmam tesztelni őket, de a minősége és a személyre szabhatósága azonnal meggyőzött, így be is szereztem gyorsan egy teszt darabot. Azóta rendszeresen használom őket próbán, koncerten és szórakozóhelyeken.

3) Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Számomra mindig is komoly problémát okozott a hatalmas hangerő, ami próbán vagy koncerten éri a füleimet. Több, mint tíz év aktív zenélés után el is kezdtem érezni ennek a hatását. Próbák/koncertek után fülcsengés, zúgás, fejfájás. Az utóbbi évben állandósult egy folyamatos csengés a bal fülemben, ami hangterhelés hatására több napra is felerősödött. Korábban próbálkoztam többféle füldugó fajtával is viszont vagy kényelmi, vagy akkuszitkai okok miatt egyik sem vált be.

Az Alpine MusicSafe Pro bizonyult eddig a legjobb megoldásnak. Azonnal megszoktam a használatát és mindig nálam van, ha koncertre vagy szórakozóhelyre megyek. Rendszeresen használom próbán is, mivel nem zavaró és nem szól bele a hangképbe. Én a leggyengébb (fehér) szűröket preferálom, mivel pont azt a magas frekvenciát vágják ki a zenéből, ami elnyomja a többi hangszert és halláskárosodást okoz. Amióta az Alpine füldugót használom csökkent az állandó fülcsengésem is.

4) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

Nincs ilyen személy.

5) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Szerintem a MusicSafe Pro tökéletes választás zenészeknek, hagtechnikusoknak, és roadoknak. A közönség számára is ajánlott, mivel tökéletesen élvezhető vele az előadás halláskárosodás nélkül.

 

New Friend Request Facebook oldala

 

Termék tesztek

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Hot Beaver endorzer

2016. 04. 07.

Endorzerünk, A Horváth Sexy Gábor a Hot Beaver tagja nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

5.990Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..

0Ft

..