Utazás, repülés

Mi lehet szórakoztatóbb, mint az utazás? Felfedezhetünk idegen kultúrákat, megismerhetünk új embereket, akár egy üzleti útra megyünk, akár egy szórakoztató nyaralásra. Mindig jó, ha van nálunk kéznél kényelmes ruha és egy jó könyv a hosszú útra. Az utazás minden része - vonattal és repülővel is - ugyanolyan jó időtöltés lehet. Kora reggeli várakozás a reptéren hátizsákkal vagy bőrönddel, és irány külföld.

Milyen szórakoztató és izgalmas egyben, de a tapasztalt utazók tudják, hogy a repülő felemelkedésénél és leereszkedésénél a légnyomásváltozás fájdalmas lehet a füleknek. Ne felejtsük el, hogy a repülő hajtóműjének monoton zaja szintén jelentős támadást jelent a füleknek. Főleg, amikor gyerekekkel kell utazni, akik sírnak és türelmetlenebbek, ezen a ponton válhat könnyen rémálommá a nyaralás.

Élvezd az utazást, használj füldugót!

A vakáción rengeteg hangos, zavaró zaj fordulhat elő. Ajtócsapódás a hotelben, túl hangos televízió a szomszéd szobában, a sátorozásról pedig nem is kell talán külön említést tenni. Ha szeretnéd gondtalanul élvezni a nyaralást és kellemesnek megélni a repülőutat, itt egy speciális füldugó.

Kemping

Kemping

Az egész napos utazás után megérkezünk a kempingbe. Kellemes hangulat, gyorsan összedobjuk a táborhelyet és a csendes estét sütögetéssel koronázzuk meg. Korán irány az ágy, hogy másnap újult erővel vessük bele magunkat a vakációba. Sajnos a többi kempingező ezt másképp gondolja. Abban a pillanatban, ahogy másznánk bele a hálózsákba, néhány sátorral arrébb felerősödik a hangerő. Nem igazán jó kezdet a nyaraláshoz.

Repülés

Repülés

Hosszú utazásra készülünk repülővel? Kalandos, de hosszabb időt eltölteni a fülledt levegőjű repülőn, ahol folyamatosan zúgnak a motorok, nem minden esetben kellemes.

Strand

Strand

Egy kellemes nap a strandon: a hűtőtáska tele, napszemüveg és fényvédő. Hébe-hóna beleugrunk a vízbe, sütkérezünk a napon, és amikor elfáradunk, szundikálunk egyet. Zene a füleknek,  ám némileg azonban megnehezíti a pihenést a sok sikoltozó gyermek.

Szálloda

Szálloda

Tágas, minibárral felszerelt szoba, melyből gyönyörű kilátás nyílik a városra. A hotel nagyszerű választásnak bizonyult a nyaraláshoz. De aztán jönnek az idegesítő ajtócsapkodások, TV recsegés, a felettünk lévő WC lehúzása felér egy vízeséssel. A zaj még mindig benne van a szállodai kellemetlenségek top hármas listájában. Így veszik el a kellemes nyaralás érzése.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Átlagosan az iskolás korú gyermekek 10%-ának gondja van az osztályteremben való koncentrálással, és könnyen elterelődik a figyelme. A termek egyre nagyobbak és zajosabbak, mely hozzájárul a problémához. Ennek kiküszöbölésére fejlesztették ki a Muffy School gyermek fültokot. Rendszeres használatával az osztályban jobban tud koncentrálni a gyerek, ez pedig jobb iskolai teljesítményhez és az osztálytermi nyugalomhoz vezet.

Strapabíró és elegáns tárolódoboz. Két praktikus rekesze lehetővé teszi, hogy a füldugókat és a szűrőket külön-külön tároljuk. Alumíniumból készült, jól zárható és ütésálló. A rajta található karikával rögzíthetjük kulcstartóként, övünkön vagy a gitártok cipzárján. Így mindig nálunk lehet. A tároló mérete mindössze 6,5×2,5 cm. 

A FlyFit speciális szűrői megoldást nyújtanak a nyomáskülönbség okozta füldugulás és a kellemetlen környezeti zajok ellen az autóban, a vonaton és a repülőgépen. Elsősorban utazáshoz ajánlott, de alkalmas lehet nyaralásokon is különböző helyzetekben.

A legtöbb környezeti zaj kellemetlen, sok pedig kifejezetten ártalmas a füleknek. Az állandó, túl sok zaj könnyen maradandó kárt tehet a hallásban. Az Alpine erre dolgozta ki extra puha füldugóját, mely amellett, hogy csökkenti a zajok hangerejét, magas viselési komfortot biztosít. Tökéletesen illeszkedik minden fülbe, és olyan bevonatot kapott, mely megakadályozza az irritációt.