Alpine Hallásvédelem


Az Alpine a legnagyobb, akusztikus szűrőrendszerrel ellátott, univerzális hallásvédő eszközöket gyártó cég. Innovatív termékeik és azok csomagolása kényelmes, magas színvonalú. Az Alpine mindenki számára lehetővé teszi, hogy halláscsökkenés kialakulásának veszélye nélkül tartozkodjon zajos környezetben, például koncert, kertimunka stb. Ezzel elkerülhetőek a túlzott hangerő mellékhatásaként fellépő tünetek, mint az álmatlanság vagy a fáradtság.

Alpine Hallásvédelem: minden helyzetben

Vezető holland gyártó, globális jelenlét

Az Alpine vezető pozíciót tölt be a hallásvédő piacon 23 éve. Világszerte több mint 50 országban, különböző nemzetközileg elismert üzletben vannak jelen az Alpine füldugók.

Nemzetközi partnerek

Évek óta az Alpine törekszik a hallásvédelemmel kapcsolatos tudatosság növelésére, hazai pályán és külföldön egyaránt. Ennek a célnak köszönhetően számos partnerkapcsolat alakult ki az évek során.

Nagy, de még mindig növekszik

Az Alpine füldugók értékesítése évente több mint 20%-kal nő. A gyógyszertári értékesítés hatalmas növekedése jelentős fejlődésnek tekinthető. Továbbá a zenekedvelők és a motorosok egyre inkább tudatában vannak a hangos zaj kockázatának. Ezeken a piacokon például a hallásvédelemre jelentősen nagyobb az igény. A minőségi hallásvédők iránti növekvő kereslet az Alpine termékek egyedülálló tulajdonságainak és a hallásvédelemre fordított egyre nagyobb figyelemnek köszönhető.

Alpine termékek Google értékelése: 9,2/10

Egyedülálló piaci pozíció

Amikor füldugókról beszélünk, sokan a standard szivacsos vagy viasz füldugókra gondolnak először. Pedig számos fontos különbség van a termékek között. Az alábbi táblázat megmutatja a szűrős füldugók előnyeit a hab és viasz füldugókhoz képest.