Alvás, pihenés

Semmi sem olyan jó, mint egy intenzív nap után elégedetten belebújni a takarónkba. Mindent magunk mögött hagyunk és élvezzük a pihe-puha ágyban a nyugodt alvást. Ugye milyen finom? De sajnos nem mindenkinek ilyen egyszerű. Zajos szomszédok, horkoló partner, nem csak otthon, nyaralás alatt is. Ilyenkor érdemes fontolóra venni egy alváshoz tervezett füldugót.

Az emberek jelentős százaléka szenved hasonló problémával. Miközben a partner Álomországban jár (és közben erőteljesen horkol), a másik fél csak a plafont bámulja. Egy éjszaka nem tud aludni, ám legyen. De amikor ez gyakran és egyre gyakrabban fordul elő, ajánlatos orvoshoz fordulni. Egy jó éjszakai alvás sokat tehet az ember egészségéért. A szervezetet könnyen helyre tudja állítani egy kis pihenés. Azok, akik túl keveset alszanak, fáradékonyabbak, kevésbé kiegyensúlyozottak.

Használj füldugót a pihentető alvásért!

Az álmatlanság okai nagyon változatosak lehetnek. A problémák sora kezdhető a túl sok elfogyasztott kávéval vagy a horkoló partnerrel. Sokan nem tudnak aludni a hangosabb zajok miatt, számukra nyújt megoldást egy speciális, alváshoz kifejlesztett füldugó.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára. Az embereknek e jelentős csoportja alvászavarral küzd. Okozhatja egy horkoló partner, zajos szomszéd, közeli diákszálló vagy az utcazaj például. Tehát a nyugodt éjszakai alvás nem mindenkinek adatik meg, ez pedig hatással van az életükre. Az alváshiány egészségügyi problémákhoz vezet és súlyos fáradtságot eredményez, mely kiégést vonhat maga után. Az Alpine kifejlesztette az ideális füldugót a nyugodt éjszakához: ez a SleepSoft.

Az Alvómaszk három rétegű, a külső borítása vastag fekete pamut anyag, belül vatelin töltettel. Felhelyezés után tökéletes elsötétítést biztosít viselőjének. A fejre egy állítható széles plüss gumiszalag rögzíti az alvómaszkot annak érdekében, hogy az tökéletesen helyezkedjen el, fejformától, hajviselettől függetlenül. A szemmaszk nem ér hozzá a szempillához az alvómaszk alsó részén elhelyezkedő extra elemelő töltet miatt.