Horkolás

Horkoló partner. Rengeteg bosszúság és számos probléma forrása. Ez is az egyik elsődleges oka annak, hogy a partnerek külön szobában alszanak. Az egyik fél kényelmesen, békésen alszik, amíg a másik az éjszaka közepén felül az ágyban. Ez egyáltalán nem kedvez az egészségnek. Az alváshiány stresszhez és koncentrációhiányhoz vezethet.

A SleepSoft békés alvást ígér a horkoló partner mellett. A speciális szűrő finoman tompítja a horkolást, de a csecsemősírást és a riasztó hangját átengedi. Egyedi kialakításának köszönhetően kényelmes viselet alvás közben is.

A SleepSoft füldugó tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült. A test melegének hatására megpuhul és felveszi a hallójárat formáját, ezért rendkívül kényelmes. Ráadásul mindkét fél élvezheti a nyugodt éjszakai pihenést, ehhez tökéletes megoldás a SleepSoft.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára. Az embereknek e jelentős csoportja alvászavarral küzd. Okozhatja egy horkoló partner, zajos szomszéd, közeli diákszálló vagy az utcazaj például. Tehát a nyugodt éjszakai alvás nem mindenkinek adatik meg, ez pedig hatással van az életükre. Az alváshiány egészségügyi problémákhoz vezet és súlyos fáradtságot eredményez, mely kiégést vonhat maga után. Az Alpine kifejlesztette az ideális füldugót a nyugodt éjszakához: ez a SleepSoft.

Az Alvómaszk három rétegű, a külső borítása vastag fekete pamut anyag, belül vatelin töltettel. Felhelyezés után tökéletes elsötétítést biztosít viselőjének. A fejre egy állítható széles plüss gumiszalag rögzíti az alvómaszkot annak érdekében, hogy az tökéletesen helyezkedjen el, fejformától, hajviselettől függetlenül. A szemmaszk nem ér hozzá a szempillához az alvómaszk alsó részén elhelyezkedő extra elemelő töltet miatt.