Pihenés

Számos tanulmány bizonyítja, hogy a túl kevés alvás mentális és egyéb egészségügyi problémákhoz vezethet. Unod már a munkád, és nincs energiád átvészelni a napot, alig bírsz koncentrálni, ingerült vagy a nap végére. Ezek jelei lehetnek az alváshiánynak, mely jelentősen rányomhatja a bélyegét az egészségünkre. Egyre többen szenvedtek alvászavarokkal, és keresik rá a megoldást.

Gyakran elég egy jobb füldugó az álmatlanság megoldására. Például ha a partnerünk horkol, zajosak a szomszédok vagy hangos a környék. A speciális SleepSoft füldugóval zavartalanul élvezheted az éjszakát, reggel pedig sokkal fittebben és egészségesebben fogsz felkelni.

A pihentető alváshoz használj füldugót!

A füldugó tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült. Tökéletesen felveszi a hallójárat formáját, ezért rendkívül kényelmes. A speciális szűrők enyhítik a környezeti zajokat, miközben az ébresztő és a babasírás hallható marad. Szeretnél minden reggel frissebben ébredni? Használj SleepSoft füldugót a zavartalan alvásért!

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára. Az embereknek e jelentős csoportja alvászavarral küzd. Okozhatja egy horkoló partner, zajos szomszéd, közeli diákszálló vagy az utcazaj például. Tehát a nyugodt éjszakai alvás nem mindenkinek adatik meg, ez pedig hatással van az életükre. Az alváshiány egészségügyi problémákhoz vezet és súlyos fáradtságot eredményez, mely kiégést vonhat maga után. Az Alpine kifejlesztette az ideális füldugót a nyugodt éjszakához: ez a SleepSoft.