Alpine Muffy Music
Fültok zenészeknek

Gyártó:
Alpine Hearing Protection
Típus:
Muffy Music
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 7.490Ft Nettó: 5.898Ft


Kifejezetten dobosok és zenészek számára készült, akik rendszeresen ki vannak téve nagyon hangos zenének, így a halláskárosodás kockázatának is. Próbateremben, stúdióban, előadás közben vagy zeneórán, bármikor használható amikor túl sok a zaj.


A halláskárosodás megelőzése

A Modern Drummer kutatása kimutatta, hogy a dobokra mért ütés hangereje elérheti a 120 dB-t. Ha nem használsz hallásvédőt ilyen hangos zajnál, könnyen halláskárosodást szenvedhetsz. Négyből három zenésznél mutatható ki maradandó halláskárosodás, és még mindig akadnak dobosok, akik nem viselnek semmilyen hallásvédőt. Az Alpine kifejezetten nekik fejlesztette ki dobos fültokját.

Multifunkcionális

Az Alpine dobos fültokja speciálisan dobosoknak és más zenészeknek ajánlott, akik rendszeresen vannak kitéve túlzott zajhatásnak. A fülvédő használható próbán, fellépésen, de ideális koncerteken, fesztiválokon és más zajos környezetben is.

Nagyon kényelmes

A strapabíró és kényelmes Alpine Muffy kiváló minőségű anyagból készült. A fülvédő mindig tökéletesen illeszkedik az állítható fejpántnak köszönhetően. Minden fejmérethez ideális. A fejpántot puha anyag borítja, ezért viselése nagyon kényelmes. A többrétegű zajcsökkentő habnak kösztönhetően kiváló csillapítást biztosít. A fültok kagylóit borító anyag extra komfortot nyújt viselés közben. A fültokok strapabíróak és tartósak, tisztításuk egyszerű.

Előnyei:

  • Nagyon kényelmes, puha fejpánt
  • Állítható, illik minden fejméretre
  • Összecsukható, könnyen szállítható és tárolható
  • Strapabíró és tartós, kiváló minőségű
  • Ajándék Protect&Go táska
  • Bőrbarát anyagú fejpánt
  • Többrétegű zajcsökkentő hab, mely endkívül jól illeszkedik és zár
  • Könnyen tisztítható
  • SNR érték: 25 dB

Protect & Go táska

Az Alpine kifejlesztett egy speciális táskát, hogy a fülvédőt kényelmesen és higiénikusan tárolhassuk. Minden csomag tartalmaz egy ajándék Protect&Go táskát.

Csillapítási értékek

Frekvencia (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Hangerősség (dB) 13,3 13,1 15,3 22,7 31,9 33,8 36,8 28,6

 

TNO által mért csillapítási értékek megfelelnek az EN 352-2 (2002) és az ISO-4869-2a szabványnak.

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz Kitűnő