Edz Kidz
Fültok húzózsinóros táskával

Gyártó:
Eseno Limited
Típus:
Edz Kidz - Fültok húzózsinóros táskával
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 8.490Ft Nettó: 6.685Ft

Kapható választék:
*

Kosárba

Fesztivál, légi bemutató, motoros felvonulás, vagy bármilyen zenei koncert hangereje is megterheli gyermekünk hallását. A fültok használatával magunkkal vihetjük ezekre a rendezvényekre. A speciális szűrők segítségével ő is élvezni fogja a zenei koncert élményt, és a szülőknek sem kell hangosabban szólni a fültokot viselő gyermekhez. Tanulás, hangszeres gyakorlás közben való viselése is segíti gyermekét a könnyebb koncentrációban, kizárja a zavaró zajokat, amiktől elkalandozhat a figyelme, így hatékonyabb és gyorsabb a munkafolyamat.


Megvédeni a gyermekfüleket

A gyermekek gyakran vannak kitéve olyan zajnak, mely túl hangos számukra. Kutatások szerint nyolcból egy gyermeknél alakul ki emiatt maradandó halláskárosodás. A hangos zaj könnyen túlterhelheti a gyerekeket, ezáltal stresszesek lehetnek, kevésbé képesek koncentrálni és aludni. A termék viselése 18 hónapos kortól ajánlott, de semmiképpen sem a fél évnél fiatalabb gyerekeknél. A kutacsok teljes összezáródásáig a terméket körültekintően kérjük használni. A csomag tartalma egy darab gyermek hallásvédő fültok és egy darab színes tárolózsák.

A színek párosítása:

 • Zöld fültok - zöld zsák
 • Piros fültok - piros zsák
 • Pink fültok - pink zsák
 • Kék fültok - kék zsák
 • Citromsárga fültok - citromsárga zsák
 • Fekete fültok - fekete zsák
 • Fehér fültok - fekete zsák

A megadott szín párosítások nem változtathatók, megértésüket köszönjük.

Mikor viselje gyermekünk a fültokot?

 • koncerten
 • hangszeren való gyakorláshoz (pl. dobolás)
 • tanulás közben (növeli a koncentrációs képességet)
 • tűzijátékon
 • autó, motor versenyen
 • légi bemutatón
 • egyéb hangos helyszíneken

Autizmussal élők

Az autista gyermekeknél gyakori az átlagnál érzékenyebb látás és hallás. Emiatt panaszkodhatnak a körülöttük lévő hangzavarra, mely egy normál hallású embernek természetesen nem tűnik fel. A gyermek nem tudja úgy füleire szorítani kezét, hogy kizárja ezeket a hangokat. Számukra jelenthet megoldást az Edz Kidz fültok, mely csillapítja a környezeti zajokat, miközben kényelmes viseletet nyújt hosszú távon is.

Általános információk

A csomagban található egy fültok és egy húzózsinóros táska. A táska a használaton kívüli fültok tárolására a legideálisabb. A fültok nagyon könnyű (207g), ennek ellenére nagyon strapabíró. Összehajtható, ezért szállítása és tárolása egyszerű. Széles körben alkalmazható, koncertektől ésautóversenyektől kezdve, abevásárlóközponton át asporteseményekigakárhol. Remek megoldása gyermek hallásának megóvására, vagyzajos környezetben valómegnyugtatására.

Használati útmutató

A fülvédő nem játék,csak felnőtt felügyelete mellett használható.Helyesen viselveaz Edz Kidz fülvédő kiváló védelmet biztosít, kiszűri a magas frekvenciájú zajokat.

 1. A kicsomagolást követően fogja a fejpántot egyik kezével, majd húzza le a fültokot a másikkal.
 2. Húzza széta fejpántot amennyire csak lehet,helyezze a fültokokat a viselő füleire,közben illessze a fejpántot a fej tetejéhez.
 3. Tartsa egy helyben a fejpántot a fej tetején, amíg beállítja a fültokkényelemes viseletét biztosító magasságot. A fejpántnak a fej tetején kell pihennie, hogy tartsa a fültokokat. Kisebb gyerekek esetén a fejpánt elállhat a fejtetőtől. Ez nem befolyásolja az Edz Kidz fülvédő hatékonyságát.
 4. Állítsa be a fejpántot és a fültokokat stabilan, hogy hatékony zajszűrést biztosítsanak.
 5. Helyezze fel az fülvédőket mielőtt a viselő nagy zajnak lenne kitéve, viselje őket végig, ezzel is szokva a fültokot.
 6. Ne feledje magával vinni a húzózsinoros táskát, amibe kényelmesen bele lehet tenni a fültokot, ha már nincs rá szükség.

Ápolás

Tisztítsa langyos szappanos vízzel,fertőtlenítse háromhavonta vagy a használat gyakoriságától függően bizonyos időközönként. Ne alkalmazzon szerves oldószereket vagy alkoholt a tisztításhoz.Használaton kívül ajánlott az Edz Kidz fülvédőket tiszta, száraz táskában tartani, ami a termékhez van csomagolva.

Adatlap

Csillapítási értékek

Frekvencia (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Általános csillapítás (dB) 15,3 9,0 17,2 25,7 35,2 34,9 38,0 36,0
Szabvány eltérés (dB) 4,0 3,4 2,8 1,7 3,4 3,1 4,3 3,9

 

SNR 26dB H: 33dB M:24dB L14dB

CE tanusítványt kibocsájtotta: INSTITUTE NATIONAL DE RECHERCHÉ ET DE SECURITE AVENUE DE BOURGOGNE/ B.P.27, F54501 VANDOEUVRE, FRANCE

Az Edz Kidz fülvédők kompatibilisek az Európai 89/686/EEC 2 -es mellékletében foglaltakkal, így teljesíti a EN352-1: 1993 Európai standardot (Hallásvédők – általános követelmény – 1. rész: fültokok).

EN3521-1 szabvány szerinti CE jelzésű termék.

Általános tulajdonságok
Általános csillapítási érték 26 dB
Csillapítás Frekvencia -- Általános csillapítás 63 Hz -- 15,3 dB 125 Hz -- 9,0 dB 250 Hz -- 17,2 dB 500 Hz -- 25,7 dB 1000 Hz -- 35,2 dB 2000 Hz -- 34,9 dB 4000 Hz -- 38,0 dB 8000 Hz -- 36,0 dB
Hány éves kortól ajánljuk? Fél éves kortól
Pánt anyaga Műanyag, műbőr, fém
Termék súlya 207 g
Felhasználási terület koncert, légi bemutató, sport meccsek, tűzijáték, Forma-1, motorsport esemény

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz Kitűnő