Edz Kidz
Gyermek hallásvédő fültok

Gyártó:
Eseno Limited
Típus:
Edz Kidz - Gyermek hallásvédő fültok
Elérhetőség:
Raktáron
EAN:
5060184540032
Ár: 11.490Ft Nettó: 9.047Ft

Kapható választék:
*


Fesztivál, légi bemutató, motoros felvonulás vagy bármilyen zenei koncert hangereje is megterheli gyermekünk hallását. A fültokot magunkkal vihetjük hasonló rendezvényekre. A speciális szűrőrendszernek köszönhetően a gyermek is élvezni fogja a koncert zenei élményét, és a szülőknek sem kell hangosabban szólni a fültokot viselő gyermekhez. Tanulás, hangszeres gyakorlás közben való viselése segíti gyermeket a könnyebb koncentrációban, kizárja a zavaró zajokat, melyek miatt elkalandozna a figyelme, így hatékonyabb és gyorsabb a munkafolyamat.

  


Megvédeni a gyermekfüleket

A gyermekek gyakran vannak kitéve olyan zajnak, mely túl hangos számukra. Kutatások szerint nyolcból egy gyermeknél alakul ki emiatt maradandó halláskárosodás. A hangos zaj könnyen túlterhelheti a gyerekeket, ezáltal stresszessé válnak, kevésbé képesek koncentrálni és aludni. A termék viselése 18 hónapos kortól ajánlott, de semmiképpen sem a fél évnél fiatalabb gyerekeknél. A kutacsok teljes összezáródásáig a terméket körültekintően kérjük használni. A csomag tartalma egy darab gyermek hallásvédő fültok.

Mikor viselje gyermekünk a fültokot?

 • koncerten
 • hangszeren való gyakorláshoz (pl. dobolás)
 • tanulás közben (növeli a koncentrációs képességet)
 • tűzijátékon
 • autó-, motorversenyen
 • légi bemutatón
 • bármilyen hangos helyszínen

Autizmussal élők

Az autista gyermekeknél gyakori az átlagnál érzékenyebb látás és hallás. Emiatt panaszkodhatnak a körülöttük lévő hangzavarra, mely egy normál hallású embernek természetesen nem tűnik fel. A gyermek nem tudja úgy füleire szorítani kezét, hogy kizárja ezeket a hangokat. Számukra jelenthet megoldást az Edz Kidz fültok, mely csillapítja a környezeti zajokat, miközben kényelmes viseletet nyújt hosszútávon is.

Általános információk

A csomagban egy fültok található. A fültok nagyon könnyű (207g), ennek ellenére rendkívül strapabíró. Összehajtható, ezért szállítása és tárolása egyszerű. Széles körben alkalmazható, koncertektől és autóversenyektől kezdve, bevásárlóközponton át a sporteseményekig bárhol. Remek megoldás a gyermek hallásának megóvására vagy zajos környezetben való megnyugtatására.

Használati útmutató

A fülvédő nem játék, csak felnőtt felügyelete mellett használható. Helyesen viselve az Edz Kidz fülvédő kiváló védelmet biztosít, kiszűri a magas frekvenciájú zajokat.

 1. A kicsomagolást követően fogja a fejpántot egyik kezével, majd húzza le a fültokot a másikkal.
 2. Húzza szét a fejpántot amennyire csak lehet, helyezze a fültokokat a viselő füleire, közben illessze a fejpántot a fej tetejéhez.
 3. Tartsa egy helyben a fejpántot a fej tetején, amíg beállítja a fültokkényelemes viseletét biztosító magasságot. A fejpántnak a fej tetején kell pihennie, hogy tartsa a fültokokat. Kisebb gyerekek esetén a fejpánt elállhat a fejtetőtől. Ez nem befolyásolja az Edz Kidz fülvédő hatékonyságát.
 4. Állítsa be a fejpántot és a fültokokat stabilan, hogy hatékony zajszűrést biztosítsanak.
 5. Helyezze fel a fülvédőket már azelőtt, hogy a viselő nagy zajnak lenne kitéve, ezzel szokva annak használatát.

Ápolás

Tisztítsa langyos szappanos vízzel, fertőtlenítse háromhavonta vagy a használat gyakoriságától függően bizonyos időközönként. Ne alkalmazzon szerves oldószereket vagy alkoholt a tisztításhoz. Használaton kívül ajánlott az Edz Kidz fülvédőket tiszta, száraz helyen tartani.

Csillapítási értékek

Frekvencia (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Általános csillapítás (dB) 15,3 9,0 17,2 25,7 35,2 34,9 38,0 36,0
Szabvány eltérés (dB) 4,0 3,4 2,8 1,7 3,4 3,1 4,3 3,9

 

SNR: 26 dB

H: 33dB M:24dB L14dB

CE tanusítványt kibocsájtotta: INSTITUTE NATIONAL DE RECHERCHÉ ET DE SECURITE AVENUE DE BOURGOGNE/ B.P.27, F54501 VANDOEUVRE, FRANCE
Az Edz Kidz fülvédők kompatibilisek az Európai 89/686/EEC 2 -es mellékletében foglaltakkal, így teljesíti a EN352-1: 1993 Európai standardot (Hallásvédők – általános követelmény – 1. rész: fültokok).
EN3521-1 szabvány szerinti CE jelzésű termék.

Általános tulajdonságok
Hány éves kortól ajánljuk? Féléves kortól
Pánt anyaga Műanyag, műbőr, fém
SNR érték (átlagos csillapítás értéke decibelben) 26 dB
Termék súlya 207 gramm
Felhasználási terület hangos rendezvények, koncertek, koncentráció, figyelem zavar, mozi, tűzijáték, Forma1
Élettartam Strapabíró
Csomag tartalma
Tároló húzózsinóros táska

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz Kitűnő
Captcha