Hallásvédők a koronavírus járvány idejére


Új és eddig nem tapasztalt helyzettel találtuk szembe magunkat a koronavírus gyors terjedése miatt. Ez a speciális helyzet speciális körülményeket és intézkedéseket kíván mindenkitől. Az iskolák bezárása miatt a gyermekek otthon tanulnak, a dolgozók közül pedig sokan home office-ból oldják meg a munkát. Egy ilyen megoldás hatékony működéséhez nem mindig adottak a feltételek, hiszen a családtagok könnyen zavarhatják egymást.

Íme néhány eszköz, melyek segíthetnek könnyebbé tenni az otthoni munkát és tanulást:

Alpine SleepSoft

A név csalóka, a SleepSoft füldugó valójában nem csak alváshoz tökéletes, hanem irodai munkához és tanuláshoz is. A szűrők a mélyebb hangokat csillapítják, a magasakat pedig átengedik. Ezen tulajdonságának köszönhetően a csengőt és a riasztót hallani fogjuk, miközben a beszélgetések halkabbak, mely hatékonyan segíti a munkára vagy a tanulásra koncentrálást. Ezért ajánlott azoknak, akik otthonról végeznek irodai munkát és nagyobb gyermekeknek, felnőtteknek is a tanuláshoz.

Alpine Muffy

A gyerekek figyelme gyakran elkalandozik tanulás, olvasás közben. A környezeti zajok miatt könnyebben kizökkennek, csökken a koncentrációs készség, mely nagyban hátráltatja a tanulást. A Muffy fültok segít kizárni a zavaró hangokat, miközben nem okoz elszigeteltségérzést. Így képesek jobban összpontosítani a tananyagra, de hallani fogják, amikor szólnak nekik. A fültok különösen ajánlott azoknak, akik otthon tanulnak, olvasni szeretnének és könnyen elkalandoznak, nehezen koncentrálnak.

Alpine Muffy Baby

Amikor az egész család otthon tartózkodik, nehezebben megoldható, hogy egy kisgyermek nyugodt körülmények között, csendben pihenhessen. Ha nem akar mindenki a szundi alatt lábujjhegyen járkálni a lakásban, sokat segíthet a Muffy Baby fültok, mely 0-36 hónap közötti gyermekeknek ajánlott. A fültok nem gyakorol felesleges nyomást a fejre, rendkívül kényelmes és tökéletesen csillapítja a környezeti zajokat, hogy a pici zavartalanul aludhasson, míg a családtagok teendőiket végzik.

+ Alpine Clean

A Clean egy fertőtlenítő spray, mely a fültokok és füldugók tisztítására szolgál. A járvány miatt különösen fontos a folyamatos fertőtlenítés és a higiénia. A legtöbb baktérium és vírus néhány percen belül elpusztul a permetezést követően. A folyadék könnyen és gyorsan szárad, nem hagy nyomot, nem ragad. A termékek fertőtlenítése mellett kiválóan ráadásul alkalmas kézfertőtlenítőként használva is.

Aktuális

Védd gyermeked hallását

2020. 05. 25.

Ahogy figyelünk arra, hogy gyermekeink mit esznek, isznak és milyen dolgok érik őket életük során, fontos ismerni azokat a hangokat, melyeknek rendszeresen ki vannak téve, mivel a túlzottan hangos zajok tartós halláskárosodást okozhatnak. Frank C. Wartinger, a Philadelphiai Gyermekkórház audiológusa megvizsgálja, hogy mi okozza a gyermekek hallásvesztését, melyek a figyelmeztető tünetek és hogyan akadályozhatjuk meg a halláscsökkenést.

Hogyan gyakorolj otthon a család megőrjítése nélkül?

2020. 05. 18.

A kezdő hegedűművészeknek nem a legjobb a hírnevük, ha a hangminőségről van szó. Valójában nagyon ritka, hogy egy kezdő zenész virtuóz legyen már a kezdetekkor, de valahol el kell indulni. És ez magában foglalja a család kikészítését, amíg a csikorgó, vinnyogó, nyikorgó hangoktól egy kezdő eljut a finom, lágy dallamokig.

Miért veszélyes a hallásra hobbiszakembernek lenni?

2020. 05. 11.

A barkácsolás több szempontból is csábító tevékenység, hiszen kikapcsol, ezért jó hatással van a mentális egészségre. Emellett jó érzéssel tölthet el bennünket a gyönyörködés kitartó munkánk eredményében.

A headbang-elés veszélyes?

2020. 05. 04.

„Német orvosok felhívják a figyelmet a headbang-elés veszélyeire, miután egy 50 éves férfinél vérzést fedeztek fel az agyban egy Motörhead koncert után” – írta a BBC News. A hír a The Lancet egy koponyaűri vérzésről (subduralis hematoma) szóló beszámolóján alapszik.

Arcvédő a szépségipar dolgozóinak

2020. 04. 27.

Európa több országa is tervezi május elején enyhíteni a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokat és újraindítani a lehető legtöbb területen a munkavégzést. Azonban az enyhítés és a munkakezdés néhol különböző feltételekhez kötött, így ez alól a szépségipar szereplői sem kivételek, sőt.

Kapcsolódó termékek

Alpine SleepSoft - Füldugó alváshoz, tanuláshoz

Alpine SleepSoft - Füldugó alváshoz, tanuláshoz

4.990Ft

Termékjellemzők: Csillapítás akár 31 dB-ig Rendkívül kényelmes, lágy AlpineThermoShape™ anyag A csengő, a riasztó és az ébresztő hallható az..

Alpine Clean - tisztító folyadék 25 ml

Alpine Clean - tisztító folyadék 25 ml

2.890Ft

Egyedülálló tisztító spray füldugókhoz Az Alpine Clean egy praktikus fertőtlenítő hatású tisztító spray. A folyadék megtisztítja a hallásvédő termé..

Alpine Muffy  - Gyermek hallásvédő fültok húzózsinóros táskával

Alpine Muffy - Gyermek hallásvédő fültok húzózsinóros táskával

8.490Ft

Klassz fültok gyerekeknek A gyermekek gyakran vannak kitéve olyan zajnak, mely túl hangos számukra. Kutatások szerint nyolcból egy gyermeknél alaku..

Alpine Muffy Baby - Hallásvédő fültok csecsemőknek

Alpine Muffy Baby - Hallásvédő fültok csecsemőknek

9.990Ft

A babák és a gyerekek füleinek védelme Kutatások azt mutatják, hogy emiatt 8-ból 1 gyermek szenved maradandó halláskárosodástól. Az Alpine Muffy Ba..