Hallásvédők a koronavírus járvány idejére


Új és eddig nem tapasztalt helyzettel találtuk szembe magunkat a koronavírus gyors terjedése miatt. Ez a speciális helyzet speciális körülményeket és intézkedéseket kíván mindenkitől. Az iskolák bezárása miatt a gyermekek otthon tanulnak, a dolgozók közül pedig sokan home office-ból oldják meg a munkát. Egy ilyen megoldás hatékony működéséhez nem mindig adottak a feltételek, hiszen a családtagok könnyen zavarhatják egymást.

Íme néhány eszköz, melyek segíthetnek könnyebbé tenni az otthoni munkát és tanulást:

Alpine SleepSoft

A név csalóka, a SleepSoft füldugó valójában nem csak alváshoz tökéletes, hanem irodai munkához és tanuláshoz is. A szűrők a mélyebb hangokat csillapítják, a magasakat pedig átengedik. Ezen tulajdonságának köszönhetően a csengőt és a riasztót hallani fogjuk, miközben a beszélgetések halkabbak, mely hatékonyan segíti a munkára vagy a tanulásra koncentrálást. Ezért ajánlott azoknak, akik otthonról végeznek irodai munkát és nagyobb gyermekeknek, felnőtteknek is a tanuláshoz.

Alpine Muffy

A gyerekek figyelme gyakran elkalandozik tanulás, olvasás közben. A környezeti zajok miatt könnyebben kizökkennek, csökken a koncentrációs készség, mely nagyban hátráltatja a tanulást. A Muffy fültok segít kizárni a zavaró hangokat, miközben nem okoz elszigeteltségérzést. Így képesek jobban összpontosítani a tananyagra, de hallani fogják, amikor szólnak nekik. A fültok különösen ajánlott azoknak, akik otthon tanulnak, olvasni szeretnének és könnyen elkalandoznak, nehezen koncentrálnak.

Alpine Muffy Baby

Amikor az egész család otthon tartózkodik, nehezebben megoldható, hogy egy kisgyermek nyugodt körülmények között, csendben pihenhessen. Ha nem akar mindenki a szundi alatt lábujjhegyen járkálni a lakásban, sokat segíthet a Muffy Baby fültok, mely 0-36 hónap közötti gyermekeknek ajánlott. A fültok nem gyakorol felesleges nyomást a fejre, rendkívül kényelmes és tökéletesen csillapítja a környezeti zajokat, hogy a pici zavartalanul aludhasson, míg a családtagok teendőiket végzik.

+ Alpine Clean

A Clean egy fertőtlenítő spray, mely a fültokok és füldugók tisztítására szolgál. A járvány miatt különösen fontos a folyamatos fertőtlenítés és a higiénia. A legtöbb baktérium és vírus néhány percen belül elpusztul a permetezést követően. A folyadék könnyen és gyorsan szárad, nem hagy nyomot, nem ragad. A termékek fertőtlenítése mellett kiválóan ráadásul alkalmas kézfertőtlenítőként használva is.

Aktuális

COVID-19 és halláskárosodás: Amit eddig tudunk

2020. 09. 21.

A COVID-19-et, vagyis a koronavírust már számos hosszútávú szövődménnyel kapcsolatba hozták, ezek közül néhány példa a szívkárosodás, a tüdőkárosodás és a neurológiai rendellenességek. Az egyik kutatási terület azt vizsgálja, hogy halláskárosodás és fülzúgás kialakulhat-e a koronavírus fertőzés miatt, esetleg annak tüneteként, vagy szövődményeként napokkal vagy hetekkel később.

Hallásvédelmi program zenészeknek

2020. 09. 07.

A zenekari zenészek hallásának védelme érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) hallásvédelmi program indítása mellett döntött. A programot Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár ismertette a fővárosi Budapest Music Centerben (BMC) még múlt vasárnap.

 

Hogyan lesz a banki alkalmazott hangszerbolt tulajdonos?

2020. 08. 24.

Tiszteljük a zenészeket, imádjuk a zenét és csodáljuk a hangszereket.

3 mód a hallásod védelmére a tűzijáték alatt

2020. 08. 17.

Amikor augusztus 20. ünneplésére gondolunk, az első dolog, mely eszünkbe juthat, a tűzijáték. Ekkor az ország számos városában tartanak különböző ünnepségeket, részt vehetünk változatos programokon, ahol általában a rendezvényt tűzijátékkal zárják. A színes látványosság mellett egy dolog közös a tűzijátékokban, a halláskárosodás kockázata.

Mamamibolt: zero waste szemlélet a bababoltban

2020. 08. 10.

A Mamamibolt egy zero waste szemléletű bababolt Debrecen szívében, amelyet tíz éve hoztunk létre.

Kapcsolódó termékek

Alpine SleepSoft - Füldugó alváshoz, tanuláshoz

Alpine SleepSoft - Füldugó alváshoz, tanuláshoz

5.490Ft

Termékjellemzők: Csillapítás akár 31 dB-ig Rendkívül kényelmes, lágy AlpineThermoShape™ anyag A csengő, a riasztó és az ébresztő hallható az..

Alpine Clean - tisztító folyadék 25 ml

Alpine Clean - tisztító folyadék 25 ml

3.190Ft

Egyedülálló tisztító spray füldugókhoz Az Alpine Clean egy praktikus fertőtlenítő hatású tisztító spray. A folyadék megtisztítja a hallásvédő termé..

Alpine Muffy  - Gyermek hallásvédő fültok húzózsinóros táskával

Alpine Muffy - Gyermek hallásvédő fültok húzózsinóros táskával

9.390Ft

Klassz fültok gyerekeknek A gyermekek gyakran vannak kitéve olyan zajnak, mely túl hangos számukra. Kutatások szerint nyolcból egy gyermeknél alaku..

Alpine Muffy Baby - Hallásvédő fültok csecsemőknek

Alpine Muffy Baby - Hallásvédő fültok csecsemőknek

10.990Ft

A babák és a gyerekek füleinek védelme Kutatások azt mutatják, hogy emiatt 8-ból 1 gyermek szenved maradandó halláskárosodástól. Az Alpine Muffy Ba..