Hallásvédők a koronavírus járvány idejére


Új és eddig nem tapasztalt helyzettel találtuk szembe magunkat a koronavírus gyors terjedése miatt. Ez a speciális helyzet speciális körülményeket és intézkedéseket kíván mindenkitől. Az iskolák bezárása miatt a gyermekek otthon tanulnak, a dolgozók közül pedig sokan home office-ból oldják meg a munkát. Egy ilyen megoldás hatékony működéséhez nem mindig adottak a feltételek, hiszen a családtagok könnyen zavarhatják egymást.

Íme néhány eszköz, melyek segíthetnek könnyebbé tenni az otthoni munkát és tanulást:

Alpine SleepSoft

A név csalóka, a SleepSoft füldugó valójában nem csak alváshoz tökéletes, hanem irodai munkához és tanuláshoz is. A szűrők a mélyebb hangokat csillapítják, a magasakat pedig átengedik. Ezen tulajdonságának köszönhetően a csengőt és a riasztót hallani fogjuk, miközben a beszélgetések halkabbak, mely hatékonyan segíti a munkára vagy a tanulásra koncentrálást. Ezért ajánlott azoknak, akik otthonról végeznek irodai munkát és nagyobb gyermekeknek, felnőtteknek is a tanuláshoz.

Alpine Muffy

A gyerekek figyelme gyakran elkalandozik tanulás, olvasás közben. A környezeti zajok miatt könnyebben kizökkennek, csökken a koncentrációs készség, mely nagyban hátráltatja a tanulást. A Muffy fültok segít kizárni a zavaró hangokat, miközben nem okoz elszigeteltségérzést. Így képesek jobban összpontosítani a tananyagra, de hallani fogják, amikor szólnak nekik. A fültok különösen ajánlott azoknak, akik otthon tanulnak, olvasni szeretnének és könnyen elkalandoznak, nehezen koncentrálnak.

Alpine Muffy Baby

Amikor az egész család otthon tartózkodik, nehezebben megoldható, hogy egy kisgyermek nyugodt körülmények között, csendben pihenhessen. Ha nem akar mindenki a szundi alatt lábujjhegyen járkálni a lakásban, sokat segíthet a Muffy Baby fültok, mely 0-36 hónap közötti gyermekeknek ajánlott. A fültok nem gyakorol felesleges nyomást a fejre, rendkívül kényelmes és tökéletesen csillapítja a környezeti zajokat, hogy a pici zavartalanul aludhasson, míg a családtagok teendőiket végzik.

+ Alpine Clean

A Clean egy fertőtlenítő spray, mely a fültokok és füldugók tisztítására szolgál. A járvány miatt különösen fontos a folyamatos fertőtlenítés és a higiénia. A legtöbb baktérium és vírus néhány percen belül elpusztul a permetezést követően. A folyadék könnyen és gyorsan szárad, nem hagy nyomot, nem ragad. A termékek fertőtlenítése mellett kiválóan ráadásul alkalmas kézfertőtlenítőként használva is.

Aktuális

10 jel arra, hogy halláskárosodásod lehet

2022. 07. 08.

Minden egészségügyi problémára igaz, hogy minél előbb kezeljük, annál jobb. Igaz ez a halláskárosodásra is. Íme 10 gyakori jel, melyek utalhatnak lehetséges halláskárosodásra.

Hallásvédők nyárra

2022. 06. 14.

Minden évszaknak megvannak a legjellemzőbb tevékenységei. A nyár különösen sűrű időszak lehet a szabadtéri programok, utazások, nyaralások és fesztiválok miatt. Mivel az Alpine rengeteg különböző élethelyzetre kínál hallásvédőket, így több olyan termékkel találkozhatunk, melyek jelentősen megkönnyítik és felhőtlenül élménytelivé tehetek az idei nyarunkat.

Gyerekek és úszós füldugók: Amit tudni érdemes

2021. 07. 02.

Sok család számára a nyári szórakozás nagy részét képezi, amikor a kertben vagy bárhol máshol csobbannak egyet a medencében, vagy ellátogatnak a legközelebbi strandra, hogy lehűtsék magukat a vízben. A fülproblémákkal küzdő gyermekek számára gyakran javasolják a úszáshoz alkalmas füldugók használatát, de honnan tudhatjuk, hogy mikor és milyenre van szüksége?

COVID-19 és halláskárosodás: Mit tudunk?

2021. 03. 08.

A koronavírust mára számos hosszú távú szövődménnyel összekapcsolták, beleértve a szívkárosodást, a tüdőkárosodást és a neurológiai rendellenességeket. Az egyik feltörekvő kutatási terület témája a halláskárosodás és a fülzúgás kapcsolata a koronavírussal – akár tünetként, akár szövődményként napokkal vagy hetekkel később.

Hallás világnapja 2021: Hallásgondozás mindenkinek

2021. 03. 01.

A 2021-es hallás világnapja a World Report on Hearing elindítását jelenti, mely egy globális felhívás a halláskárosodás és a fülbetegségek egy életen át tartó kezeléséről.

Kapcsolódó termékek

Alpine Clean - tisztító folyadék 25 ml

Alpine Clean - tisztító folyadék 25 ml

3.990Ft

Egyedülálló tisztító spray füldugókhoz Az Alpine Clean egy praktikus fertőtlenítő hatású tisztító spray. A folyadék megtisztítja a hallásvédő termé..

Alpine Muffy Baby Fekete - Hallásvédő fültok csecsemőknek

Alpine Muffy Baby Fekete - Hallásvédő fültok csecsemőknek

13.490Ft

A babák és a gyerekek füleinek védelme Kutatások azt mutatják, hogy emiatt 8-ból 1 gyermek szenved maradandó halláskárosodástól. Az Alpine Muffy Ba..