Budapest MOTORFesztivál


2011. Március 11-13... Néhány nap, amikor minden a motorokról szól! Gyere el a Budapest Motorfesztiválra, és élvezd a sokszínőą programkínálatot:

stunt-riding bemutató és verseny, triál és quad verseny, gokart.

Kiállítás kínálatunkban: veterán motor és Autó+Motor+Sport kiállítás, Robogó Világ és Tattoo Expo. Mindez 1 jegy áráért, a motorrajongók örömére!

A füldugo.hu csapata vár minden kedves Látogatót és Érdeklő‘dő‘t az A pavilon e20-as standjánál a fesztivál egész ideje alatt! 

... Mert a hallás érték!

 2011-ben ismét Motor Fesztivál a Hungexpo-n. A szezon hagyományos nyitó rendezvénye új formában várja a kiállítókat és érdeklő‘dő‘ket. Egy igazi fesztiválhangulatú rendezvény ahol a látogatók megismerhetik a év újdonságait, találkozhatnak híres motorosokkal, részt vehetnek szórakoztató és extrém programokban.

 

Csatlakozz te is a Budapest Motor Fesztivál Facebook csoportjához.

 A Budapest Motorfesztiválon rövidebb úton egyenesen a célba ér! Minden, ami van, ami új, ami lehet, itt helyet talál.

 

 

 HUNGEXPO
Vásár és Reklám Zrt.

1101 Budapest
Albertirsai út 10.
Levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44

Tel: 263-6000
Fax: 263-6098
info@hungexpo.hu

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.