Díjátadó a hallásvédelem jegyében


A fuldugo.hu és a jolhallod.hu együttmőąködése révén október elején indulhatott el az a verseny, mely lehető‘séget biztosított a tehetséges zenészeknek maguk és munkájuk gyümölcsének népszerőąsítésére. A versenyen részt vehetett minden olyan zenész, zenekar, akik saját dallal rendelkeznek. Számos értékes nyeremény mellett a legtöbb szavazatot győąjtő‘ csapat vagy személy egy videoklippel lehetett gazdagabb, melynek forgatására az elmúlt hétvégén került sor.

Csapatunk célja: felhívni a figyelmet a hallásvédelem fontosságára és minél több emberrel megismertetni speciális füldugóinkat. Remek alkalmat nyújtott erre a videoklip verseny, ugyanis a legtöbben nem gondolják, hogy a hétköznapokban mennyi káros hanghatás támadja füleinket a közlekedési zajoktól a háztartási gépekéig. A zenészeket emellett a próbák és fellépések alkalmával gyakran komoly, túlzott zajhatás éri, mely nagyon könnyen, észrevétlenül a hallás egészségének rovására mehet, ezért náluk kiemelten fontos a hallásvédelemmel foglalkozni.

Az 53 jelentkező‘ összesen több mint 19.000 szavazatot győąjtött össze. A fő‘díjat végül 4061 szavazattal a Flex Bros nyerte. A klipforgatásra vasárnap került sor csinos rúdtáncoslányok közremőąködésével.

A verseny díjátadója és a klip premierje december 15-én, szombaton lesz a Sufni G'Art'N kultúrkocsmában (1072 Budapest, Akácfa utca 47.) 19 órakor. A részvétel természetesen ingyenes. A rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklő‘dő‘t, aki kíváncsi a nyertesekre, az elkészült videoklipre, megismerne minket vagy szeretné kipróbálni füldugóinkat.

 

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.