Díjátadó a hallásvédelem jegyében


A fuldugo.hu és a jolhallod.hu együttmőąködése révén október elején indulhatott el az a verseny, mely lehető‘séget biztosított a tehetséges zenészeknek maguk és munkájuk gyümölcsének népszerőąsítésére. A versenyen részt vehetett minden olyan zenész, zenekar, akik saját dallal rendelkeznek. Számos értékes nyeremény mellett a legtöbb szavazatot győąjtő‘ csapat vagy személy egy videoklippel lehetett gazdagabb, melynek forgatására az elmúlt hétvégén került sor.

Csapatunk célja: felhívni a figyelmet a hallásvédelem fontosságára és minél több emberrel megismertetni speciális füldugóinkat. Remek alkalmat nyújtott erre a videoklip verseny, ugyanis a legtöbben nem gondolják, hogy a hétköznapokban mennyi káros hanghatás támadja füleinket a közlekedési zajoktól a háztartási gépekéig. A zenészeket emellett a próbák és fellépések alkalmával gyakran komoly, túlzott zajhatás éri, mely nagyon könnyen, észrevétlenül a hallás egészségének rovására mehet, ezért náluk kiemelten fontos a hallásvédelemmel foglalkozni.

Az 53 jelentkező‘ összesen több mint 19.000 szavazatot győąjtött össze. A fő‘díjat végül 4061 szavazattal a Flex Bros nyerte. A klipforgatásra vasárnap került sor csinos rúdtáncoslányok közremőąködésével.

A verseny díjátadója és a klip premierje december 15-én, szombaton lesz a Sufni G'Art'N kultúrkocsmában (1072 Budapest, Akácfa utca 47.) 19 órakor. A részvétel természetesen ingyenes. A rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklő‘dő‘t, aki kíváncsi a nyertesekre, az elkészült videoklipre, megismerne minket vagy szeretné kipróbálni füldugóinkat.

 

Programajánló

Új füldugó a Music Expon

2017. 09. 27.

Már nem kell sokat várni, hogy elinduljon az idei Budapest Music Expo. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 6-án veszi kezdetét és három napon át várja a látogatókat a Hungexpon.

Budapest Motor Fesztivál 2017

2017. 02. 16.

2017 sem indulhat el a Budapest Motor Fesztivál megrendezése nélkül, hiszen hosszú évek óta ez a legjelentősebb motoros szezonnyitó esemény hazánkban.

10 éves a Music Expo

2015. 09. 22.

Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

Budapest Music Expo idén is!

2015. 07. 29.

Október 2-3-4. Nekünk már van programunk. Nektek is?

A motorozás okozhat halláskárosodást?

2015. 03. 19.

Igen, a motorosoknál különösen nagy a maradandó halláskárosodás kialakulásának lehetősége. A legtöbb motoros tisztában is van a "csendes gyilkos" jelenségével, mely minden útjukat végigkíséri. Sajnos a legtöbben azonban úgy vélekednek, hogy a motorozás okozta halláskárosodás ellen épp elég védelmet nyújt a bukósisak. Van ebben ugyan némi igazság, de számos kutatás igazolta már, hogy a halláskárosodás így is gyakori a szélzajnak "köszönhetően".

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..