A MusicSafe Pro tökéletesen helyt állt, amiben hivatott!


6 év zenéléssel és rengeteg koncerttel a hátam mögött, tudom milyen fontos a hallás védelme. Mindig is használtam ilyen-olyan eszközöket a hallásom védelme érdekében, legyen az hallójáratba illeszkedő‘ fülhallgató, hagyományos füldugó, vatta vagy éppen jobb híján papírzsebkendő‘ darab. Ez addig meg is felelt, amíg egy ismerő‘söm nem ajánlotta a MusicSafe Pro füldugót.

El is kezdtem keresgélni az interneten, honnan tudnám beszerezni ezt az eszközt. Nagy meglepetésemre láttam, hogy a terméket egy győ‘ri cég forgalmazza. Természetesen nem voltam rest jelentkezni a tesztcsapatba sem, hátha szerencsével járok és kipróbálhatom a Pro változatot.

Sikeresen be is kerültem a tesztelő‘k közé, aminek nagyon örültem. Pár nap elteltével át is vehettem a kis csomagot, mely tartalmazta a füldugókat, a cserélhető‘ speciális szőąrő‘ket, egy mőąanyag csövecskét, amely segíti a füldugók behelyezését, valamint egy nagyon praktikus kulcstartóként is funkcionáló hordtáskát.

Fel is pattintottam a dobozt és el is kezdtem használni ott, ahol csak tudtam.

Tömören leírnám a tapasztalataimat:

A 30 napos próbaidő‘ alatt sok helyen volt szerencsém kipróbálni a füldugót, mindhárom szőąrő‘vel. Voltam vele kisebb ill. nagyobb koncerten, álltam vele a színpadon és a néző‘téren egyaránt, zenekari próbákon, és diszkóban is kipróbáltam, mit is tud valójában…

És azt kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok vele!

Felsorolva a tapasztalataimat:

  •  kényelmes használat
  •  a zene teljesen élvezhető‘ marad, csak a hangerő‘bő‘l vesz vissza kellemes és hallgatható szintre, a zenét nem rontja el
  •  könnyőą hordozhatóság
  •  egyénileg változtatható a szőąrés ereje a szőąrő‘k cserélgetésével, mindenki megtalálja az adott körülményekhez a neki megfelelő‘t
  •  hosszú élettartam, ha gondosan tisztítva van

Összességében minden szempontból elégedett vagyok a MusicSafe Pro-val, tökéletesen helytáll abban, amire hivatott! Mindenkinek bátran ajánlom, hogy próbálja ki, nem fogja megbánni!

Ezúton is köszönöm a Hangszita Kft-nek a MusicSafe Pro füldugókat.

Ormosi Olivér

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.