A MusicSafe Pro tökéletesen helyt állt, amiben hivatott!


6 év zenéléssel és rengeteg koncerttel a hátam mögött, tudom milyen fontos a hallás védelme. Mindig is használtam ilyen-olyan eszközöket a hallásom védelme érdekében, legyen az hallójáratba illeszkedő‘ fülhallgató, hagyományos füldugó, vatta vagy éppen jobb híján papírzsebkendő‘ darab. Ez addig meg is felelt, amíg egy ismerő‘söm nem ajánlotta a MusicSafe Pro füldugót.

El is kezdtem keresgélni az interneten, honnan tudnám beszerezni ezt az eszközt. Nagy meglepetésemre láttam, hogy a terméket egy győ‘ri cég forgalmazza. Természetesen nem voltam rest jelentkezni a tesztcsapatba sem, hátha szerencsével járok és kipróbálhatom a Pro változatot.

Sikeresen be is kerültem a tesztelő‘k közé, aminek nagyon örültem. Pár nap elteltével át is vehettem a kis csomagot, mely tartalmazta a füldugókat, a cserélhető‘ speciális szőąrő‘ket, egy mőąanyag csövecskét, amely segíti a füldugók behelyezését, valamint egy nagyon praktikus kulcstartóként is funkcionáló hordtáskát.

Fel is pattintottam a dobozt és el is kezdtem használni ott, ahol csak tudtam.

Tömören leírnám a tapasztalataimat:

A 30 napos próbaidő‘ alatt sok helyen volt szerencsém kipróbálni a füldugót, mindhárom szőąrő‘vel. Voltam vele kisebb ill. nagyobb koncerten, álltam vele a színpadon és a néző‘téren egyaránt, zenekari próbákon, és diszkóban is kipróbáltam, mit is tud valójában…

És azt kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok vele!

Felsorolva a tapasztalataimat:

  •  kényelmes használat
  •  a zene teljesen élvezhető‘ marad, csak a hangerő‘bő‘l vesz vissza kellemes és hallgatható szintre, a zenét nem rontja el
  •  könnyőą hordozhatóság
  •  egyénileg változtatható a szőąrés ereje a szőąrő‘k cserélgetésével, mindenki megtalálja az adott körülményekhez a neki megfelelő‘t
  •  hosszú élettartam, ha gondosan tisztítva van

Összességében minden szempontból elégedett vagyok a MusicSafe Pro-val, tökéletesen helytáll abban, amire hivatott! Mindenkinek bátran ajánlom, hogy próbálja ki, nem fogja megbánni!

Ezúton is köszönöm a Hangszita Kft-nek a MusicSafe Pro füldugókat.

Ormosi Olivér

Termék tesztek

Hangya tesztje: MusicSafe Pro vs PartyPlug Pro

2017. 09. 28.

A füldugó.hu csapata a X. Zorall Sörolimpián meg akarta lepni a zenekar basszusgitárosát az új PartyPlug Pro füldugóval, amikor is ő lepett meg minket, mikor elárulta, hogy már 10 éve használja a MusicSafe Pro-t. Ezen felbuzdulva megkértük, hasonlítsa össze a két terméket!

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..