A MusicSafe Pro tökéletesen helyt állt, amiben hivatott!


6 év zenéléssel és rengeteg koncerttel a hátam mögött, tudom milyen fontos a hallás védelme. Mindig is használtam ilyen-olyan eszközöket a hallásom védelme érdekében, legyen az hallójáratba illeszkedő‘ fülhallgató, hagyományos füldugó, vatta vagy éppen jobb híján papírzsebkendő‘ darab. Ez addig meg is felelt, amíg egy ismerő‘söm nem ajánlotta a MusicSafe Pro füldugót.

El is kezdtem keresgélni az interneten, honnan tudnám beszerezni ezt az eszközt. Nagy meglepetésemre láttam, hogy a terméket egy győ‘ri cég forgalmazza. Természetesen nem voltam rest jelentkezni a tesztcsapatba sem, hátha szerencsével járok és kipróbálhatom a Pro változatot.

Sikeresen be is kerültem a tesztelő‘k közé, aminek nagyon örültem. Pár nap elteltével át is vehettem a kis csomagot, mely tartalmazta a füldugókat, a cserélhető‘ speciális szőąrő‘ket, egy mőąanyag csövecskét, amely segíti a füldugók behelyezését, valamint egy nagyon praktikus kulcstartóként is funkcionáló hordtáskát.

Fel is pattintottam a dobozt és el is kezdtem használni ott, ahol csak tudtam.

Tömören leírnám a tapasztalataimat:

A 30 napos próbaidő‘ alatt sok helyen volt szerencsém kipróbálni a füldugót, mindhárom szőąrő‘vel. Voltam vele kisebb ill. nagyobb koncerten, álltam vele a színpadon és a néző‘téren egyaránt, zenekari próbákon, és diszkóban is kipróbáltam, mit is tud valójában…

És azt kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok vele!

Felsorolva a tapasztalataimat:

  •  kényelmes használat
  •  a zene teljesen élvezhető‘ marad, csak a hangerő‘bő‘l vesz vissza kellemes és hallgatható szintre, a zenét nem rontja el
  •  könnyőą hordozhatóság
  •  egyénileg változtatható a szőąrés ereje a szőąrő‘k cserélgetésével, mindenki megtalálja az adott körülményekhez a neki megfelelő‘t
  •  hosszú élettartam, ha gondosan tisztítva van

Összességében minden szempontból elégedett vagyok a MusicSafe Pro-val, tökéletesen helytáll abban, amire hivatott! Mindenkinek bátran ajánlom, hogy próbálja ki, nem fogja megbánni!

Ezúton is köszönöm a Hangszita Kft-nek a MusicSafe Pro füldugókat.

Ormosi Olivér

Termék tesztek

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek. 

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek iskolai segítőtársa

2018. 04. 16.

Az autista gyermekek körében nagyon gyakori sajátosság a hangokra való túlérzékenység. A kisgyermekek hallásvédelmére kifejlesztett Alpine Muffy fültok az autista gyerekek számára is ideális választást jelent, hogy kiszűrje azokat a zajokat és hangokat, melyek idegességet, stresszt, és szorongást váltanak ki a gyerekekből. 

Hallásvédelem babáknak és totyogóknak hordozóban

2018. 02. 20.

Sabine Lokin hordozási tanácsadóként rendszeresen beszélget a szülőkkel a hallásvédelemmel kapcsolatban. Ha a gyermeket zajos helyre visszük hordozóban a hátunkon, hogy adjuk rá a hallásvédőt? Sabine válaszolni fog a kérdésre a cikkben.

Nincs rossz választás

2018. 02. 02.

Pár hónappal ezelőtt kezdtük meg együttműködésünket Dr. Vass Zoltán audiológus, fül-orr-gégész szakorvossal. Arra kértük a doktor urat foglalja össze az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatait az Alpine füldugókkal kapcsolatosan. 

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

8.590Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..