A hallás érték - Teszt egy füldugóról


Sziasztok! Ezúttal egy érdekes tesztet olvashattok nálunk.

Történt ugyanis, hogy a nyár közepén egy jó barátom, Pados György, alias Gyurex felrakott egy fényképet a mindenki által hő‘n szeretett/győąlölt közösségi oldalak egyikére. Ezen a fényképen egy füldugó volt látható, természetesen nem az egyszer használatos zöld szivacs fajtából. Megragadta a fantáziámat, mert én is gondolkoztam egy ideje, hogy füldugót vásároljak.

Akik az éjszakában mulatnak vagy dolgoznak, (mint mi, fotósok) azok minden egyes átdolgozott éjszaka után találkoznak a jelenséggel, hogy cseng a fülük, és rosszabbul hallanak mint a munka elő‘tt. Ez zavaró, fő‘leg mert az ember szeretne lefeküdni és aludni.

Éppen ezért kapóra jött, hogy megláttam Gyurex fényképét a füldugóról. Utána kérdező‘sködtem, és ő‘ odairányított a céghez, ahol vásárolta. Ez a cég pedig nem más, mint a www.fuldugo.hu

Fel is vettem azon nyomban a kapcsolatot velük, és utóbb kiderült, jól tettem. Elmeséltem nekik a gondomat, és azt is, milyen cégnél dolgozom. ők, cserébe felajánlottak nekünk két teszt példányt, hogy kipróbálhassuk, és saját véleményt tudjunk alkotni. Ezúton is köszönjük az együttmőąködést!

Az idő‘zítés is jó volt, mert a Balaton Sound keretein belül tudtuk tesztelni. Korrekt csomagolásban van a füldugó, amibő‘l könnyen ki, illetve könnyen vissza lehet helyezni a füldugókat. Ráadásul, tisztítható, ezáltal többször használható a füldugó. Már ez nagyon tetszett. A behelyezése után viszont jött a következő‘ pozitívum. A káros zajokat kiszőąrte, de oly módon, hogy a zenét kristály tisztán hallottam továbbra is. Ami sokkal meglepő‘bb, hogy a beszélgetéseket ugyanúgy hallottam továbbra is. A többiek is meglepő‘dtek, amikor látták hogy mi van a fülemben, és csodálkoztak hogyan hallom ő‘ket ennek ellenére.

A buli végéig a fülemben maradt a füldugó (ugyanis semmilyen kényelmetlenséggel nem járt a használata, hosszú távon is a fülben maradhat), és a buli végén vettem csak ki. Ekkor jött a hideg zuhany. Ekkor hallottam meg, hogy milyen mennyiségőą hangzavart tartott eddig kint a füldugó, mintha egy teljesen más világba kerültem volna. Rettenetes hangerő‘vel ment a zene. Ami eddig soha sem tőąnt fel, mert „alkalmazkodott” hozzá a fülem és hallásom. Megdöbbentő‘ volt, hogyan tudtam eddig ilyen védelem nélkül dolgozni az éjszakában.

A Sound óta nekem, és kollégámnak is a fotós táskánk kötelező‘ tartozéka lett a füldugó. Mindenkinek ajánlom, a hallás nem játék…

Illetve hamár játék. Nyerjetek ti is füldugót! Nézzétek csak: http://www.partyphoto.hu/jatek

Bogyó Zoltán, www.PartyPhoto.hu

Termék tesztek

Hangya tesztje: MusicSafe Pro vs PartyPlug Pro

2017. 09. 28.

A füldugó.hu csapata a X. Zorall Sörolimpián meg akarta lepni a zenekar basszusgitárosát az új PartyPlug Pro füldugóval, amikor is ő lepett meg minket, mikor elárulta, hogy már 10 éve használja a MusicSafe Pro-t. Ezen felbuzdulva megkértük, hasonlítsa össze a két terméket!

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..