A kezdeti meglepetések után,


A kezdeti meglepetések után ( ízléses, praktikus tárolásra való lehető‘ség) azonnal alkalmat kerestem a füldugó kipróbálására. Tudatosan készültem a tesztelésre, alig vártam, hogy megérkezzen a csomag és élesben próbálhassan ki az eszközt. Tulajdonsága várakozáson felüli volt, azonnal éreztem, hogy nem szívesen válnék meg tő‘le. Rengeteg hanghatás ér minket nap mint nap és én személy szerint már túlcsordultam tő‘lük; úgy érzetem a zenekari próbák sem telnek a részemrő‘l aktívan az maitt, hogy az én fülem folyton fájt, próba végeztével pedig a fejem kezdett el fájni. A társaim is hasonló gondokkal kőązdenek, azonban ő‘k egyszerőąen nem vesznek róla tudomást. Én viszont ezt így nem tudtam elfogani, és próbáltam megoldást keresni....aztán láttam a felhívást a Hangfoglalásban. Égi jel volt, úgy gondolom!

Számos zenekari próbán való használat után, a következő‘ket tudtam leszőąrni:

Az már szinte azonnal feltőąnt, hogy a füldugó fülbe helyezése után a hozzám szólok beszéde más lett. Lágyabbá vált a visszahallott "szöveg", de emelett minden szót tökéletesen értettem. Tökéletesen passzolt a hallójáratba az eszköz, a viselete roppant kényelmes volt. A zenei hangokat tisztán, torzulásmentesen hallottam, leginkább úgy tudom jellemezni, hogy az összhangszín tompa lett, azonban a hang nem vesztett az értékébő‘l; tehát minő‘ségi romlás nem következett be. A füldugó segítségének köszönhető‘en, nem érztem erő‘s "frekvencia- löketeket", melyek (1-1 erő‘sítő‘ vagy hangszóró besípolásakor következtek, esetleg egy hangosabb beállás során) eddig mindig nagyon bánották a fülem. Számomra nagyon érdekes volt, és meggyő‘ző‘, hogy a dob mellett ülni lehetett aktív használata közben, mindneféle fülfájdalom nélkül. Mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Legelső‘nek az ezüst színőą szőąrő‘vel próbáltam ki a füldugót, mert a táblázat áttanulmányozása során, úgy gondoltam, a hangos zenekari próbáink miatt, célszerőą egybő‘l ezzal az erő‘sebb szőąrő‘vel kezdeni a tesztet.Összefoglalva: úgy gondolom, a MusicSafe Pro füldugó, praktikus, rendkívül hasznos, és kényelmes viselet lehet, minden zenész számára. A viselete nem zavaró, nem akadályoz a zenélésben és a használata nélkül, hiányérzetem van.
A hallásra káros hangokat kitőąnő‘en kiszőąri, nem volt fülzúgásom, fülfájásom, ahogy ez nálam a próbák végeztével rendszeresen fellépő‘ tünet volt. Megelő‘zés szempontjából csak ajánlani tudom mindnekinek, aki úgy gondolja, hogy számára fontos az ép hallás, mert ez az eszköz valóban megfelelő‘ a hallásvédelemre.
 

 

Termék tesztek

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..