Egy pofon a zajnak!


A barátaim között sokszor téma a bulik másnapján, esetleg még pár nappal késő‘bb is a folytonos fülzúgás, illetve a város zajainak irritációja. Biztos mindenki tapasztalta már ezt, nem kell bemutatni, hogy milyen kellemetlen tud lenni.

Miután életem jelentő‘s részét teszi a zenélés, ezen belül az éneklés és gitározás, fontos számomra, hogy a fülem egészséges legyen. Sok módszert próbáltam már alkalmazni a zenekari próbákon és a szórakozóhelyeken is ez ellen, több-kevesebb sikerrel. Egyik legegyszerőąbb próbálkozásunk a papírzsebkendő‘ volt, de az kényelmetlen, és a beszédet nagyon tompítja. Az alkalmi fülhallgató pedig túl kényelmetlennek, és hasztalannak bizonyult. Amióta tesztelhettem ezeket a füldugókat, nyugodt szívvel állok órák hosszat a dübörgő‘ zene mellett is akár, vagy próbálok a próbaterembe, mert tudom, hogy a hallásom biztonságban van. Eddig szüneteket kellett tartani a próbák közt, kifejezetten a fül és fej fájásaink miatt, de most már zavartalanul tudunk zenélni. A kisebb, zárt helyiségeken, vagy akár nagyobb, nyitott területeken is, mint például egy fesztiválon kifogásolhatatlanul használtak mind a színpadon, mind a közönség soraiban.

Azt gondolná az ember, hogy jó, persze óvjuk a fülünket, de akkor biztos van valami rossz oldala is ennek. Csalódást kell okoznom azoknak, akik ezt gondolják, mert az hagyján, hogy javít a zene hangzásán, de még a beszédet is jól lehet vele hallani. Ha hamarabb tudtam volna a létezésérő‘l, egy lépést sem tettem volna sehova enélkül péntek esténként..

Elő‘nye:

  • Tökéletesen védi a fület, de mellette megfelelő‘ szellő‘zést nyújt
  • Tárolása egyszerőą, és higiénikus.
  • Speciális szőąrő‘kkel tudjuk fokozni a szőąrő‘hatást
  • Viselése közben is jól hallható a beszéd
  • Méretre igazítható
  • Megnyerő‘bb a külseje, mint bármely más füldugónak

Heim Roland, zenész

Termék tesztek

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..