Segített elviselhetővé tenni a repülőutat


Nemrégiben lehető‘ségem nyílt tesztelni a Flyfit füldugót három egymást követő‘ repülő‘úton. Mivel mindig erő‘s fájdalommal bírom a repülő‘n keletkező‘ nyomáskülönbséget, ezért nagy bizalommal álltam a termékhez.

Budapestrő‘l egészen az amerikai Traverse cityig utaztam, ezért egy nap háromszor is ki kellett tennem magam a számomra elviselhetetlen nyomáskülönbségnek. Még a felszállás elő‘tt behelyeztem a Flyfit füldugót, és egész úton viseltem. Tapasztalataim alapján nagyon könnyen behelyezhető‘ a termék, és annyira kényelmes viseletet nyújt, hogy még alvásnál sem zavaró. Puha anyaga könnyedén idomul a fülformához, alig látható, így szinte észrevétlenül viselhető‘. Pár óra után már el is felejtettem, hogy viselem. Egyszer sem csúszott ki a fülembő‘l, és mivel a zajt csak minimálisan szigeteli, ezért még a beszélgetés sem okozott nehézséget az úton.

Az első‘ landolásnál Amsterdamban már nagyon izgultam, hogy miként fogom viselni a 20-30 perces landolást. Sajnos a várakozásaimmal ellentétben csak nagyon minimális enyhülést tapasztaltam. Ugyanazt a szinte elviselhetetlen nyomást éreztem a fülemben és éppúgy megfeszültek a nyirokcsomóim, ahogy csökkent a magasság. És a landolást követő‘ átmeneti süketség sem maradt el sajnos. Ez pedig további kellemetlen helyzetet okozott nekem az USA-ba való belépést megelő‘ző‘ ellenő‘rző‘ procedúrán. Azonban a szokásos 2-3 napos süketség helyett, most csak 2 órán át tartott ez az állapot.

A Detroitba tartó következő‘ gépen már sokkal jobban viseltem a leszállást. Viszonylag enyhébb fájdalommal, egyenletesen kiegyenlítő‘dött a nyomás a fülemben, valamint a hallászavar is elmúlt 2 órán belül. Az utolsó Traverse citybe tartó gép landolását is hasonlóan bírtam.

Így összességében úgy gondolom, hogy aki viszonylag sűrűn utazik repülő‘n, és hasonló problémával küzd a nyomáskülönbség miatt, annak ajánlom, hogy tegyen egy próbát a Flyfit füldugóval. Nekem segített elviselhető‘vé tenni a repülő‘utat és az azt követő‘ szokásos 2 napos süketséget és hallászavart csupán néhány órára csökkenteni.

Termék tesztek

Hallásvédelem babáknak és totyogóknak hordozóban

2018. 02. 20.

Sabine Lokin hordozási tanácsadóként rendszeresen beszélget a szülőkkel a hallásvédelemmel kapcsolatban. Ha a gyermeket zajos helyre visszük hordozóban a hátunkon, hogy adjuk rá a hallásvédőt? Sabine válaszolni fog a kérdésre a cikkben.

Nincs rossz választás

2018. 02. 02.

Pár hónappal ezelőtt kezdtük meg együttműködésünket Dr. Vass Zoltán audiológus, fül-orr-gégész szakorvossal. Arra kértük a doktor urat foglalja össze az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatait az Alpine füldugókkal kapcsolatosan. 

Hangya tesztje: MusicSafe Pro vs PartyPlug Pro

2017. 09. 28.

A füldugó.hu csapata a X. Zorall Sörolimpián meg akarta lepni a zenekar basszusgitárosát az új PartyPlug Pro füldugóval, amikor is ő lepett meg minket, mikor elárulta, hogy már 10 éve használja a MusicSafe Pro-t. Ezen felbuzdulva megkértük, hasonlítsa össze a két terméket!

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Kapcsolódó termékek

Alpine FlyFit  - Szűrős füldugó utazáshoz

Alpine FlyFit - Szűrős füldugó utazáshoz

4.490Ft

Leírás Évente több millió ember utazik repülővel szerte a világon. Közülük sokakat érint kellemetlenül a nyomás vagy fülfájás a repülő fel- és lesz..