Segített elviselhetővé tenni a repülőutat


Nemrégiben lehető‘ségem nyílt tesztelni a Flyfit füldugót három egymást követő‘ repülő‘úton. Mivel mindig erő‘s fájdalommal bírom a repülő‘n keletkező‘ nyomáskülönbséget, ezért nagy bizalommal álltam a termékhez.

Budapestrő‘l egészen az amerikai Traverse cityig utaztam, ezért egy nap háromszor is ki kellett tennem magam a számomra elviselhetetlen nyomáskülönbségnek. Még a felszállás elő‘tt behelyeztem a Flyfit füldugót, és egész úton viseltem. Tapasztalataim alapján nagyon könnyen behelyezhető‘ a termék, és annyira kényelmes viseletet nyújt, hogy még alvásnál sem zavaró. Puha anyaga könnyedén idomul a fülformához, alig látható, így szinte észrevétlenül viselhető‘. Pár óra után már el is felejtettem, hogy viselem. Egyszer sem csúszott ki a fülembő‘l, és mivel a zajt csak minimálisan szigeteli, ezért még a beszélgetés sem okozott nehézséget az úton.

Az első‘ landolásnál Amsterdamban már nagyon izgultam, hogy miként fogom viselni a 20-30 perces landolást. Sajnos a várakozásaimmal ellentétben csak nagyon minimális enyhülést tapasztaltam. Ugyanazt a szinte elviselhetetlen nyomást éreztem a fülemben és éppúgy megfeszültek a nyirokcsomóim, ahogy csökkent a magasság. És a landolást követő‘ átmeneti süketség sem maradt el sajnos. Ez pedig további kellemetlen helyzetet okozott nekem az USA-ba való belépést megelő‘ző‘ ellenő‘rző‘ procedúrán. Azonban a szokásos 2-3 napos süketség helyett, most csak 2 órán át tartott ez az állapot.

A Detroitba tartó következő‘ gépen már sokkal jobban viseltem a leszállást. Viszonylag enyhébb fájdalommal, egyenletesen kiegyenlítő‘dött a nyomás a fülemben, valamint a hallászavar is elmúlt 2 órán belül. Az utolsó Traverse citybe tartó gép landolását is hasonlóan bírtam.

Így összességében úgy gondolom, hogy aki viszonylag sűrűn utazik repülő‘n, és hasonló problémával küzd a nyomáskülönbség miatt, annak ajánlom, hogy tegyen egy próbát a Flyfit füldugóval. Nekem segített elviselhető‘vé tenni a repülő‘utat és az azt követő‘ szokásos 2 napos süketséget és hallászavart csupán néhány órára csökkenteni.

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.