New Friend Request endorzer


1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

Budapesti székhelyű modern metal - metalcore zenekar vagyunk. Első videóklippünk 2014-ben jelent meg, 2015 tavaszán tartottuk a bemutatkozó turnénkat a Depresszió és az Alvin és a Mókusok zenekarok társaságában, ősszel pedig ismét végigjártuk a magyar és a környező országok klubjait Alvinékkal. Jelenleg első nagylemezünk dolgozunk, amit ez év nyarán tervezünk megjelentetni.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal?

A 2015-ös Hangfoglaláson próbáltam ki először a MusicSafe Pro-t egy zenész ismerősöm javaslatára. Igaz ott koncert körülmények között nem volt alkalmam tesztelni őket, de a minősége és a személyre szabhatósága azonnal meggyőzött, így be is szereztem gyorsan egy teszt darabot. Azóta rendszeresen használom őket próbán, koncerten és szórakozóhelyeken.

3) Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Számomra mindig is komoly problémát okozott a hatalmas hangerő, ami próbán vagy koncerten éri a füleimet. Több, mint tíz év aktív zenélés után el is kezdtem érezni ennek a hatását. Próbák/koncertek után fülcsengés, zúgás, fejfájás. Az utóbbi évben állandósult egy folyamatos csengés a bal fülemben, ami hangterhelés hatására több napra is felerősödött. Korábban próbálkoztam többféle füldugó fajtával is viszont vagy kényelmi, vagy akkuszitkai okok miatt egyik sem vált be.

Az Alpine MusicSafe Pro bizonyult eddig a legjobb megoldásnak. Azonnal megszoktam a használatát és mindig nálam van, ha koncertre vagy szórakozóhelyre megyek. Rendszeresen használom próbán is, mivel nem zavaró és nem szól bele a hangképbe. Én a leggyengébb (fehér) szűröket preferálom, mivel pont azt a magas frekvenciát vágják ki a zenéből, ami elnyomja a többi hangszert és halláskárosodást okoz. Amióta az Alpine füldugót használom csökkent az állandó fülcsengésem is.

4) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

Nincs ilyen személy.

5) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Szerintem a MusicSafe Pro tökéletes választás zenészeknek, hagtechnikusoknak, és roadoknak. A közönség számára is ajánlott, mivel tökéletesen élvezhető vele az előadás halláskárosodás nélkül.

New Friend Request Facebook oldala

Termék tesztek

Hallásvédelem babáknak és totyogóknak hordozóban

2018. 02. 20.

Sabine Lokin hordozási tanácsadóként rendszeresen beszélget a szülőkkel a hallásvédelemmel kapcsolatban. Ha a gyermeket zajos helyre visszük hordozóban a hátunkon, hogy adjuk rá a hallásvédőt? Sabine válaszolni fog a kérdésre a cikkben.

Nincs rossz választás

2018. 02. 02.

Pár hónappal ezelőtt kezdtük meg együttműködésünket Dr. Vass Zoltán audiológus, fül-orr-gégész szakorvossal. Arra kértük a doktor urat foglalja össze az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatait az Alpine füldugókkal kapcsolatosan. 

Hangya tesztje: MusicSafe Pro vs PartyPlug Pro

2017. 09. 28.

A füldugó.hu csapata a X. Zorall Sörolimpián meg akarta lepni a zenekar basszusgitárosát az új PartyPlug Pro füldugóval, amikor is ő lepett meg minket, mikor elárulta, hogy már 10 éve használja a MusicSafe Pro-t. Ezen felbuzdulva megkértük, hasonlítsa össze a két terméket!

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

5.990Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..

0Ft

..