New Friend Request endorzer


1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

Budapesti székhelyű modern metal - metalcore zenekar vagyunk. Első videóklippünk 2014-ben jelent meg, 2015 tavaszán tartottuk a bemutatkozó turnénkat a Depresszió és az Alvin és a Mókusok zenekarok társaságában, ősszel pedig ismét végigjártuk a magyar és a környező országok klubjait Alvinékkal. Jelenleg első nagylemezünk dolgozunk, amit ez év nyarán tervezünk megjelentetni.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal?

A 2015-ös Hangfoglaláson próbáltam ki először a MusicSafe Pro-t egy zenész ismerősöm javaslatára. Igaz ott koncert körülmények között nem volt alkalmam tesztelni őket, de a minősége és a személyre szabhatósága azonnal meggyőzött, így be is szereztem gyorsan egy teszt darabot. Azóta rendszeresen használom őket próbán, koncerten és szórakozóhelyeken.

3) Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Számomra mindig is komoly problémát okozott a hatalmas hangerő, ami próbán vagy koncerten éri a füleimet. Több, mint tíz év aktív zenélés után el is kezdtem érezni ennek a hatását. Próbák/koncertek után fülcsengés, zúgás, fejfájás. Az utóbbi évben állandósult egy folyamatos csengés a bal fülemben, ami hangterhelés hatására több napra is felerősödött. Korábban próbálkoztam többféle füldugó fajtával is viszont vagy kényelmi, vagy akkuszitkai okok miatt egyik sem vált be.

Az Alpine MusicSafe Pro bizonyult eddig a legjobb megoldásnak. Azonnal megszoktam a használatát és mindig nálam van, ha koncertre vagy szórakozóhelyre megyek. Rendszeresen használom próbán is, mivel nem zavaró és nem szól bele a hangképbe. Én a leggyengébb (fehér) szűröket preferálom, mivel pont azt a magas frekvenciát vágják ki a zenéből, ami elnyomja a többi hangszert és halláskárosodást okoz. Amióta az Alpine füldugót használom csökkent az állandó fülcsengésem is.

4) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

Nincs ilyen személy.

5) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Szerintem a MusicSafe Pro tökéletes választás zenészeknek, hagtechnikusoknak, és roadoknak. A közönség számára is ajánlott, mivel tökéletesen élvezhető vele az előadás halláskárosodás nélkül.

New Friend Request Facebook oldala

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.