Tarcsai Ádám endorzer


1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

A Karai Anna produkció három éve alakult. A The Voice tehetségkutatóban láttam Anna előadását, és úgy gondoltam, nekünk együtt kellene zenélni. Megpróbáltuk, és azóta is működünk. Stílusunkat talán amerikai alternatív rock mögé sorolnám.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal?

2014-ben találkoztunk először a zenész füldugókkal és a Füldugó.hu csapatával. A Budapest Music Expon játszottunk a Hangszita standon, amit ezután egy sajtótájékoztató követett. Itt már jókora tapasztalattal tudtunk beszélni a füldugókról.

3) Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Elsősorban kiemelném azt, hogy a Füldugót használva zenélés közben maximálisan megmarad a komfortérzet. Tökéletesen hallani az összes hangszert anélkül, hogy zavaró lenne. Annának volt először fura mivel éneklésnél a fejhang a füldugó mögött is szól. Ennek ellenére használta tovább és szépen hozzászokott! Nálunk már próbán és koncerteken nélkülözhetetlen a dolog.

4) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

Szerencsére nem igazán tudok mondani ilyen embert. Viszont láthatjuk, hogy folyamatosan jönnek elő az idősebb zenekaroknál a hallásproblémák.

5) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Minden zenésznek ajánlom kivétel nélkül. Örülök, hogy ma már van lehetőség már ilyenre. 100%-osan élvezhetjük a zenélést, és nem kell tartanunk attól, hogy valaha is halláskárosodást szenvedünk.

Tarcsai Ádám Facebook oldala

Termék tesztek

Hangya tesztje: MusicSafe Pro vs PartyPlug Pro

2017. 09. 28.

A füldugó.hu csapata a X. Zorall Sörolimpián meg akarta lepni a zenekar basszusgitárosát az új PartyPlug Pro füldugóval, amikor is ő lepett meg minket, mikor elárulta, hogy már 10 éve használja a MusicSafe Pro-t. Ezen felbuzdulva megkértük, hasonlítsa össze a két terméket!

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

5.990Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..

0Ft

..