Tarcsai Ádám endorzer


1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

A Karai Anna produkció három éve alakult. A The Voice tehetségkutatóban láttam Anna előadását, és úgy gondoltam, nekünk együtt kellene zenélni. Megpróbáltuk, és azóta is működünk. Stílusunkat talán amerikai alternatív rock mögé sorolnám.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal?

2014-ben találkoztunk először a zenész füldugókkal és a Füldugó.hu csapatával. A Budapest Music Expon játszottunk a Hangszita standon, amit ezután egy sajtótájékoztató követett. Itt már jókora tapasztalattal tudtunk beszélni a füldugókról.

3) Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Elsősorban kiemelném azt, hogy a Füldugót használva zenélés közben maximálisan megmarad a komfortérzet. Tökéletesen hallani az összes hangszert anélkül, hogy zavaró lenne. Annának volt először fura mivel éneklésnél a fejhang a füldugó mögött is szól. Ennek ellenére használta tovább és szépen hozzászokott! Nálunk már próbán és koncerteken nélkülözhetetlen a dolog.

4) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

Szerencsére nem igazán tudok mondani ilyen embert. Viszont láthatjuk, hogy folyamatosan jönnek elő az idősebb zenekaroknál a hallásproblémák.

5) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Minden zenésznek ajánlom kivétel nélkül. Örülök, hogy ma már van lehetőség már ilyenre. 100%-osan élvezhetjük a zenélést, és nem kell tartanunk attól, hogy valaha is halláskárosodást szenvedünk.

Tarcsai Ádám Facebook oldala

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.