Tarcsai Ádám endorzer


1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

A Karai Anna produkció három éve alakult. A The Voice tehetségkutatóban láttam Anna előadását, és úgy gondoltam, nekünk együtt kellene zenélni. Megpróbáltuk, és azóta is működünk. Stílusunkat talán amerikai alternatív rock mögé sorolnám.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal?

2014-ben találkoztunk először a zenész füldugókkal és a Füldugó.hu csapatával. A Budapest Music Expon játszottunk a Hangszita standon, amit ezután egy sajtótájékoztató követett. Itt már jókora tapasztalattal tudtunk beszélni a füldugókról.

3) Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Elsősorban kiemelném azt, hogy a Füldugót használva zenélés közben maximálisan megmarad a komfortérzet. Tökéletesen hallani az összes hangszert anélkül, hogy zavaró lenne. Annának volt először fura mivel éneklésnél a fejhang a füldugó mögött is szól. Ennek ellenére használta tovább és szépen hozzászokott! Nálunk már próbán és koncerteken nélkülözhetetlen a dolog.

4) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

Szerencsére nem igazán tudok mondani ilyen embert. Viszont láthatjuk, hogy folyamatosan jönnek elő az idősebb zenekaroknál a hallásproblémák.

5) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Minden zenésznek ajánlom kivétel nélkül. Örülök, hogy ma már van lehetőség már ilyenre. 100%-osan élvezhetjük a zenélést, és nem kell tartanunk attól, hogy valaha is halláskárosodást szenvedünk.

Tarcsai Ádám Facebook oldala

Termék tesztek

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek. 

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek iskolai segítőtársa

2018. 04. 16.

Az autista gyermekek körében nagyon gyakori sajátosság a hangokra való túlérzékenység. A kisgyermekek hallásvédelmére kifejlesztett Alpine Muffy fültok az autista gyerekek számára is ideális választást jelent, hogy kiszűrje azokat a zajokat és hangokat, melyek idegességet, stresszt, és szorongást váltanak ki a gyerekekből. 

Hallásvédelem babáknak és totyogóknak hordozóban

2018. 02. 20.

Sabine Lokin hordozási tanácsadóként rendszeresen beszélget a szülőkkel a hallásvédelemmel kapcsolatban. Ha a gyermeket zajos helyre visszük hordozóban a hátunkon, hogy adjuk rá a hallásvédőt? Sabine válaszolni fog a kérdésre a cikkben.

Nincs rossz választás

2018. 02. 02.

Pár hónappal ezelőtt kezdtük meg együttműködésünket Dr. Vass Zoltán audiológus, fül-orr-gégész szakorvossal. Arra kértük a doktor urat foglalja össze az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatait az Alpine füldugókkal kapcsolatosan. 

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

8.590Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

6.490Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.990Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..

0Ft

..