Alpine Miniboxx

Gyártó:
Alpine Hearing Protection
Típus:
Alpine Miniboxx
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 2.090Ft Nettó: 1.646Ft


A praktikus tárolóban egyszerűen magunkkal vihetjük füldugónkat kulcsunkra akasztva, nyaraláskor a medencéhez, motorozáskor vagy ahova szeretnénk.


Leírás

Az Alpine a Delft Egyetem műszaki karával együttműködve tervezte a Miniboxxot. Az egyedülálló tároló megtalálható az Alpine PartyPlug® és SwimSafe® termékek készletében azok kiegészítőjeként, de más füldugók tárolására is alkalmas. A praktikus tárolóban egyszerűen magunkkal vihetjük füldugónkat kulcsunkra akasztva, nyaraláskor a medencéhez, motorozáskor vagy ahova csak szeretnénk.

A Miniboxx egy kézzel is kinyitható, így marad szabad kezünk az italunknak, fúrónknak vagy bármi másnak. A tároló tojás alakú, 4,5 cm hosszú és 1,5 cm széles. Méretei lehetővé teszik, hogy egy pár Alpine füldugót tároljunk benne.

A tárolót beszerezhetjük fekete színben. Ezen egy 10 cm hosszú lánc található, mellyel a kulcstartónkra, a pénztárcánkra vagy az övünkre tehetjük. Nagyon jól záródik, de ügyeljünk rá, hogy kattanásig nyomjuk össze a két oldalt, így biztosan nem fog kinyílni.

A Miniboxxba csak az Alpine füldugók illeszkednek bele.

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz Kitűnő
Captcha