Szolgáltatásaink


Támogatás

A füldugó.hu csapata nagyon fontosnak tartja, hogy minél több helyen foglalkozzanak a hallásvédelemmel. Úgy gondoljuk, hogy ennel egy megfelelő módja a szponzoráció. Igyekszünk olyan területeket, csapatokat találni, ahol nagyon jó hasznát veszik füldugóinkak.

  • Méder Áron - szólóvitorlázó
  • OMSZ - Mentőmotoros szolgálat
  • Rally csapat - Fábián Dániel, Oláh Róbert, Lada VFTS
  • Emergenza Fesztivál Magyarország

Díjmentes házhozszállítás

Házhozszállítás? Minden esetben! Díjmentesen? 20.000 Ft fölötti vásárlásnál, ha a csomag súlya nem haladja meg az 5 kg-ot!

Vásárolj webáruházunkban, és ki sem kell tenned a lábad otthonról! Naponta frissített kínálat, termékfotók és -leírások, sőt, ha az Interneten keresztül rendelsz több mint 20.000 Ft értékben, és a csomag súlya nem haladja meg az 5 kg-ot, díjmentesen házhoz is szállítjuk neked a kiválasztott terméket, termékeket! Ha e kényelmes szolgáltatás igénybe vétele esetén nem éred el a fenti összeget, még akkor is házhoz visszük a megvásárolt tételeket, súlytól, terjedelemtől és távolságtól függetlenül mindössze 990 Ft-ért.

Nincs más dolgod, mint regisztrálni magad webáruház rendszerünkben, kiválasztani a neked leginkább megfelelő termékeket és elküldeni a rendelésedet! Erről az Interneten azonnal, emailben pedig néhány percen belül visszajelzést küldünk. Kérnénk, hogy lehetőség szerint egy telefonos elérhetőséget legyél szives megadni! Amennyiben nem valós adatokat közöl a megrendelő, és emiatt a kapcsolatfelvétel meghiúsul, úgy nem áll módunkban az árut kiszállítani. A megrendelések ellenértékét és – amennyiben annak összege nem éri el a 20.000 Ft-ot – a szállítási díjat tartalmazó utánvétes számlát az áru átvételekor készpénzben kell kiegyenlíteni. A hétfőtől péntekig leadott, és általunk telefonon vagy emailben visszaigazolt rendeléseket a visszaigazolást követő 1-2 munkanapon belül kézbesítjük! Várjuk megrendeléseidet!

Kérjük ne feledd, hogy az ingyenes csomagküldést kizárólag 20.000 Ft feletti és 5 kg-ot meg nem haladó csomag esetén tudjuk vállalni! Minden ellenkező esetben a csomagküldés díja minimum 1.490 Ft (GLS). A csomagponton történő átvétel 1.290 Ft. Utánvétes vásárlás plusz költsége 400 Ft.

Hírlevél

Ha nem akarsz lemaradni akcióinkról, a termékekkel kapcsolatos információkról és aktuális eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!