Koncert

Minden koncert kezdete előtt a tető fokára hág a feszültség. A technikusok rohangálnak, beállítanak mindent, hogy néhány perc múlva színpadra léphessen a kedvenc zenekarunk. Ezután kezdődik az igazi tombolás a színpad előtt, ahogy a tömeg átadja magát a zene élvezetének. A kérdés már csak az, hogy ez meddig tart. Egyre több koncerten haladja meg a zene hangereje a 90dB-t, mely ártalmas a füleknek.

A zenészek már rég tudják: a hangos zaj károsíthatja a hallást. Emiatt egyre több zenész dönt a füldugók használata mellett. A zaj 80dB-től káros a hallásra, ezért fejlesztette ki zenészek számára az Alpine a MusicSafe-et, mely egy különleges füldugó a rendszeresen koncertre járóknak. Az egyedi kialakításnak köszönhetően csak a káros zajokat szűri ki, a zene pedig továbbra is élvezhető, de már egy biztonságos szinten.

A halláskárosodás elkerülésére használj füldugót!

A PartyPlug füldugó hőre lágyuló anyagból készült, emiatt jól illeszkedik a hallójáratba, kényelmes a használata. A speciális átlátszó szűrő által alig észrevehető, közben pedig finoman csillapítja a káros, hangos zajok erejét, hogy tovább élvezhessük zavartanul a kedvenc zenekarunk koncertjét. Ha évekkel később is ugyanolyan jól szeretnéd hallani a koncerteket, használj PartyPlug-ot.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölthetünk el zajos környezetben anélkül, hogy fennálljon a maradandó halláskárosodás kockázata. Azonban sok zenekedvelő inkább vállalja a kockázatot, minthogy a hallásvédő is torzítsa a zenét. Az új Alpine PartyPlug Pro™-val már nem kell döntenünk.

A praktikus tárolóban egyszerűen magunkkal vihetjük füldugónkat kulcsunkra akasztva, nyaraláskor a medencéhez, motorozáskor vagy ahova szeretnénk.

A hallásvédővel gondtalanul élvezheted a zenét. Élőben valamilyen koncerten, fesztiválon. És az éjszaka utáni bosszantó fülzúgás a múlté.