Repülés

Hosszú utazásra készülünk repülővel? Kalandos, de hosszabb időt eltölteni a fülledt levegőjű repülőn, ahol folyamatosan zúgnak a motorok, nem minden esetben kellemes.

A FlyFit a legjobb választás azoknak, akik repülővel utaznak. A füldugó csendesít a zavaró zajokon, amíg elérünk a célunkhoz. Továbbá megakadályozza, hogy az emelkedés és ereszkedés közben keletkező nyomáskülönbség fülfájást okozzon. A felnőttek 5%-a, a gyermekek 25%-a szenved a repülés során fülfájástól. A FlyFit ezt akadályozza meg.

Élvezd a repülést, használj füldugót!

A FlyFit tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült. A füldugó a test melegétől perceken belül megpuhul és felveszi a hallójárat formáját, különösen kényelmes, észrevétlen a viselete.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A FlyFit speciális szűrői megoldást nyújtanak a nyomáskülönbség okozta füldugulás és a kellemetlen környezeti zajok ellen az autóban, a vonaton és a repülőgépen. Elsősorban utazáshoz ajánlott, de alkalmas lehet nyaralásokon is különböző helyzetekben.

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.