Repülés

Hosszú utazásra készülünk repülővel? Kalandos, de hosszabb időt eltölteni a fülledt levegőjű repülőn, ahol folyamatosan zúgnak a motorok, nem minden esetben kellemes.

A FlyFit a legjobb választás azoknak, akik repülővel utaznak. A füldugó csendesít a zavaró zajokon, amíg elérünk a célunkhoz. Továbbá megakadályozza, hogy az emelkedés és ereszkedés közben keletkező nyomáskülönbség fülfájást okozzon. A felnőttek 5%-a, a gyermekek 25%-a szenved a repülés során fülfájástól. A FlyFit ezt akadályozza meg.

Élvezd a repülést, használj füldugót!

A FlyFit tartós, rugalmas, hőre lágyuló anyagból készült. A füldugó a test melegétől perceken belül megpuhul és felveszi a hallójárat formáját, különösen kényelmes, észrevétlen a viselete.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.

Az utazás szórakoztató és az is marad, ha tartunk magunknál füldugót is. Így nem fog minket zavarni a repülő fel- és leszállásakor a légnyomáskülönbség okozta esetleges fülfájás, ráadásul az éjszakát is nyugodtan átalhatjuk a szállodában.