Fesztivál

Sziget, Hegyalja, Volt... Minden nap egy ünnep. Színpadról színpadra bolyongunk, megállunk néha egy italra, beszélgetni a barátokkal vagy enni egy szendvicset. És közben amikor kedvünk támad, végighallgatunk egy-egy koncertet.

Ha az egész napot egy fesztiválon töltjük, tanácsos használni valamit, ami kiszűri a káros zajokat. Nem csak azért, mert a zene gyorsan 80dB fölé emelkedhet. A zaj maradandó halláskárosodást okozhat. Mindenki beszél, táncol és mindez egyre nagyobb hangerővel jár. Az agynak komoly megterhelés ennyi hangot feldolgozni, könnyen kialakul fülzúgás, fülcsengés.

A halláskárosodás elkerüléséért használj füldugót!

A PartyPlug egész nap benne lehet a fülben anélkül, hogy bármilyen kárt okozna. A speciális, átlátszó szűrők biztosítják, hogy a zene hallható maradjon, de a hangerő biztonságos szintre csökkenjen. A PartyPlug hőre lágyuló anyagból készült, a szűrő pedig átlátszó műanyagból, így alig látszik, illetve a tökéletes illeszkedésnek hála nagyon kényelmesek. Ha gyakran jársz fesztiválokra, és szeretnél vigyázni a hallásodra, használj PartyPlug füldugót.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Évente egyre több fiatal hallása megy tönkre a szórakozóhelyek és koncertek hangos zenéje miatt. A PartyPlug speciális zenei szűrőinek köszönhetően a zene hallható marad. A beszéd könnyebben érthető miközben a zene is élvezhető, ezt teszi lehetővé a PartyPlug.

A praktikus tárolóban egyszerűen magunkkal vihetjük füldugónkat kulcsunkra akasztva, nyaraláskor a medencéhez, motorozáskor vagy ahova szeretnénk.

A legtöbb környezeti zaj kellemetlen, sok pedig kifejezetten ártalmas a füleknek. Az állandó, túl sok zaj könnyen maradandó kárt tehet a hallásban. Az Alpine erre dolgozta ki extra puha füldugóját, mely amellett, hogy csökkenti a zajok hangerejét, magas viselési komfortot biztosít. Tökéletesen illeszkedik minden fülbe, és olyan bevonatot kapott, mely megakadályozza az irritációt.