Motorozás

Sehol sem érezhetjük szabadabbnak magunkat, mint egy motoron vagy egy kabrióban ülve. Nem hiába vannak tele az utak motorosokkal.

Az autópályán való motorozás azonban nagy zajjal jár. Kilométereken keresztül hallgathatjuk azt a bosszantó sípolást, amely nem akar abbamaradni. A tapasztalt motorosok tudják, hogy fontos a megfelelő hallásvédelem a motoron. Ahogy a sebesség eléri a 100km/h-t a sisakban hallható szélzaj gyorsan 94dB-re emelkedik, mely egy 15 perces úton máris károkat okoz a fülnek.

Egy jó füldugó nem csak megakadályozza a halláskárosodást, hanem lehetővé teszi, hogy tudjunk egész úton koncentrálni és ne fáradjunk el olyan könnyen vezetés közben. A hallásvédelmi eszközök használata a forgalomban még mindig elég vitatott dolog.

A halláskárosodás megakadályozása

A motorosoknak és a kabrio szerelmeseinek jó választás lehet a MotoSafe füldugó, mely kényelmes, és kirekeszti a káros szélzajt. Egy tapasztalt motoros csakis a legjobbat akarja, ezzel a füldugóval pedig hallani fogja a forgalom zajait, miközben a szélzajt kizárja.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Sok motoros indul gyakran hosszabb útra, nem állnak meg közben egyszer sem, a fülüket pedig folyamatosan bosszantó csengő hang bombázza. Ez a sisakban keletkező szélzaj, mely könnyen elérheti a 106dB-es értéket. Egy idő után eltűnhet a sípoló hang, gyakran azonban sajnos a halláskárosodás kialakulása miatt.

A motorozás most még pihentetőbb! Az Alpine füldugók használatával nem cseng a füled egy hosszabb utazást követően. Megelőzheted a halláskárosodást és a szélzaj okozta fáradtságérzést. Tudtad, hogy a 120 km/h-s sebességnél 98 dB hangerőt tapasztalhatunk? Ez azt jelenti, hogy 7 perc elteltével fennáll a maradandó halláskárosodás kialakulásának kockázata.

A MotoSafe Race MotoGP kiadása: ideális füldugó az autópályán, a versenypályán és nyitott sisakkal történő vezetésnél.

Könnyed motorozás, túrázás, vagy csak egy út a Balatonra? Ebben is el tud fáradni az ember füle/feje. Az alacsony csillapítású, MotoSafe Tour ezt hivatott kivédeni!

Strapabíró és elegáns tárolódoboz. Két praktikus rekesze lehetővé teszi, hogy a füldugókat és a szűrőket külön-külön tároljuk.