Alpine MusicSafe Classic
Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Gyártó:
Alpine Hearing Protection
Típus:
MusicSafeClassic
Elérhetőség:
Raktáron
EAN:
8717154021110
Ár: 6.490Ft Nettó: 5.110Ft


A zenészek és a DJ-k esetében nagy a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran fordulnak meg olyan környezetben, ahol túl hangos a zene. A hallás romlása, elvesztése közvetlen hatással van szakmájukban, szenvedélyükben nyújtott teljesítményükre. Az ép hallás alapvető fontosságú, ezért érdemes védeni próbák, fellépések, koncertek alkalmával. A MusicSafe Classic füldugó két pár szűrőjének köszönhetően szabályozható a csillapítás mértéke. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyzetekben nyújtsanak optimális védelmet. Az Alpine MusicSafe Classic füldugók nem állnak ki a fülből, nem okoznak kényelmetlenséget. Használatuk közben kapcsolatban marad az ember a környezetével, például stúdiós felvétel közben.


Leírás

A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A MusicSafe Classic füldugóhoz két pár, különböző szűrő tartozik. Így te magad tudod szabályozni, hogy épp milyen védelemre van szükséged egyes helyzetekben. Az Alpine MusicSafe Classic nem okoz elszigeteltségérzetet és nem gyakorol nyomást a fülre. A MusicSafe Classic kifejezetten előadóművészek számára került kifejlesztésre.

Egyedi AlpineAcousticFilters™

A MusicSafe Classichoz két különböző, cserélhető zenei szűrő tartozik, melyek közepes és magas csillapítást biztosítanak. Ezek a speciális szűrők garantálják az optimális védelmet, miközben a zene veszteség nélkül, tökéletes minőségben élvezhető továbbra is. A MusicSafe Classic különleges, nyílt rendszerű zenei szűrője nem okoz elszigeteltségérzetet.

AlpineThermoShape™

A MusicSafe Classic füldugó nagyon puha, rugalmas és tartós termoplasztikus anyagból készül. Alkalmazkodik a hallójárat alakjához. Ezért a MusicSafe Classic nagyon kényelmes viselet.

Luxus tárolódoboz

A MusicSafe Classic készlethez tartozik egy strapabíró és elegáns tárolódoboz. Két praktikus rekesze lehetővé teszi, hogy a füldugókat és a szűrőket külön-külön tároljuk. Alumíniumból készült, jól zárható és ütésálló. A rajta található karikával rögzíthetjük kulcstartóként, övünkön vagy a gitártok cipzárján. Így mindig nálunk lehet. A tároló mérete mindössze 6,5×2,5 cm. A MusicSafe Classic füldugók és szűrők jobbak mint valaha.

Élettartam és tisztítás

A füldugó átlagos élettartama körülbelül 2-3 év, ez nagyban függ a használat gyakoriságától, az ápolástól és az egyéni jellemzőktől. A füldugót minden használat után langyos, szappanos vízzel tisztítsuk. Megnövelhetjük élettartamát az Alpine Ear Spray alkalmazásával, mely alaposan mégis kíméletesen tisztítja a füleket. Különösen ajánlott túlzott fülzsírtermelődés esetén.

Termékjellemzők:

  • Megakadályozza a halláskárosodást és a fülcsengést
  • Két különböző, cserélhető zenei szűrőpár
  • A zene minősége optimális
  • Nagyon kényelmes viselet, nem lóg ki a fülből
  • A praktikus tárolóban külön rekesz a füldugóknak és a szűrőknek
  • Nincs elszigeteltségérzés és a beszélgetés hallható marad
  • Szilikonmentes, így nem irritálja a bőrt
  • Hosszú élettartam
  • Többszöri használatra

MusicSafe Classiccsillapítási értékek decibelben

  Hz 125 250 500 1000 2000 4000 8000
ezüst dB 14,8 25,0 15,7 18,7 26,6 24,4 18,9
arany dB 18,8 15,6 16,0 18,5 27,7 23,9 22,0

 

Az Alpine MusicSafe Classic füldugók CE 0336 minősítéssel rendelkeznek. TNO* által mért csillapítási értékek az EN 352-2 (2002) és az ISO 4869-2a szabvány szerint (*holland kutató szervezet).

Névleges átmérő: 9-12 mm

Ezüst szűrő    H=18 M=14 L=12 SNR=17 NRR=11
Arany szűrő    H=20 M=15 L=13 SNR=18 NRR=16

Műszaki adatok

Súly: 40 gramm
Méret: 165×93×30mm
Anyag: AlpineThermoShape™
szín: fehér

EAN kód: 8717154021110

Általános tulajdonságok
SNR érték (átlagos csillapítás értéke decibelben) ezüst= 17 arany= 18
Felhasználási terület zenélés, koncert, gyakorlás, zenetanulás, bulizás, fesztivál, koncert
Élettartam A viselés gyakoriságától és a karbantartástól függően akár 2-3 év.
Csomag tartalma
Fülillesztékek száma 1 pár
Szűrők száma 2 pár
Tároló hengeres kulcstartó
Szűrők csillapítása arany: erős ezüst: közepes

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz Kitűnő