Alpine Pluggies Kids
Úszás, koncert, utazás, repülés - Füldugó gyerekeknek

Gyártó:
Alpine Hearing Protection
Típus:
PluggiesKids2022
Elérhetőség:
Raktáron
EAN:
8717154023541
Ár: 6.290Ft Nettó: 4.953Ft


A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.

     


Termékjellemzők:

 • Megakadályozza a halláskárosodást
 • Növeli a koncentrációt
 • Kívültartja a vizet
 • A beszéd továbbra is hallható marad
 • Speciális akusztikus szűrők
 • Könnyű fülbehelyezés
 • Rendkívül kényelmes, puha, hőre lágyuló anyag
 • Nem szilikon
 • Többszöri használatra

Füldugók gyerekeknek

Red Dot díj nyertes termék

Az Alpine Hearing Protection elnyerte a Red Dot díjat legújabb füldugójának tervezéséért. A rangos formatervezési díj zsűrije a füldugók „kiváló minőségét és innovatív képességét” dicsérte.

Forradalmi füldugó forma a kiváló illeszkedésért

A 20 éves tapasztalat vezette az Alpine-t egy ideális, új füldugó forma kifejlesztéséhez. A füldugók jól átgondolt és alaposan tesztelt kialakítása hatékony csillapítást és kiváló illeszkedést biztosít.

Többfunkciós füldugók gyerekeknek

Az Alpine Pluggies Kids 3 és 12 éves kor közötti gyermekek számára ajánlott, mivel kisebb hallójáratuk van mint a felnőtteknek. Ezeket a füldugókat a gyermekek számos helyzetben és többféle célra használhatják:

Túlzott környezeti zaj ellen

Például a túl hangos zene miatt fesztiválon, moziban és minden egyéb olyan helyzetben, amikor a gyermeket zavarja a túlzott zaj.

Ne kerüljön víz a fülbe

A gyermekek gyakran szenvednek fülfájástól és fülgyulladástól. A Pluggies Kids segítségével megakadályozhatjuk, hogy a víz a fülbe kerüljön úszás, zuhanyzás, vízi sportok és fürdés közben. Fontos tudni, hogy a gyermek nem úszhat egy méternél mélyebbre a víz alatt a füldugóval. A vízbe ugrás sem ajánlott, mert az nyomást gyakorol a füldugókra, amitől víz juthat a hallójáratba.

Koncentrációs problémák

Sok gyereknek nehézségei vannak a koncentrálással az iskolában, a házi feladat elkészítésekor vagy az olvasásnál. Az ADHD-vel, ADD-vel és az autizmus egyes fajtáival küzdő gyermekek számára előnyös lehet a füldugó. Kutatások kimutatták, hogy a Pluggies Kids viselése javítja a koncentrációt.

Repülés közbeni fülfájás ellen

Sok gyereknek vannak problémái a repülő fel- és leszállásakor. A Pluggies Kids elősegíti a nyomás szabályozását, ezzel megakadályozva a fülfájást. Ráadásul a gyermek nyugodtan alhat a repülőn, ha füldugót használ.

Kisebb hallójáratú felnőtteknek

Minden fül más. Néhány felnőttnek kisebb a hallójárata, ezért az olyan füldugók, mint az Alpine PartyPlug, az Alpine WorkSafe stb. nem illeszkednek jól. Ebben az esetben használható az Alpine Pluggies Kids zenehallgatásra, repülésre, munkára és úszásra. Az Alpine Pluggies Kids kevésbé kényelmes alváshoz mint az Alpine SleepSoft, mivel utóbbi puha, rugalmas szűrőkkel rendelkezik, az Alpine Pluggies Kids pedig kemény szűrőkkel van ellátva.

AlpineAcousticFilters™ – Még több szórakozás gyermekek számára

A Pluggies Kids füldugók speciális AlpineAcousticFilters szűrőket tartalmaz. Ezek a szűrők a lehető legnagyobb mértékben csillapítják a hangokat, de biztosítják, hogy a gyermek megfelelőképpen hallja a környezetét. Ennek köszönhetően nincs elszigeteltségérzés és a gyermek továbbra is érti a beszédet.

A Pluggies Kids füldugó repülés közbeni viselése szabályozza a dobhártyára nehezedő bosszantó nyomást fel- és leszálláskor. A szűrők szelepként működnek, fokozatos és állandó nyomásegyensúlyt biztosítanak a külvilág és a középfül között. Így az Eustach-csőnek elegendő ideje van alkalmazkodni a nyomáskülönbségekhez.

AlpineThermoShape™ – Nagyon kényelmes füldugók 

Az Alpine Pluggies Kids speciálisan az Alpine által kifejlesztett AlpineThermoShape anyagból készült. Ez az anyag alkalmazkodik a fül formájához, így szorosan illeszkedik a hallójáratba. Emiatt a füldugók rendkívül kényelmesek és a gyermek is szívesen fogja viselni a hallásvédőket. A fürdőben, az iskolában vagy a dobórákon. Az ATS nem tartalmaz szilikont, ezért nem okoz allergiás reakciót.

Alpine matricák

Minden Pluggies Kids csomag hat vidám matricát tartalmaz. Ezzel a gyermek díszítheti a tárolódobozt és ráírhatja a nevét.

Élettartam és tisztítás

A füldugók élettartama a használat gyakoriságától függ. A rendszeres tisztítás segít megőrizni a füldugók állapotát, így azok tovább használhatóak. Az Alpine egy praktikus, saját tervezésű tisztítószert kínál a fülzsír és a szennyeződések eltávolítására. Az Alpine Clean spray-vel gyorsan és egyszerűen tisztíthatjuk és fertőtleníthetjük a füldugókat. 75 ml-es palackban kapható. A füldugók langyos vízzel és szappannal is tisztítható.

Holland dizájn

Az Alpine hallásvédők exkluzív holland tervezésűek. Minden füldugó és szűrőrendszer Hollandiában készül.

A csomagolás tartalma:

 • Két univerzális hőre lágyuló hallásvédő
 • Két akusztikus lágy szűrő
 • Alpine matricák
 • Műanyag tároló doboz

Alpine Pluggies Kids csillapítási értékek

EN 352-2: 2002 kompatibilis

Frekvencia Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Csillapítás dB 23,9 25,8 25,3 25,0 26,5 30,4 28,7 26,0
Normál szórás dB 3,1 3,6 2,7 3,2 4,2 3,5 4,0 4,8
Feltételezett védelem dB (APV) 20,8 22,2 22,6 21,8 22,3 26,9 24,7 21,2

Névleges átmérő: 7-10 mm

H=24 M=23 L=23 SNR=25 NRR=23,5-28,6

Műszaki adatok

Súly: 28 gramm
Méret: 100×80×20mm
Anyag: AlpineThermoShape™
szín: fehér

EAN kód: 8717154023541

Általános tulajdonságok
SNR érték (átlagos csillapítás értéke decibelben) 25
Felhasználási terület tanulás, zenetanulás, úszás, koncert, fesztivál, utazás, F1, fülgyulladás, tubus mellett
Élettartam A viselés gyakoriságától és a karbantartástól függően akár 2-3 év.
Csomag tartalma
Tartozék praktikus tároló
Fülillesztékek száma 1 pár
Szűrők száma 1 pár
Tároló műanyag doboz
Szűrők csillapítása erős

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz Kitűnő
Captcha