Úszás

Legyen szó nyaralásról, hétvégi programról vagy egy egyszerű hétköznapról. Semmi sem lehet olyan élvezetes, mint pancsolni. Töltsünk egy egész napot a strandon, majd együnk egy fagylaltot. Ilyenkor jó szolgálatot tehet egy pár Pluggies Kids füldugó, mely megakadályozza, hogy a víz a gyermek érzékeny fülébe kerüljön, és fülgyulladást okozzon.

A Pluggies Kids segít, hogy a medencézés és a strandolás élvezhetőbb szórakozás legyen. A különösen puha anyag nagyon kényelmes viseletté teszi, és a speciális szűrőknek hála a gyermeket nem zavarják a káros zajok, illetve a füldugó segít megelőzni az átmeneti vagy tartós halláskárosodás kialakulását.

A Pluggies Kids jelenti a tiszta élvezetet a vízben. A füldugót úgy tervezték, hogy a gyermek ne érezze magát elzárva a külvilágtól, az emberi beszédet jól fogja hallani a használat során is. Ha a mérete kicsinek bizonyul, és a fülbe helyezve van olyan rés, melyen befolyhat a víz, használja a felnőtteknek készült SwimSafe füldugót.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

A gyermekek füle fejlődésben van, ezért különösen sérülékeny. Hallásvédő használatával már fiatalon megelőzhető a halláskárosodás.