Koncentrációzavar, autizmus

A gyermekeknél tapasztalható problémák esetén, mint a koncentrációzavar, a figyelemhiány vagy az autizmus, elengedhetetlen a nyugalom, melyet napjainkban elég nehéz kivitelezni. A gyermeknek egyre több hangot kell feldolgoznia a nap folyamán, így hamar elveszíti a koncentrációt és krónikus fáradtság alakulhat ki nála.

Azoknak a gyerekeknek, akiknek rendszeresen szükségük van csendre, ajánlatos a környezeti zajok tompítására füldugót használniuk. Alkalmas lehet erre egy fültok, mely állítható fejpánttal rendelkezik, emellett könnyű és kényelmes. Akár 35dB-es csillapításra is képes, és persze több színben kapható.

Egyre több autista gyermek használ valamilyen fülvédőt, például iskolában. Nem véletlenül, hiszen ezek a gyerekek sokkal jobban tudnak koncentrálni a tanulásra és jóval kipihentebbek, mint a fülvédőt nem használó társaik.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Az Alpine Muffy kifejezetten a gyermekek füleinek védelmére alkalmas, használható olyan zajos környezetekben, mint a partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek. Ezek a gyerek fülvédők elősegítik a koncentráltabb tanulást és olvasást otthon vagy az iskolában.

A gyermekek minden nap túlzott zajhatásnak vannak kitéve. Közös játék más gyerekekkel az iskola udvarán, egy zajos tanterem, a forgalomban dudáló autók, hangos játékok... Tudtad, hogy az iskola udvarán 85 dB vagy annál hangosabb zaj is lehet? A 80 dB-es hangok pedig károsak lehetnek a hallásra.

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.

A csecsemők és a kisgyermekek hallása nagyon sérülékeny. A hangok sokkal károsabbak rájuk nézve, mint azt gondolnánk. Sok szülő rendszeresen teszi ki gyermekét túl hangos zajnak hallásvédő használata nélkül.

Az Alpine Muffy Smile fülvédőt a jobb és koncentráltabb iskolai, otthoni tanulásért és olvasásért fejlesztették ki. És természetesen fülvédőként is használható, hogy megvédjük a gyermekek hallását a túlzott zajtól, többek között olyan helyeken, mint partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek.

Fesztivál, légi bemutató, motoros felvonulás vagy bármilyen zenei koncert hangereje is megterheli gyermekünk hallását. A fültokot magunkkal vihetjük hasonló rendezvényekre. A speciális szűrőrendszernek köszönhetően a gyermek is élvezni fogja a koncert zenei élményét, és a szülőknek sem kell hangosabban szólni a fültokot viselő gyermekhez. Tanulás, hangszeres gyakorlás közben való viselése segíti gyermeket a könnyebb koncentrációban, kizárja a zavaró zajokat, melyek miatt elkalandozna a figyelme, így hatékonyabb és gyorsabb a munkafolyamat.