Zene

A zeneiskolában, az osztályteremben vagy otthon. A zene egy nagyon kellemes szórakozás forrása lehet a gyermek számára. A szülőknek persze először egy kicsit nehéz, mindezt végig kell hallgatni a tanulás fázisában. Ráadásul szép-szép, de a hangos zaj maradandó halláskárosodást okozhat a gyermeknek. Ezt szeretnénk elkerülni.

Zenei fesztiválok és koncertek alatt fontos megfelelően megvédeni a gyermeket a túlzott zajhatástól. Mi gyakran észre sem vesszük, hogy már zavaró erősségű egy hang, mivel a gyermekek füle sokkal érzékenyebb a zajokra. A figyelemhiányos gyerekek még az átlagnál is nagyobb zajérzékenységet mutatnak.

A zene és a zeneoktatás fontos a gyermekek életében. Azonban mint minden mást, ezt is biztonságosan kell csinálni. A Pluggies Kids füldugó jó megoldás lehet erre. Kiszűri a fülre káros zajokat, a zenét pedig megtisztítva, megfelelő hangerővel engedi át, hogy a hallás ne károsodjon.

Olvasás tovább Kevesebb megjelenítése

Az Alpine Muffy kifejezetten a gyermekek füleinek védelmére alkalmas, használható olyan zajos környezetekben, mint a partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek. Ezek a gyerek fülvédők elősegítik a koncentráltabb tanulást és olvasást otthon vagy az iskolában.

A gyermekek minden nap túlzott zajhatásnak vannak kitéve. Közös játék más gyerekekkel az iskola udvarán, egy zajos tanterem, a forgalomban dudáló autók, hangos játékok... Tudtad, hogy az iskola udvarán 85 dB vagy annál hangosabb zaj is lehet? A 80 dB-es hangok pedig károsak lehetnek a hallásra.

Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies Kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. A puha, kényelmes füldugók rendkívül tartósak, és több különböző helyzetben is alkalmazhatóak. A Pluggies Kids 3 és 12 éves gyermekeknek ajánlott.

A csecsemők és a kisgyermekek hallása nagyon sérülékeny. A hangok sokkal károsabbak rájuk nézve, mint azt gondolnánk. Sok szülő rendszeresen teszi ki gyermekét túl hangos zajnak hallásvédő használata nélkül.

Az Alpine Muffy Smile fülvédőt a jobb és koncentráltabb iskolai, otthoni tanulásért és olvasásért fejlesztették ki. És természetesen fülvédőként is használható, hogy megvédjük a gyermekek hallását a túlzott zajtól, többek között olyan helyeken, mint partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek.

Fesztivál, légi bemutató, motoros felvonulás vagy bármilyen zenei koncert hangereje is megterheli gyermekünk hallását. A fültokot magunkkal vihetjük hasonló rendezvényekre. A speciális szűrőrendszernek köszönhetően a gyermek is élvezni fogja a koncert zenei élményét, és a szülőknek sem kell hangosabban szólni a fültokot viselő gyermekhez. Tanulás, hangszeres gyakorlás közben való viselése segíti gyermeket a könnyebb koncentrációban, kizárja a zavaró zajokat, melyek miatt elkalandozna a figyelme, így hatékonyabb és gyorsabb a munkafolyamat.