Használat feltételei


Üzemeltető:

Cégnév: Hangszita Kft.
Cégjegyzékszám: 08-09-017806
Adószám: 14683426-2-08
Közösségi adószám: HU14683426
Bankszámla: 11737007-20732165

Telephely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 53-55

Nyitvatartás:
Online bolt a hét minden napján 24 órában tart nyitva.

Ügyfélszolgálat:

Kapcsolatfelvétel az oldalon keresztül.
E-mail: info@fuldugo.hu

Fizetési módok

Elő-átutalás: A visszaigazoláskor küldött számlán feltüntetett bankszámlaszámunkra kell a rendelés pontos összegét elutalni. Amint bankszámlánkon az összeg megjelent, a termék kiszállítását megkezdjük az Ön által megjelölt címre.

Bankkártyás fizetés: A fizetési mód kiválasztásánál jelölje be a PayPal fizetést. A megrendelés megerősítése után a rendszer egy biztonságos csatornán átirányítja a PayPal honlapjára, aminek a bal oldalon találja meg a kártyás fizetéshez vezető linket. Kattintson a linkre, majd a kártya adatait a PayPal-nak megadva fizethet. Ha rendelkezik PayPal fiókkal oda belépve a rendelés ellenőrzése után egy kattintással is fizethet. A PayPal a világ egyik legbiztonságosabb online fizetési rendszere.

PayPal: A fizetési mód kiválasztásánál jelölje be a PayPal fizetést. A megrendelés megerősítése után a rendszer egy biztonságos csatornán átirányítja a PayPal honlapjára, ahol a PayPal fiókjába belépve a megrendelés ellenőrzése után egy kattintással fizethet. A PayPal a világ egyik legbiztonságosabb online fizetési rendszere.

Utánvét: Az utánvétnek külön felára van a postázási díjon kívül. Ezt az összeget a megrendeléskor és a visszaigazolásban is feltüntetjük. Ekkor a termék összegét, a postaköltséget és az utánvét díját az átvételkor a futárnak kell készpénzben fizetni. Az utánvét díja: 400 Ft.

Szállítás

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében kalkuláljuk, melyet a rendelés megerősítése előtt az ár kalkulálásánál külön tételként  feltüntet a rendszer.

Kérjük ne feledd, hogy az ingyenes csomagküldést kizárólag 20.000 Ft feletti és 5 kg-ot meg nem haladó csomag esetén tudjuk vállalni! Minden ellenkező esetben a csomagküldés díja minimum 1.490 Ft (GLS). A csomagponton történő átvétel 1.290 Ft. Utánvétes vásárlás plusz költsége 400 Ft.

Reklamáció és Garancia

Cégünk reklamációt csak írásban (e-mail, levél) fogad el. A reklamációt 3 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük.

A termékeket minden esetben gyári és sértetlen csomagolásban szállítjuk. Cégünk a bizonyíthatóan hibás termékeket minden esetben hibátlanra cseréli, a cseréből származó többletköltséget (postaköltség, szállítási költség) átvállalja. Amennyiben a csere nem oldható meg, úgy a vásárló eldöntheti, hogy más terméket vásárol a korábbi összeg keretében, vagy részére a kifizetett vételárat cégünk a postaköltség kivételével visszatéríti. Hibás terméknek minősül, ami gyártási hiba miatt alkalmatlan a feladata kifogástalan ellátására.

A regisztrált felhasználókra vonatkozó további tudnivalók

Elfelejtett jelszó

 • Vásárláshoz először regisztrálnia kell oldalunkon, majd a regisztráció során megadott e-mail cím/jelszó párossal kell belépnie.
 • Amennyiben jelszavát elfelejtette, és korábban már regisztrált, úgy rendszerünk elküldi a regisztrált e-mail címhez tartozó jelszót.
 • Kattintson a beléptető felületen annak kitöltése nélkül az OK gombra, majd a megjelenő tartalmi felületen az email cím kitöltése után a Jelszó elküldése gombra.
 • Rendszerünk pár percen belül automatikusan elküldi a megadott e-mail címre a címhez tartozó jelszót.
 • Probléma esetén kérjük, jelezze azt ügyfélszolgálatunkon (info@fuldugo.hu).

Vásárlástól való elállás joga

 • A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerint kiszállítás esetén a fogyasztó a vásárlástól számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat.
 • A fogyasztó elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.
 • Az elállási jog minden sérülésmentes, eredeti állapotban visszajuttatott termékre vonatkozik.
 • Az elállási jog nem gyakorolható a következő esetekben:
 • A vásárló által hivatkozott 45/2014 Korm. rendelet 29. § (1) e) pontja szerint a fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási és felmondási jog) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.
 • Olyan zárt csomagolású termék tekintetében (pl. füldugó), amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.
 • Nem rendeltetésszerűen használt, illetve sérült termék vagy kiegészítő esetében.
 • Személyhez kötött, egyedi megrendelés esetén. Ide tartoznak a komplett, egyedi igény alapján összeállított rendszerek, az egyedi igényre elkészített, nem gyári csomagolással egyező mértékegységben kiszállított, valamint az egyedi igény szerinti nagy mennyiségű megrendelések.
 • Az elállásra vonatkozó igényt e-mailben vagy személyesen kell bejelenteni.
 • A fogyasztó az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszaküldeni a terméket – sérülésmentes és hiánytalan állapotában –, a vállalkozónak pedig az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül kell visszatérítenie a termék árát.
 • A termék ellenértékét annak sérülésmentes és hiánytalan állapotában történő személyes leadása esetén azonnal visszafizetjük. Postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termék ellenértékét a vásárló által írásban megadott bankszámlaszámra juttatjuk vissza.
 • A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Mivel a szállítás az átvételt követően már megvalósult szolgáltatásnak minősül, ezért ennek költségét abban az esetben is a fogyasztónak kell viselnie, ha az a rendelés értékéből fakadóan korábban átvállalásra került.
 • A termék visszajuttatásának költsége elállás esetén szintén a fogyasztót terheli.
 • Hiányos, nem eredeti állapotú vagy sérült termék visszavásárlását a Hangszita Kft. megtagadhatja, és azt visszajuttatja a vásárlónak saját költségére. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Megjelenési információk

 • A termékekről megjelent információk feltöltését alapos munka előzi meg, hogy részletes ismertetőkkel és képekkel segíthessük az Ön vásárlói döntését. Sajnos azonban előfordulhatnak eltérések a gyártó által közölt adatokban és/vagy a rendelkezésünkre bocsátott képekben, ezért az esetlegesen megjelenő téves információért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben nem biztos az adott termék leírásának hitelességében, kérjük, keresse fel a gyártó honlapját, ahová az adott termék részletes leírásánál megjelenő linkre kattintva könnyedén elnavigálhat.
 • A mindenkori fizetendő ár a megrendelés leadásának idején érvényben lévő, az érvényes ÁFA törvény szerinti általános forgalmi adó összegét is tartalmazó bruttó ár. Árváltozás esetén értesítjük Önt, és lehetősége van a módosított áron megrendelését visszautasítani vagy továbbra is fenntartani. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!