Hogyan lesz a banki alkalmazott hangszerbolt tulajdonos?


Mutasd be pár mondatban magatokat és a Csermák Hangszerüzletet!

1991-ben 12 m2-en indult az üzlet. Hangszerek, alkatrészeik, tartozékaik, kiegészítőik, zeneművek, FÜLDUGÓK, zenei témájú ajándéktárgyak forgalmazásával foglalkozunk lassan 30 éve.

Hogy született meg az üzlet? 

Munkanélküliségből.

Mi miatt épp ezen az úton indultatok el, ha egyébként nem vagytok zenészek?

Mindketten egy banknál dolgoztunk, én számviteli vezetőként, a párom irodagép műszerészként. Egyik pénteken a nagyfőnök közölte a párommal, hogy hétfőtől nem kell mennie dolgozni, mert átadták a bankfiók gépparkjának javítását (ekkor kezdődött a számítógépes korszak) egy nagy cégnek. Irodagépekkel foglalkozott továbbra is, majd egy véletlen folyamán találkozott össze egy Casio szintetizátorral. A többi már történelem, sokáig tartana elmesélni. Nagyon hosszú történet következne most, hogy hogyan, milyen útvesztőkön mentünk keresztül, mennyi álmatlan éjszakán, ám a nemtudás édes gyönyörével csak tanultunk, csak tanultunk... Rengeteget. Jó nagyokat buktunk, sok-sok zsíroskenyeret és paprikáskrumplit megettünk, és ezer meg ezer éjszakai beszélgetés alatt már feladtuk, de reggel friss aggyal újrakezdtünk, azaz folytattunk mindent mégis. Biztos hallottad azt a mesét, hogy két egér beleesik egy-egy tejjel teli vödörbe. Mindkettő hihetetlenül megijed és elkezdenek sebesen kapálózni. Az egyik egér miután már iszonyúan elfáradt és elgyengült, feladta és befulladt a vödör tejbe. Ám a másik látva ezt, még gyorsabban tovább kavarta, köpülte a tejet, és láss csudát, iszonyatos meló alatt egyszerre csak a tej vajjá köpülődött az egérke vért izzasztó lábmunkája nyomán. Igy aztán a kemény vaj tetején egyszerre csak holt fáradtan, de boldogan ki tudott mászni a vödörből. Na ezt a második egérét próbáltuk mi utánozni.

Mi a cég hitvallása?

Tisztességesen, becsületesen dolgozni. A vásárlóknak nem azt adni, amit kér, hanem megtudni mire van szüksége, és azt kapja meg.

Mi az, ami folyamatosan vitt és visz benneteket előre az évek során?

A vásárlóink, a munkánk szeretete, öröme.

Személyesen milyen kapcsolatot ápoltok a zenével és a hangszerekkel?

Tiszteljük a zenészeket, imádjuk a zenét és csodáljuk a hangszereket.

Füldugó zenészeknek. A kezdetekkor furcsa volt ez a szókapcsolat vagy azonnal láttatok benne valamit?

Ismerve a zenészek munkakörülményeit, ez szinte természetesnek tűnt.

Mit tapasztaltok a vásárlóknál, ha hallásvédelemről van szó? Keresik, kíváncsiak rá vagy idegen számukra?

Van, aki érti, van, aki már használja, van, aki keresi, van, akinek fogalma sincs ezekről a füldugókról - no és akkor jövünk mi!

Hogy született meg a Csermák Hangszerüzlet együttműködése a füldugó.hu-val?

Hol volt hol nem volt… Valamikor volt egy hangszerkiállítás, ahol megláttunk egy standot és két csupa mosoly leányzót. A többi már könnyen ment.

Melyik a kedvenc hallásvédő terméketek és miért? Melyiket ajánljátok a leggyakrabban a vásárlóknak?

A kedvenc: a SleepSoft, mert sok vicces dolog fűződik hozzá. Mindegyiket ajánljuk, attól függően, ki érkezik az üzletbe.

Megosztanál velünk néhányat a SleepSofttal kapcsolatos történetek közül?

Volt egy kedves hölgy, aki vett egy SleepSoft-ot, "ajándékba kell" jelszóval. Mondtam, hogy beszéljük át, de ő azt mondta, már mindent elolvasott róla a weboldalunkon, meg nagyon kell sietnie is. Egy pár hét után visszajött, és mondta, hogy sajnos ez az ő férjének nem használt, mert bárhogyan is dugták a fülébe, utána is ugyanúgy horkol, hogy ő továbbra is megsüketül tőle.:-)
Egy másik kedves hölgyvásárló, miután már mindent megbeszéltünk a füldugóról, óvatosan odahajolt és megkérdezte tőlem halkan, hogy azokat a belső hangokat sem fogja ugye akkor majd hallani, amik néha az ő fejében megszólalnak. Mondtam neki, hogy ezzel inkább orvoshoz kellene talán fordulni, mert ezek a füldugók ezt még most nem tudják sajnos.:-)

Szeretnél még valamit hozzátenni?

Köszönjük a nagyon korrekt együttműködést! Jó Veletek együtt dolgozni!

Aktuális

10 jel arra, hogy halláskárosodásod lehet

2022. 07. 08.

Minden egészségügyi problémára igaz, hogy minél előbb kezeljük, annál jobb. Igaz ez a halláskárosodásra is. Íme 10 gyakori jel, melyek utalhatnak lehetséges halláskárosodásra.

Hallásvédők nyárra

2022. 06. 14.

Minden évszaknak megvannak a legjellemzőbb tevékenységei. A nyár különösen sűrű időszak lehet a szabadtéri programok, utazások, nyaralások és fesztiválok miatt. Mivel az Alpine rengeteg különböző élethelyzetre kínál hallásvédőket, így több olyan termékkel találkozhatunk, melyek jelentősen megkönnyítik és felhőtlenül élménytelivé tehetek az idei nyarunkat.

Gyerekek és úszós füldugók: Amit tudni érdemes

2021. 07. 02.

Sok család számára a nyári szórakozás nagy részét képezi, amikor a kertben vagy bárhol máshol csobbannak egyet a medencében, vagy ellátogatnak a legközelebbi strandra, hogy lehűtsék magukat a vízben. A fülproblémákkal küzdő gyermekek számára gyakran javasolják a úszáshoz alkalmas füldugók használatát, de honnan tudhatjuk, hogy mikor és milyenre van szüksége?

COVID-19 és halláskárosodás: Mit tudunk?

2021. 03. 08.

A koronavírust mára számos hosszú távú szövődménnyel összekapcsolták, beleértve a szívkárosodást, a tüdőkárosodást és a neurológiai rendellenességeket. Az egyik feltörekvő kutatási terület témája a halláskárosodás és a fülzúgás kapcsolata a koronavírussal – akár tünetként, akár szövődményként napokkal vagy hetekkel később.

Hallás világnapja 2021: Hallásgondozás mindenkinek

2021. 03. 01.

A 2021-es hallás világnapja a World Report on Hearing elindítását jelenti, mely egy globális felhívás a halláskárosodás és a fülbetegségek egy életen át tartó kezeléséről.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

8.990Ft

Leírás A 25 éves tapasztalat lehetővé tette az Alpine számára, hogy kifejlessze a tökéletes univerzális zenei füldugókat. A füldugó körültekintően ..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

12.890Ft

Leírás Az Alpine közel huszonöt éves tapasztalatát felhasználva kifejlesztette az elsőosztályú zenei füldugókat, melyek páratlan zenei élményt és v..

Alpine MusicSafe Earmuff - Fültok dobosoknak, zenészeknek

Alpine MusicSafe Earmuff - Fültok dobosoknak, zenészeknek

9.990Ft

A halláskárosodás megelőzése A Modern Drummer kutatása kimutatta, hogy a dobokra mért ütés hangereje elérheti a 120 dB-t. Ha nem használsz hallásvé..

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

12.990Ft

Tökéletes füldugók az éjszakába A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölth..