Megérkezett az új MusicSafe


Búcsút intünk a MusicSafe Classic füldugónak. De senki se szomorkodjon, hiszen a zenészeknek tervezett Alpine füldugók palettája mostantól új taggal bővül és még a Classictól sem kell teljesen megválnunk.

A régi Alpine MusicSafe Classic újracsomagolt és felturbózott kiadásaként köszönthetjük füldugóink köreiben az új Alpine MusicSafe hallásvédőt.

Mi változott?

Csomagolás:

Új forma és dizájn, melyből könnyebben kicsomagolható a termék és kisebb helyet foglal.

Füldugó forma:

Az Alpine közel 25 éves tapasztalatára alapozva alkotta meg a forradalmi füldugó modellt, mely tökéletes illeszkedésével még nagyobb komfortérzetet biztosít a hosszú órákon át tartó viselés közben.

Szűrők:

A szett két pár cserélhető szűrője között nagyobb a csillapításbeli különbség mint korábban, ezért szabadabban személyre szabható a zajszűrés mértéke a különböző helyzetekben.

Arany szűrő: erős csillapítás (22 dB)
Ezüst szűrő: közepes csillapítás (19 dB)

Az Alpine MusicSafe füldugók a speciális AlpineThermoShape™ anyagból készülnek, mely a test melegétől lágyuló orvosi műanyag. Tulajdonságainak köszönhetően felveszi a hallójárat formáját, ezzel biztosítva a tökéletes illeszkedést és a kényelmet. Nem tartalmaz szilikont, latexet, színezéket, ezért nem okoz allergiás reakciót. Könnyen tisztítható, higiénikus és körülbelül 100 használatra alkalmas.

A szűrők szelektíven csillapítják a zajokat. A magas hangokat erősebben, az alacsonyakat kevésbé szűri. A zene hangerejét optimális szintre csökkenti, miközben a beszéd hallható marad és a füldugó eltávolítása nélkül is könnyedén kommunikálhatunk zenésztársainkkal.

A készlet része egy praktikus tároló, melyben külön helyet kapnak a szűrők. A tárolót kulcstartóra rögzíthetjük, hogy mindig kéznél legyenek hallásvédőink.

Tovább a termékoldalra

Aktuális

10 jel arra, hogy halláskárosodásod lehet

2022. 07. 08.

Minden egészségügyi problémára igaz, hogy minél előbb kezeljük, annál jobb. Igaz ez a halláskárosodásra is. Íme 10 gyakori jel, melyek utalhatnak lehetséges halláskárosodásra.

Hallásvédők nyárra

2022. 06. 14.

Minden évszaknak megvannak a legjellemzőbb tevékenységei. A nyár különösen sűrű időszak lehet a szabadtéri programok, utazások, nyaralások és fesztiválok miatt. Mivel az Alpine rengeteg különböző élethelyzetre kínál hallásvédőket, így több olyan termékkel találkozhatunk, melyek jelentősen megkönnyítik és felhőtlenül élménytelivé tehetek az idei nyarunkat.

Gyerekek és úszós füldugók: Amit tudni érdemes

2021. 07. 02.

Sok család számára a nyári szórakozás nagy részét képezi, amikor a kertben vagy bárhol máshol csobbannak egyet a medencében, vagy ellátogatnak a legközelebbi strandra, hogy lehűtsék magukat a vízben. A fülproblémákkal küzdő gyermekek számára gyakran javasolják a úszáshoz alkalmas füldugók használatát, de honnan tudhatjuk, hogy mikor és milyenre van szüksége?

COVID-19 és halláskárosodás: Mit tudunk?

2021. 03. 08.

A koronavírust mára számos hosszú távú szövődménnyel összekapcsolták, beleértve a szívkárosodást, a tüdőkárosodást és a neurológiai rendellenességeket. Az egyik feltörekvő kutatási terület témája a halláskárosodás és a fülzúgás kapcsolata a koronavírussal – akár tünetként, akár szövődményként napokkal vagy hetekkel később.

Hallás világnapja 2021: Hallásgondozás mindenkinek

2021. 03. 01.

A 2021-es hallás világnapja a World Report on Hearing elindítását jelenti, mely egy globális felhívás a halláskárosodás és a fülbetegségek egy életen át tartó kezeléséről.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

8.990Ft

Leírás A 25 éves tapasztalat lehetővé tette az Alpine számára, hogy kifejlessze a tökéletes univerzális zenei füldugókat. A füldugó körültekintően ..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

12.890Ft

Leírás Az Alpine közel huszonöt éves tapasztalatát felhasználva kifejlesztette az elsőosztályú zenei füldugókat, melyek páratlan zenei élményt és v..

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

12.990Ft

Tökéletes füldugók az éjszakába A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölth..