Megérkezett az új MusicSafe


Búcsút intünk a MusicSafe Classic füldugónak. De senki se szomorkodjon, hiszen a zenészeknek tervezett Alpine füldugók palettája mostantól új taggal bővül és még a Classictól sem kell teljesen megválnunk.

A régi Alpine MusicSafe Classic újracsomagolt és felturbózott kiadásaként köszönthetjük füldugóink köreiben az új Alpine MusicSafe hallásvédőt.

Mi változott?

Csomagolás:

Új forma és dizájn, melyből könnyebben kicsomagolható a termék és kisebb helyet foglal.

Füldugó forma:

Az Alpine közel 25 éves tapasztalatára alapozva alkotta meg a forradalmi füldugó modellt, mely tökéletes illeszkedésével még nagyobb komfortérzetet biztosít a hosszú órákon át tartó viselés közben.

Szűrők:

A szett két pár cserélhető szűrője között nagyobb a csillapításbeli különbség mint korábban, ezért szabadabban személyre szabható a zajszűrés mértéke a különböző helyzetekben.

Arany szűrő: erős csillapítás (22 dB)
Ezüst szűrő: közepes csillapítás (19 dB)

Az Alpine MusicSafe füldugók a speciális AlpineThermoShape™ anyagból készülnek, mely a test melegétől lágyuló orvosi műanyag. Tulajdonságainak köszönhetően felveszi a hallójárat formáját, ezzel biztosítva a tökéletes illeszkedést és a kényelmet. Nem tartalmaz szilikont, latexet, színezéket, ezért nem okoz allergiás reakciót. Könnyen tisztítható, higiénikus és körülbelül 100 használatra alkalmas.

A szűrők szelektíven csillapítják a zajokat. A magas hangokat erősebben, az alacsonyakat kevésbé szűri. A zene hangerejét optimális szintre csökkenti, miközben a beszéd hallható marad és a füldugó eltávolítása nélkül is könnyedén kommunikálhatunk zenésztársainkkal.

A készlet része egy praktikus tároló, melyben külön helyet kapnak a szűrők. A tárolót kulcstartóra rögzíthetjük, hogy mindig kéznél legyenek hallásvédőink.

Tovább a termékoldalra

Aktuális

Védd gyermeked hallását

2020. 05. 25.

Ahogy figyelünk arra, hogy gyermekeink mit esznek, isznak és milyen dolgok érik őket életük során, fontos ismerni azokat a hangokat, melyeknek rendszeresen ki vannak téve, mivel a túlzottan hangos zajok tartós halláskárosodást okozhatnak. Frank C. Wartinger, a Philadelphiai Gyermekkórház audiológusa megvizsgálja, hogy mi okozza a gyermekek hallásvesztését, melyek a figyelmeztető tünetek és hogyan akadályozhatjuk meg a halláscsökkenést.

Hogyan gyakorolj otthon a család megőrjítése nélkül?

2020. 05. 18.

A kezdő hegedűművészeknek nem a legjobb a hírnevük, ha a hangminőségről van szó. Valójában nagyon ritka, hogy egy kezdő zenész virtuóz legyen már a kezdetekkor, de valahol el kell indulni. És ez magában foglalja a család kikészítését, amíg a csikorgó, vinnyogó, nyikorgó hangoktól egy kezdő eljut a finom, lágy dallamokig.

Miért veszélyes a hallásra hobbiszakembernek lenni?

2020. 05. 11.

A barkácsolás több szempontból is csábító tevékenység, hiszen kikapcsol, ezért jó hatással van a mentális egészségre. Emellett jó érzéssel tölthet el bennünket a gyönyörködés kitartó munkánk eredményében.

A headbang-elés veszélyes?

2020. 05. 04.

„Német orvosok felhívják a figyelmet a headbang-elés veszélyeire, miután egy 50 éves férfinél vérzést fedeztek fel az agyban egy Motörhead koncert után” – írta a BBC News. A hír a The Lancet egy koponyaűri vérzésről (subduralis hematoma) szóló beszámolóján alapszik.

Arcvédő a szépségipar dolgozóinak

2020. 04. 27.

Európa több országa is tervezi május elején enyhíteni a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokat és újraindítani a lehető legtöbb területen a munkavégzést. Azonban az enyhítés és a munkakezdés néhol különböző feltételekhez kötött, így ez alól a szépségipar szereplői sem kivételek, sőt.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

6.990Ft

Leírás A 25 éves tapasztalat lehetővé tette az Alpine számára, hogy kifejlessze a tökéletes univerzális zenei füldugókat. A füldugó körültekintően ..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

9.590Ft

Leírás Az Alpine közel huszonöt éves tapasztalatát felhasználva kifejlesztette az elsőosztályú zenei füldugókat, melyek páratlan zenei élményt és v..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.990Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

9.990Ft

Tökéletes füldugók az éjszakába A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölth..