Megérkezett az új MusicSafe


Búcsút intünk a MusicSafe Classic füldugónak. De senki se szomorkodjon, hiszen a zenészeknek tervezett Alpine füldugók palettája mostantól új taggal bővül és még a Classictól sem kell teljesen megválnunk.

A régi Alpine MusicSafe Classic újracsomagolt és felturbózott kiadásaként köszönthetjük füldugóink köreiben az új Alpine MusicSafe hallásvédőt.

Mi változott?

Csomagolás:

Új forma és dizájn, melyből könnyebben kicsomagolható a termék és kisebb helyet foglal.

Füldugó forma:

Az Alpine közel 25 éves tapasztalatára alapozva alkotta meg a forradalmi füldugó modellt, mely tökéletes illeszkedésével még nagyobb komfortérzetet biztosít a hosszú órákon át tartó viselés közben.

Szűrők:

A szett két pár cserélhető szűrője között nagyobb a csillapításbeli különbség mint korábban, ezért szabadabban személyre szabható a zajszűrés mértéke a különböző helyzetekben.

Arany szűrő: erős csillapítás (22 dB)
Ezüst szűrő: közepes csillapítás (19 dB)

Az Alpine MusicSafe füldugók a speciális AlpineThermoShape™ anyagból készülnek, mely a test melegétől lágyuló orvosi műanyag. Tulajdonságainak köszönhetően felveszi a hallójárat formáját, ezzel biztosítva a tökéletes illeszkedést és a kényelmet. Nem tartalmaz szilikont, latexet, színezéket, ezért nem okoz allergiás reakciót. Könnyen tisztítható, higiénikus és körülbelül 100 használatra alkalmas.

A szűrők szelektíven csillapítják a zajokat. A magas hangokat erősebben, az alacsonyakat kevésbé szűri. A zene hangerejét optimális szintre csökkenti, miközben a beszéd hallható marad és a füldugó eltávolítása nélkül is könnyedén kommunikálhatunk zenésztársainkkal.

A készlet része egy praktikus tároló, melyben külön helyet kapnak a szűrők. A tárolót kulcstartóra rögzíthetjük, hogy mindig kéznél legyenek hallásvédőink.

Tovább a termékoldalra

Aktuális

Gyerekek és úszós füldugók: Amit tudni érdemes

2021. 07. 02.

Sok család számára a nyári szórakozás nagy részét képezi, amikor a kertben vagy bárhol máshol csobbannak egyet a medencében, vagy ellátogatnak a legközelebbi strandra, hogy lehűtsék magukat a vízben. A fülproblémákkal küzdő gyermekek számára gyakran javasolják a úszáshoz alkalmas füldugók használatát, de honnan tudhatjuk, hogy mikor és milyenre van szüksége?

COVID-19 és halláskárosodás: Mit tudunk?

2021. 03. 08.

A koronavírust mára számos hosszú távú szövődménnyel összekapcsolták, beleértve a szívkárosodást, a tüdőkárosodást és a neurológiai rendellenességeket. Az egyik feltörekvő kutatási terület témája a halláskárosodás és a fülzúgás kapcsolata a koronavírussal – akár tünetként, akár szövődményként napokkal vagy hetekkel később.

Hallás világnapja 2021: Hallásgondozás mindenkinek

2021. 03. 01.

A 2021-es hallás világnapja a World Report on Hearing elindítását jelenti, mely egy globális felhívás a halláskárosodás és a fülbetegségek egy életen át tartó kezeléséről.

A halláskárosodás hatása a kapcsolatokra

2021. 02. 05.

„Nem minden rólad szól” – ahogy mondani szokták. Ez az élet számos területére érvényes, de különösen igaz, amikor valakinek a hallása már nem olyan, mint korábban. A halláskárosodás sosem csak azt érinti, aki együtt él vele, vegyük figyelembe, hogyan hat ez a kapcsolatokra. Kutatások azt mutatják, hogy a kezeletlen halláskárosodás negatív hatással lehet a családdal és a barátokkal való kapcsolatainkra, különösen a hozzánk legközelebb állók esetében, például a párunknál.

Koncentráció az osztályban: 10-ből 1 gyermek fültokot visel

2020. 11. 13.

Egyre gyakrabban látható, hogy gyermekek fültokot viselnek az osztályban. Persze nem azt a típust, melyből zene szól, hanem speciális hallásvédőt. A gyerekek kevésbé kalandoznak el és jobban tudnak koncentrálni. A kutatások szerint ez javítja az iskolai teljesítményt. Azokban az iskolákban, ahol fültokot bocsátanak a diákok rendelkezésére, ez nagyon jól működik. És sok szülő is vásárol a gyermekének fültokot az iskolában használni. Hollandiában a gyerekek 10-15 százaléka visel hallásvédőt, hogy jobban tudjon koncentrálni az osztályban. A népszerűsége pedig egyre csak növekszik. Vajon miért van ez?

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

6.990Ft

Leírás A 25 éves tapasztalat lehetővé tette az Alpine számára, hogy kifejlessze a tökéletes univerzális zenei füldugókat. A füldugó körültekintően ..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

9.590Ft

Leírás Az Alpine közel huszonöt éves tapasztalatát felhasználva kifejlesztette az elsőosztályú zenei füldugókat, melyek páratlan zenei élményt és v..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó - kifutó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó - kifutó

5.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

10.990Ft

Tökéletes füldugók az éjszakába A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölth..