Megérkezett az új MusicSafe


Búcsút intünk a MusicSafe Classic füldugónak. De senki se szomorkodjon, hiszen a zenészeknek tervezett Alpine füldugók palettája mostantól új taggal bővül és még a Classictól sem kell teljesen megválnunk.

A régi Alpine MusicSafe Classic újracsomagolt és felturbózott kiadásaként köszönthetjük füldugóink köreiben az új Alpine MusicSafe hallásvédőt.

Mi változott?

Csomagolás:

Új forma és dizájn, melyből könnyebben kicsomagolható a termék és kisebb helyet foglal.

Füldugó forma:

Az Alpine közel 25 éves tapasztalatára alapozva alkotta meg a forradalmi füldugó modellt, mely tökéletes illeszkedésével még nagyobb komfortérzetet biztosít a hosszú órákon át tartó viselés közben.

Szűrők:

A szett két pár cserélhető szűrője között nagyobb a csillapításbeli különbség mint korábban, ezért szabadabban személyre szabható a zajszűrés mértéke a különböző helyzetekben.

Arany szűrő: erős csillapítás (22 dB)
Ezüst szűrő: közepes csillapítás (19 dB)

Az Alpine MusicSafe füldugók a speciális AlpineThermoShape™ anyagból készülnek, mely a test melegétől lágyuló orvosi műanyag. Tulajdonságainak köszönhetően felveszi a hallójárat formáját, ezzel biztosítva a tökéletes illeszkedést és a kényelmet. Nem tartalmaz szilikont, latexet, színezéket, ezért nem okoz allergiás reakciót. Könnyen tisztítható, higiénikus és körülbelül 100 használatra alkalmas.

A szűrők szelektíven csillapítják a zajokat. A magas hangokat erősebben, az alacsonyakat kevésbé szűri. A zene hangerejét optimális szintre csökkenti, miközben a beszéd hallható marad és a füldugó eltávolítása nélkül is könnyedén kommunikálhatunk zenésztársainkkal.

A készlet része egy praktikus tároló, melyben külön helyet kapnak a szűrők. A tárolót kulcstartóra rögzíthetjük, hogy mindig kéznél legyenek hallásvédőink.

Tovább a termékoldalra

Aktuális

COVID-19 és halláskárosodás: Amit eddig tudunk

2020. 09. 21.

A COVID-19-et, vagyis a koronavírust már számos hosszútávú szövődménnyel kapcsolatba hozták, ezek közül néhány példa a szívkárosodás, a tüdőkárosodás és a neurológiai rendellenességek. Az egyik kutatási terület azt vizsgálja, hogy halláskárosodás és fülzúgás kialakulhat-e a koronavírus fertőzés miatt, esetleg annak tüneteként, vagy szövődményeként napokkal vagy hetekkel később.

Hallásvédelmi program zenészeknek

2020. 09. 07.

A zenekari zenészek hallásának védelme érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) hallásvédelmi program indítása mellett döntött. A programot Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár ismertette a fővárosi Budapest Music Centerben (BMC) még múlt vasárnap.

 

Hogyan lesz a banki alkalmazott hangszerbolt tulajdonos?

2020. 08. 24.

Tiszteljük a zenészeket, imádjuk a zenét és csodáljuk a hangszereket.

3 mód a hallásod védelmére a tűzijáték alatt

2020. 08. 17.

Amikor augusztus 20. ünneplésére gondolunk, az első dolog, mely eszünkbe juthat, a tűzijáték. Ekkor az ország számos városában tartanak különböző ünnepségeket, részt vehetünk változatos programokon, ahol általában a rendezvényt tűzijátékkal zárják. A színes látványosság mellett egy dolog közös a tűzijátékokban, a halláskárosodás kockázata.

Mamamibolt: zero waste szemlélet a bababoltban

2020. 08. 10.

A Mamamibolt egy zero waste szemléletű bababolt Debrecen szívében, amelyet tíz éve hoztunk létre.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

6.990Ft

Leírás A 25 éves tapasztalat lehetővé tette az Alpine számára, hogy kifejlessze a tökéletes univerzális zenei füldugókat. A füldugó körültekintően ..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

9.590Ft

Leírás Az Alpine közel huszonöt éves tapasztalatát felhasználva kifejlesztette az elsőosztályú zenei füldugókat, melyek páratlan zenei élményt és v..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

5.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

10.990Ft

Tökéletes füldugók az éjszakába A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölth..