10 éves a Music Expo


Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

A rendezvény vasárnap kora estig kínál érdekes és színes zenei programokat előadások és koncertek formájában. A füldugó.hu nem csak kiállítóként jelenik meg a BME-n, hanem előadóként is. A szombati napon az A csarnokban „Hallani jó! - A halláskárosodáshoz vezető legrövidebb utak, melyeket mindenképp kerülj el!” című előadásunkat hallgathatjátok meg Papp Pétertől, a füldugó.hu ügyvezető igazgatójától.

Ahogy azt megszokhatta közönségünk, a helyszínen biztosítunk lehetőséget füldugóink kipróbálására. Az Expo zaja tökéletes a füldugók azonnali teszteléséhez. Emellett akciókkal, kedvezményekkel kedveskedünk a rendezvényen vásárlóknak.

Csapatunk idén különleges vendéggel kiegészülve várja az érdeklődőket. Velünk tart a hallásvédelem hőse, Füldugóman is. Ha még nem ismernétek, íme egy kis ízelítő:

Találkozunk a Budapest Music Expon!

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.