Hangfoglalás 2010


Hangszer – Hang – Fény – Stúdiótechnikai kiállítás és Sceni-Tech 2010 2010. október 1-3. SYMA Sport- és Rendezvényközpont

2010 a Hangfoglalás ötödik éve. Az eltelt idő‘ alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentő‘s zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A hallás érték!A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervező‘je a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető‘ legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.

Országjáró roadshow, nyomtatott és elektronikus hangszer- és hangtechnikai magazin, nemzetközi zenei oktató tábor, országos ének-zenei verseny és számos egyéb közvetett és közvetlen zenei esemény, tartja folyamatosan frissen a Hangfoglalás nevet és a szellemiséget. Természetesen a legkiválóbb hazai és nemzetközi sztárvilág és szakemberek aktív közremőąködésével, támogatásával.

Az öt esztendő‘ számokra is lefordítható eredményei:
2006-ban az indulás évében azonnal sikerült 15.000 látogatót megnyernünk,
2007-ben 17.000-re , 2008-ban 21.000-re nő‘tt az érdeklő‘dő‘k száma, 2009-ben pedig 26.000-en voltak személyesen kíváncsiak a Hangfoglalásra, interneten 120.000-n követték figyelemmel az élő‘közvetítést.

Az első‘ évben megrendezett sokszínőą zenei események (koncertek, gyermek és felnő‘tt programok, hangszer-, hang-, fény-, vizuál-, színháztechnikai bemutatók, oktatási és egyéb szakmai elő‘adások) száma 50-rő‘l, mára több, mint 200-ra növekedet.

A kezdeti 2.500m2-nyi kiállítás 8.000m2-re nő‘tt, amely a kiállítók számszerőą növekedésében is kifejezhető‘, hiszen a 26 kiállítóval elindult rendezvény az elmúlt évben már 92 kiállítót számlált.

A rendezvény soha nem látott médiafigyelmet kapott az elmúlt években, amelybő‘l gyakorlatilag lehetetlen lenne felsorolást készíteni, hiszen a hazai televíziós stábok (híradós, kulturális, közéleti és zenei mőąsorok) folyamatosan forgattak.

A nyomtatott média is jelentő‘s felületen foglalkozott az eseménnyel, mind elő‘zetes, mind pedig beszámolók, értékelések formájában. Az internetes megjelenések pedig igazán káprázatosak voltak, hiszen a kereső‘k százezres nagyságrendben ontották a Hangfoglalás név keresésekor a találatokat.

A kiállítás a látogatók számára 2010-ben is ingyenesen megtekinthető‘!

A kiállításon az A/26-ös standon várunk minden kedves látogatót, ahol meg lehet tekinteni és ki lehet próbálni az összes füldugónkat.

Október 2. szombaton 12.30 2. színpad: Jolhallod.hu videópályázat eredményhirdetés, valamint a győ‘ztes videók levetítése.

 

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.