Hangfoglalás 2010


Hangszer – Hang – Fény – Stúdiótechnikai kiállítás és Sceni-Tech 2010 2010. október 1-3. SYMA Sport- és Rendezvényközpont

2010 a Hangfoglalás ötödik éve. Az eltelt idő‘ alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentő‘s zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A hallás érték!A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervező‘je a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető‘ legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.

Országjáró roadshow, nyomtatott és elektronikus hangszer- és hangtechnikai magazin, nemzetközi zenei oktató tábor, országos ének-zenei verseny és számos egyéb közvetett és közvetlen zenei esemény, tartja folyamatosan frissen a Hangfoglalás nevet és a szellemiséget. Természetesen a legkiválóbb hazai és nemzetközi sztárvilág és szakemberek aktív közremőąködésével, támogatásával.

Az öt esztendő‘ számokra is lefordítható eredményei:
2006-ban az indulás évében azonnal sikerült 15.000 látogatót megnyernünk,
2007-ben 17.000-re , 2008-ban 21.000-re nő‘tt az érdeklő‘dő‘k száma, 2009-ben pedig 26.000-en voltak személyesen kíváncsiak a Hangfoglalásra, interneten 120.000-n követték figyelemmel az élő‘közvetítést.

Az első‘ évben megrendezett sokszínőą zenei események (koncertek, gyermek és felnő‘tt programok, hangszer-, hang-, fény-, vizuál-, színháztechnikai bemutatók, oktatási és egyéb szakmai elő‘adások) száma 50-rő‘l, mára több, mint 200-ra növekedet.

A kezdeti 2.500m2-nyi kiállítás 8.000m2-re nő‘tt, amely a kiállítók számszerőą növekedésében is kifejezhető‘, hiszen a 26 kiállítóval elindult rendezvény az elmúlt évben már 92 kiállítót számlált.

A rendezvény soha nem látott médiafigyelmet kapott az elmúlt években, amelybő‘l gyakorlatilag lehetetlen lenne felsorolást készíteni, hiszen a hazai televíziós stábok (híradós, kulturális, közéleti és zenei mőąsorok) folyamatosan forgattak.

A nyomtatott média is jelentő‘s felületen foglalkozott az eseménnyel, mind elő‘zetes, mind pedig beszámolók, értékelések formájában. Az internetes megjelenések pedig igazán káprázatosak voltak, hiszen a kereső‘k százezres nagyságrendben ontották a Hangfoglalás név keresésekor a találatokat.

A kiállítás a látogatók számára 2010-ben is ingyenesen megtekinthető‘!

A kiállításon az A/26-ös standon várunk minden kedves látogatót, ahol meg lehet tekinteni és ki lehet próbálni az összes füldugónkat.

Október 2. szombaton 12.30 2. színpad: Jolhallod.hu videópályázat eredményhirdetés, valamint a győ‘ztes videók levetítése.

 

Programajánló

Új füldugó a Music Expon

2017. 09. 27.

Már nem kell sokat várni, hogy elinduljon az idei Budapest Music Expo. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 6-án veszi kezdetét és három napon át várja a látogatókat a Hungexpon.

Budapest Motor Fesztivál 2017

2017. 02. 16.

2017 sem indulhat el a Budapest Motor Fesztivál megrendezése nélkül, hiszen hosszú évek óta ez a legjelentősebb motoros szezonnyitó esemény hazánkban.

10 éves a Music Expo

2015. 09. 22.

Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

Budapest Music Expo idén is!

2015. 07. 29.

Október 2-3-4. Nekünk már van programunk. Nektek is?

A motorozás okozhat halláskárosodást?

2015. 03. 19.

Igen, a motorosoknál különösen nagy a maradandó halláskárosodás kialakulásának lehetősége. A legtöbb motoros tisztában is van a "csendes gyilkos" jelenségével, mely minden útjukat végigkíséri. Sajnos a legtöbben azonban úgy vélekednek, hogy a motorozás okozta halláskárosodás ellen épp elég védelmet nyújt a bukósisak. Van ebben ugyan némi igazság, de számos kutatás igazolta már, hogy a halláskárosodás így is gyakori a szélzajnak "köszönhetően".

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..