Idén is vár a Motorfesztivál


2013-ban ismét a Hungexpo ad helyet a Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-nak, Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállításának, mely március 22-24-én kerül megrendezésre. Tavaly harminchétezren voltak kíváncsiak a rendezvény nyújtotta lehető‘ségekre. Idén lesz Tuning Show, Gymkhana Országos Bajnokság, épített autók és motorok, valamint nem utolsósorban egész napos programok színesítik az egyébként is tömérdek látnivalót.

Természetesen mi, a Füldugó csapat sem maradunk otthon. Idén is a kiállítók között találtok bennünket. A „G” pavilon 207/A standján várjuk az érdeklő‘dő‘ket a hallásvédelemmel kapcsolatos minden információval. Az AMTS és a füldugó.hu együttmőąködésének jóvoltából három FüldugóPontot helyezünk el a kiállítás területén. A rendezvény szervező‘i fontosnak tartják a hallásvédelmet, ezért két FüldugóPonton (A pavilon) szivacsos füldugókat kínálunk vásárlásra, a harmadikon (Gymkhana Aréna) pedig ingyen füldugókat adunk a hallásukat féltő‘ szemlélő‘dő‘knek. A VIP szekcióban is megjelenünk, az itt állomásozó vendégek hallásának épségét mi biztosítjuk egy-egy Alpine PartyPlug füldugóval. A drift verseny bíráinak hallásvédelmérő‘l ugyancsak mi gondoskodunk fültokok formájában.

Az Autó, Motor és Tuning Show remek lehető‘ség motorosok számára kifejlesztett füldugónk, az Alpine MotoSafe megújult verziójának bemutatására, melyhez a helyszínen vásárlóknak egy füldugó tárolására alkalmas csuklószorítót adunk ajándékba.

A 2009-ben négy testvér összefogásával megszületett a füldugó.hu nem csupán egy webshop. Amellett, hogy profi Alpine füldugókat kínálunk minden tevékenységhez, a honlap közösségi ismeretterjesztő‘ oldalként is funkcionál. Célunk: felhívni az emberek figyelmét a hallásvédelem fontosságára, mely gyakran igencsak nehéz feladatnak bizonyul.

Olyan füldugókat forgalmazunk, melyek a speciális szőąrő‘knek köszönhető‘en csak a hallásra káros zajokat zárják ki, miközben a környezet hangjai továbbra is hallhatóak maradnak. Így tesznek lehető‘vé hatékony és biztonságos használatot.

Programajánló

Új füldugó a Music Expon

2017. 09. 27.

Már nem kell sokat várni, hogy elinduljon az idei Budapest Music Expo. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 6-án veszi kezdetét és három napon át várja a látogatókat a Hungexpon.

Budapest Motor Fesztivál 2017

2017. 02. 16.

2017 sem indulhat el a Budapest Motor Fesztivál megrendezése nélkül, hiszen hosszú évek óta ez a legjelentősebb motoros szezonnyitó esemény hazánkban.

10 éves a Music Expo

2015. 09. 22.

Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

Budapest Music Expo idén is!

2015. 07. 29.

Október 2-3-4. Nekünk már van programunk. Nektek is?

A motorozás okozhat halláskárosodást?

2015. 03. 19.

Igen, a motorosoknál különösen nagy a maradandó halláskárosodás kialakulásának lehetősége. A legtöbb motoros tisztában is van a "csendes gyilkos" jelenségével, mely minden útjukat végigkíséri. Sajnos a legtöbben azonban úgy vélekednek, hogy a motorozás okozta halláskárosodás ellen épp elég védelmet nyújt a bukósisak. Van ebben ugyan némi igazság, de számos kutatás igazolta már, hogy a halláskárosodás így is gyakori a szélzajnak "köszönhetően".

Kapcsolódó termékek

0Ft

..