Idén is vár a Motorfesztivál


2013-ban ismét a Hungexpo ad helyet a Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-nak, Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállításának, mely március 22-24-én kerül megrendezésre. Tavaly harminchétezren voltak kíváncsiak a rendezvény nyújtotta lehető‘ségekre. Idén lesz Tuning Show, Gymkhana Országos Bajnokság, épített autók és motorok, valamint nem utolsósorban egész napos programok színesítik az egyébként is tömérdek látnivalót.

Természetesen mi, a Füldugó csapat sem maradunk otthon. Idén is a kiállítók között találtok bennünket. A „G” pavilon 207/A standján várjuk az érdeklő‘dő‘ket a hallásvédelemmel kapcsolatos minden információval. Az AMTS és a füldugó.hu együttmőąködésének jóvoltából három FüldugóPontot helyezünk el a kiállítás területén. A rendezvény szervező‘i fontosnak tartják a hallásvédelmet, ezért két FüldugóPonton (A pavilon) szivacsos füldugókat kínálunk vásárlásra, a harmadikon (Gymkhana Aréna) pedig ingyen füldugókat adunk a hallásukat féltő‘ szemlélő‘dő‘knek. A VIP szekcióban is megjelenünk, az itt állomásozó vendégek hallásának épségét mi biztosítjuk egy-egy Alpine PartyPlug füldugóval. A drift verseny bíráinak hallásvédelmérő‘l ugyancsak mi gondoskodunk fültokok formájában.

Az Autó, Motor és Tuning Show remek lehető‘ség motorosok számára kifejlesztett füldugónk, az Alpine MotoSafe megújult verziójának bemutatására, melyhez a helyszínen vásárlóknak egy füldugó tárolására alkalmas csuklószorítót adunk ajándékba.

A 2009-ben négy testvér összefogásával megszületett a füldugó.hu nem csupán egy webshop. Amellett, hogy profi Alpine füldugókat kínálunk minden tevékenységhez, a honlap közösségi ismeretterjesztő‘ oldalként is funkcionál. Célunk: felhívni az emberek figyelmét a hallásvédelem fontosságára, mely gyakran igencsak nehéz feladatnak bizonyul.

Olyan füldugókat forgalmazunk, melyek a speciális szőąrő‘knek köszönhető‘en csak a hallásra káros zajokat zárják ki, miközben a környezet hangjai továbbra is hallhatóak maradnak. Így tesznek lehető‘vé hatékony és biztonságos használatot.

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.