ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra


Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára. Az elkövetkezendő időszakban gyakori szlogen lesz a „Love the music. Protect your ears.”, vagyis „Szeresd a zenét. Védd a füleid.”. A Post Malone című dalról ismert Sam Feldt következő nyilatkozata igazolja, hogy meggyőződéssel képes közvetíteni a fenti üzenetet: „Egy kiváló minőségű hallásvédővel nem csak gondoskodsz a füleidről, hanem sokkal jobban megtapasztalhatod a zenét. Még 10 vagy 20 év múlva is.”

Sam Feldt és az Alpine: „Love the music. Protect your ears.”

Sam Feldt olyan nemzetközi slágerekről ismert, mint a “Show Me Love” és a “Post Malone”. A hozzá hasonló DJ-k és zenészek nem űzhetik hivatásukat hallás nélkül. Ez az oka annak, hogy Sam Feldt rendkívül fontosnak tartja eljuttatni az üzenetet rajongóinak. „Szerintem fontos, hogy mindenki élvezhesse a zenét nem csak most, hanem 10 vagy 20 év múlva is. Egy minőségi hallásvédővel ugyanúgy vagy akár még jobban élvezheted a zenét. Jelenleg évente 20.000 fiatal szenved halláskárosodást. Az Alpine, a Spinnin’, az ADE és én együtt akarjuk megakadályozni, hogy ez a szám tovább növekedjen.”

Zenei fesztiválok okozta halláskárosodás: szükségtelen

Biztosan te is feküdtél már az ágyadban este egy bulizás után a fülcsengést hallgatva. Tudtad, hogy ez az első jele a (maradandó) halláskárosodásnak? A tavalyi évben az Alpine megbízta a The Choice piackutató ügynökséget, hogy végezzenek vizsgálatokat a fesztiválokon résztvevők halláskárosodásáról. Ez megmutatta, hogy a holland emberek legalább 60%-a tapasztal hallásproblémákat fesztiválon vagy koncerten való részvételt követően. A kutatási jelentésben egy fül orr gégész orvos „sokkolóként” írta le a halláskárosodott fiatalok számát. Ezek az eredmények valóban aggasztóak, ráadásul szükségtelenek is. A halláskárosodást könnyű elkerülni. Az olyan kiváló minőségű fesztivál füldugókkal, mint amilyen az Alpine PartyPlug, nem csak megakadályozod az ideiglenes vagy állandó fülcsengést, hanem sokkal jobb zenei élményt is tapasztalhatsz.

Az Alpine füldugók kaphatóak lesznek az ADE alatt

Az Alpine már évek óta az ADE füldugó partnere. A tavalyi évben fel is szólalt az ADE konferencián, melyen körülbelül 600 előadó vett részt. Björn Immerzeel-t, az Alpine nemzetközi Account Manager-ét az a megtiszteltetés érte, hogy Dave Clarke és Joris Voorn DJ-kkel beszélhetett a hallásvédelem fontosságáról egy 40 perces értekezés során. Az üzenet egyértelmű volt: „Szeresd a zenét. Védd a füleid.”. Ezért az Alpine füldugók Amsterdam különféle pontjain kaphatóak lesznek az ADE ideje alatt. Választhatsz a fesztiválokra tervezett füldugók közül: Alpine PartyPlug és Alpine PartyPlug Pro Natural.

Arthur van Keeken, az Alpine vezérigazgatója rendkívül büszke a Sam Feldt, Spinnin' és ADE között létrejött együttműködésre: „Nemzetközi kapcsolataink ötvözésével szilárdan hiszünk abban, hogy sikerül felhívnunk az emberek figyelmét világszinten a halláskárosodás következményeire és ösztönözni őket hallásvédelem használatára.”

Forrás: alpinehearingprotection.com

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.

Kapcsolódó termékek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

12.990Ft

Tökéletes füldugók az éjszakába A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölth..