Budapest Music Expo


A HANOSZ felfrissült alapokra helyezve működését idén első alkalommal rendezi meg az új bőrbe bújtatott Hangfoglalást, mely mostantól Budapest Music Expo-ként várja a zenészeket és zenekedvelőket a Syma csarnokban. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 3-án nyitja meg kapuit, majd három napon át kínál színes, zajos és érdekes programokat a látogatóknak.

A füldugó.hu évek óta lelkes kiállítója a rendezvénynek, ez természetesen idén sem lesz másképp. Standunkon lehetőség lesz a megszokott füldugópróbára, vásárlásra, illetve ahogy minden alkalommal, most is akciókkal készülünk. Az Alpine termékek teszteléséhez hangkabin áll a bizonytalan érdeklődők rendelkezésére, ha valakinek esetleg nem lenne elég zajos az Expo alaphangja, és extrém körülmények között vetné be a füldugókat.

A kiállítás keretein belül bemutatjuk a zenészek barátja, az Alpine MusicSafe Pro megújult kiadását egy sajtótájékoztató formájában, ahol zenél egy cégünk által szponzorált zenekar is. Érdemes eljönni, hiszen a helyszínen 20 MusicSafe Pro tulajdonos régi füldugóját új készletre cseréljük. Ha te is szeretnél a 20 szerencsés egyikeként egy megújult MusicSafe Pro-hoz jutni, regisztrálj!

2014-ben immár harmadik alkalommal indítottuk el videoklip versenyünket, a Jólhallod kampányt, melyen a legjobbnak bizonyuló zenész vagy zenekar egy saját videoklipet nyerhet. Jelentkezésre szeptember 23-ig van lehetősége a csapatoknak. Ehhez nem kell más, csak egy fotó és mp3 fájl egy saját dalról. A versenyről részletesen olvashatsz a jolhallod.hu honlapon. A kampányt lezáró díjátadót a Budapest Music Expo szárnyai alatt rendezzük meg, a díjak kiosztására a rendezvény színpadán kerül sor.

Programajánló

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.

Ragadj Hangszert a kézbe!

2017. 11. 13.

A HANOSZ szervezésében 2017 első féléve óta járja az országot a Hangszert a kézbe rendezvénysorozat.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

6.490Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

8.590Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.990Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..