Budapest Music Expo


A HANOSZ felfrissült alapokra helyezve működését idén első alkalommal rendezi meg az új bőrbe bújtatott Hangfoglalást, mely mostantól Budapest Music Expo-ként várja a zenészeket és zenekedvelőket a Syma csarnokban. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 3-án nyitja meg kapuit, majd három napon át kínál színes, zajos és érdekes programokat a látogatóknak.

A füldugó.hu évek óta lelkes kiállítója a rendezvénynek, ez természetesen idén sem lesz másképp. Standunkon lehetőség lesz a megszokott füldugópróbára, vásárlásra, illetve ahogy minden alkalommal, most is akciókkal készülünk. Az Alpine termékek teszteléséhez hangkabin áll a bizonytalan érdeklődők rendelkezésére, ha valakinek esetleg nem lenne elég zajos az Expo alaphangja, és extrém körülmények között vetné be a füldugókat.

A kiállítás keretein belül bemutatjuk a zenészek barátja, az Alpine MusicSafe Pro megújult kiadását egy sajtótájékoztató formájában, ahol zenél egy cégünk által szponzorált zenekar is. Érdemes eljönni, hiszen a helyszínen 20 MusicSafe Pro tulajdonos régi füldugóját új készletre cseréljük. Ha te is szeretnél a 20 szerencsés egyikeként egy megújult MusicSafe Pro-hoz jutni, regisztrálj!

2014-ben immár harmadik alkalommal indítottuk el videoklip versenyünket, a Jólhallod kampányt, melyen a legjobbnak bizonyuló zenész vagy zenekar egy saját videoklipet nyerhet. Jelentkezésre szeptember 23-ig van lehetősége a csapatoknak. Ehhez nem kell más, csak egy fotó és mp3 fájl egy saját dalról. A versenyről részletesen olvashatsz a jolhallod.hu honlapon. A kampányt lezáró díjátadót a Budapest Music Expo szárnyai alatt rendezzük meg, a díjak kiosztására a rendezvény színpadán kerül sor.

Programajánló

Új füldugó a Music Expon

2017. 09. 27.

Már nem kell sokat várni, hogy elinduljon az idei Budapest Music Expo. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 6-án veszi kezdetét és három napon át várja a látogatókat a Hungexpon.

Budapest Motor Fesztivál 2017

2017. 02. 16.

2017 sem indulhat el a Budapest Motor Fesztivál megrendezése nélkül, hiszen hosszú évek óta ez a legjelentősebb motoros szezonnyitó esemény hazánkban.

10 éves a Music Expo

2015. 09. 22.

Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

Budapest Music Expo idén is!

2015. 07. 29.

Október 2-3-4. Nekünk már van programunk. Nektek is?

A motorozás okozhat halláskárosodást?

2015. 03. 19.

Igen, a motorosoknál különösen nagy a maradandó halláskárosodás kialakulásának lehetősége. A legtöbb motoros tisztában is van a "csendes gyilkos" jelenségével, mely minden útjukat végigkíséri. Sajnos a legtöbben azonban úgy vélekednek, hogy a motorozás okozta halláskárosodás ellen épp elég védelmet nyújt a bukósisak. Van ebben ugyan némi igazság, de számos kutatás igazolta már, hogy a halláskárosodás így is gyakori a szélzajnak "köszönhetően".

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

5.990Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..