Jólhallod díjátadó október 3-án


A fuldugo.hu és a jolhallod.hu együttműködése révén augusztus elején indítottunk egy versenyt, amellyel a népszerűségre vágyó, tehetséges zenészeket céloztuk meg. Kezdeményezésünk nem titkolt célja megismertetni a hallásvédelmet és annak fontosságát zenészekkel, zeneszerzőkkel, illetve segítséget nyújtani nekik a zenei szakmában való előrejutásban.

Jólhallod díjátadó

A Jólhallod verseny szeptember 30-án zárul. A  versenyre 110 induló jelenkezett. Közülük a 10 legtöbb szavazatot kapó csapat bemutatkozója kerül a zsűri elé, akik kiválasztják a helyezetteket és a nyertest. A Jólhallod fődíja egy saját videoklip!
A díjátadóra a Budapest Music Expon kerül sor.
A rendezvény időpontja: 2014. október 3. (péntek), 12:45
A rendezvény helyszíne: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Sajtótájékoztató

A rendezvényen kiállítóként is részt veszünk. Nem csak informáljuk az érdeklődőket a hallásvédelem kapcsán, lehetőséget biztosítunk speciális füldugóink kipróbálására saját hangkabinunkban.

Standunkon október 4-én 14:20-kor sajtótájékoztatót tartunk, ahol a megújult MusicSafe Pro-t először mutatjuk be a nagyközönségnek.  Az előzetesen regisztrálók között 20 szerencsésnek régi füldugóját kicseréljük egy teljesen új  MusicSafe Pro szettre!

A sajtótájékoztatón fellép: Karai Anna Production

 

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.