Jólhallod díjátadó október 3-án


A fuldugo.hu és a jolhallod.hu együttműködése révén augusztus elején indítottunk egy versenyt, amellyel a népszerűségre vágyó, tehetséges zenészeket céloztuk meg. Kezdeményezésünk nem titkolt célja megismertetni a hallásvédelmet és annak fontosságát zenészekkel, zeneszerzőkkel, illetve segítséget nyújtani nekik a zenei szakmában való előrejutásban.

Jólhallod díjátadó

A Jólhallod verseny szeptember 30-án zárul. A  versenyre 110 induló jelenkezett. Közülük a 10 legtöbb szavazatot kapó csapat bemutatkozója kerül a zsűri elé, akik kiválasztják a helyezetteket és a nyertest. A Jólhallod fődíja egy saját videoklip!
A díjátadóra a Budapest Music Expon kerül sor.
A rendezvény időpontja: 2014. október 3. (péntek), 12:45
A rendezvény helyszíne: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Sajtótájékoztató

A rendezvényen kiállítóként is részt veszünk. Nem csak informáljuk az érdeklődőket a hallásvédelem kapcsán, lehetőséget biztosítunk speciális füldugóink kipróbálására saját hangkabinunkban.

Standunkon október 4-én 14:20-kor sajtótájékoztatót tartunk, ahol a megújult MusicSafe Pro-t először mutatjuk be a nagyközönségnek.  Az előzetesen regisztrálók között 20 szerencsésnek régi füldugóját kicseréljük egy teljesen új  MusicSafe Pro szettre!

A sajtótájékoztatón fellép: Karai Anna Production

 

Programajánló

Új füldugó a Music Expon

2017. 09. 27.

Már nem kell sokat várni, hogy elinduljon az idei Budapest Music Expo. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 6-án veszi kezdetét és három napon át várja a látogatókat a Hungexpon.

Budapest Motor Fesztivál 2017

2017. 02. 16.

2017 sem indulhat el a Budapest Motor Fesztivál megrendezése nélkül, hiszen hosszú évek óta ez a legjelentősebb motoros szezonnyitó esemény hazánkban.

10 éves a Music Expo

2015. 09. 22.

Október első hétvégéjén újra zenészek és zenekedvelők foglalják el a SYMA csarnok területét. 2-án, pénteken három napra megnyitja kapuit a 10. születésnapját ünneplő Budapest Music Expo.

Budapest Music Expo idén is!

2015. 07. 29.

Október 2-3-4. Nekünk már van programunk. Nektek is?

A motorozás okozhat halláskárosodást?

2015. 03. 19.

Igen, a motorosoknál különösen nagy a maradandó halláskárosodás kialakulásának lehetősége. A legtöbb motoros tisztában is van a "csendes gyilkos" jelenségével, mely minden útjukat végigkíséri. Sajnos a legtöbben azonban úgy vélekednek, hogy a motorozás okozta halláskárosodás ellen épp elég védelmet nyújt a bukósisak. Van ebben ugyan némi igazság, de számos kutatás igazolta már, hogy a halláskárosodás így is gyakori a szélzajnak "köszönhetően".

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..