jolhallod.hu videópályázat 200.000 Ft-os összdíjazással.


A hallás érték!Augusztus 9-én indult a jolhallod.hu 200.000 Ft összdíjazású videópályázat, melyre a hallásvédelem témájában várják az egyperces videókat.

Az ötlet a lényeg, tehát nem kell Spielbergnek lenned, hogy részt vehess a pályázaton csupán ragadj meg egy kamerát, amely akár a mobiltelefonod is lehet és maximum 1 percben mutasd be mit gondolsz a hallásvédelemrő‘l és oszd meg a youtube-on szeptember 27-ig. A jolhallod.hu oldalon találsz további segítséget a videód elkészítéséhez.

Az 50.000 Ft-os fő‘nyereményt illetve a több, mint 130.000 Ft-ot érő‘ különdíjakat elnyerő‘ videók készítő‘i a Syma csarnokban rendezett Hangfoglalás nagyszínpadán vehetik át nyereményüket. Minden díjazott a fuldugo.hu jóvoltából PartyPlug füldugót is kap.

Az a videó, amely október 10. éjfélig a legnagyobb nézettséget éri el 20.000 forintos közönségdíjban részesül.

További részletekért és a pályázat pontos szabályzatáért látogass el a www.jolhallod.hu oldalra. Az eddig beérkezett videókat pedig a www.youtube.com/fuldugoTV kedvencei között tudod megtekinteni.

A pályázat hivatalos videóját itt tudod megtekinteni: http://www.youtube.com/watch?v=YjuSgoLFPrM
A pályázat hivatalos YouTube channelét pedig itt találod:
http://www.youtube.com/fuldugoTV

DÍJAK - Támogatók
Fő‘támogató:
Fuldugo.hu: 50.000 Ft fő‘díj, 20.000 Ft közönségdíj, PartyPlug füldugók
Arany fokozatú támogatók:
Zaj Rendszerház: 20.000 Ft-os vásárlási utalvány
Páko Kft.: Numark - PHX DJ fejhallgató
Tajti Hangszeráruház: 20.000 Ft-os vásárlási utalvány
Ezüst fokozatú támogatók:
Uno Autó- és Motorosbolt:15.000 Ft-os vásárlási utalvány
Eldorado: 10.000 Ft-os vásárlási utalvány
 

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.