Új füldugó a Music Expon


Már nem kell sokat várni, hogy elinduljon az idei Budapest Music Expo. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 6-án veszi kezdetét és három napon át várja a látogatókat a Hungexpon.

A rendezvény nem csupán zenészek, zenekedvelők és szakemberek számára lehet érdekes. Remek szórakozási lehetőséget és páratlan kikapcsolódást nyújt családoknak, hiszen a kisebbeket is különféle programok és foglalkozások várják. Pályakezdő és fiatal zenészek rengeteg tapasztalatot szerezhetnek a helyszínen, megismerkedhetnek a különböző hangtechnikai eszközökkel, hangszerekkel.

A füldugó.hu idén sem maradhat le a kiállítók listájáról, hiszen ha zene, akkor zenei hallásvédelem, ha zenei hallásvédelem, akkor Alpine. Az expon megismerkedhetsz speciális hallásvédőinkkel, sőt, zenei füldugóinkat ki is próbálhatod a zajos helyszínen, mely nagyon jó körülményeket biztosít az alapos teszteléshez. Ismerd meg a cserélhető szűrőkkel rendelkező Alpine MusicSafe Pro és Classic termékeket! A próbateremben és a koncerteken egyaránt megfelelő védelmet biztosít a füldugó, hiszen a csillapítás mértékét te szabályozhatod az igényeid szerint.

A Music Expon találkozhattok először a zenekedvelők füldugójának, az Alpine PartyPlug-nak megújult változatával, a PartyPlug Pro Natural termékkel. Különlegessége, hogy minden frekvencián csillapít, minimálisan sem torzít. Nincs többé kompromisszum, hiszen a zene minősége tökéletes marad, miközben hallásunknak is megfelelő védelmet biztosít.

Érdemes ellátogatni standunkra akkor is, ha most ismerkedsz meg az Alpine termékekkel, és akkor is, ha lecserélnéd régi füldugódat, hiszen kedvezményekkel és nyereményjátékokkal várunk minden érdeklődöt.

Programajánló

ADE 2019: az Alpine és Sam Feldt ügyelnek a halláskárosodásra

2019. 10. 12.

Kezdődik a világ legnagyobb dance eseménye! Ezért az Amsterdam Dance Event, az Alpine Hearing Protection, a nemzetközi DJ Sam Feldt és kiadója, a Spinnin' Records most összefog, hogy felhívják a figyelmet a hallásvédelem fontosságára.

Hallásvédelem és BME

2018. 09. 23.

2018-ban már 13. alkalommal rendezik meg a Hangfoglalásból Budapest Music Expová átnevezett zenei eseményt. Az expon három napon át, október 5. és 7. között egy helyszínen koncentrálódnak a zenekedvelők és a zenészek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és ahogy a korábbi években megszokhattuk, a kiállítás ingyenesen látogatható. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F és G csarnokaiban foglalnak helyet a BME kiállítói.

Motorosok találkozója szobahőmérsékleten

2018. 02. 02.

A hideg idő sem veheti el a kedvet, hiszen ahogy a szlogen is mondja: a debreceni motoros találkozó szobahőmérsékleten kerül megrendezésre, így a fagyosabb motorosoknak is ott a helyük. Nem kell sokat várni, kevesebb mint egy hét és kezdődik a VI. Téli motorkiállítás és vásár.

Délutáni családi buli kiflicsücsökkel

2018. 02. 02.

Február 10-én újra PomPom Party várja a családokat a budapesti Gödör Klubban. A buli témája mi más lehetne, mint a farsang. Nem akármilyen farsang, hanem egy glow party, ahol mindenki ragyoghat.

Indul a motoros szezon

2018. 01. 21.

Ha az előző években is ott voltál, most is ott a helyed! Február 23-án kezdődik a Budapest Motor Fesztivál, mely már hosszú évek óta a motoros szezon megnyitójának tekinthető, még ha az időjárás nem is mindig ezt igazolja.

Kapcsolódó termékek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

Alpine PartyPlug Pro Natural - Füldugó a zene szerelmeseinek

12.990Ft

Tökéletes füldugók az éjszakába A koncertek és fesztiválok látogatói különösen szeretnék élvezni a zenét. Hallásvédő nélkül csupán negyedórát tölth..