Alpine MusicSafe Pro a füled barátja!


Kedves zenészek, és koncert látogatók! Éreztétek már úgy, hogy egy jó buli után nem felhő‘tlen az örömötök, mert úgy zúg a fületek, hogy a saját gondolataitokat sem halljátok? Hogy nem tudtok elaludni, mert még mindig az utolsó szám zakatol a fejetekben? Itt a megoldás: Alpine MusicSafe Pro szőąrő‘s füldugó!

Én 15 éve dobolok, átlagosan 4 koncertem van egy hónapban, és az ehhez tartozó próbák. Mára eljutottam arra a pontra, hogy elő‘re tartok a buliktól, vagyis az utána következő‘ pár órától és a hang kellemetlen utóhatásaitól. Mindennek ellenére soha nem voltam hajlandó füldugóval zenélni, hisz amit eddig próbáltam, letompítják, elveszik a hangot. Nincs magas, vagy nincs mély, nem hallom, hogy mit játszanak a többiek, vagy hogy én mit játszok. Egy hónapja olvastam a MSP-rő‘l teszteket, és gondoltam baj nem lehet belő‘le, hát kipróbáltam.

Azt a meglepettséget, amit akkor éreztem, amikor elő‘ször behelyeztem a terméket, leírni sem tudom. A hangok megmaradtak, a fülemet nem zavarta, el is felejtettem, hogy bent van. A füldugó csak a hallásra káros zajokat szőąri meg, a beszédhangot megtisztítva engedi át. Úgy lehet elképzelni a koncert közben kifejtett hatását, mintha egy virtuális potival visszavettél volna a hangerő‘bő‘l, míg annak összetétele megamaradt. A termék egy rétegzett gumiból készült füldugó, mely hő‘re tágul , így felhelyezés után alkalmazkodik a füled formájához. Három pár szőąr tartozik hozzá- fehér, ezüst, és arany. Ezek már és más erő‘sséggel szőąrik meg a hangot. Én mindhármat kipróbáltam, és mindhárom tetszett, bár mindegyik máshoz való. Otthon, gyakorláshoz a fehéret, próbára az ezüstöt, és nagy koncertre pedig az aranyat használom, de ez egyén-függő‘. Ezek mellett kapsz hozzá még tokot, amit a kulcstartódra tehetsz, egy pálcikát, ami a behelyezést könnyíti meg, és egy plusz füldugót.

Úgy gondolom, hogy az ár amibe kerül eltörpül az egészségre való pozitív hatásai mellett. Vagyis ha nem akarsz 20 év múlva hallókészülékkel járni, akkor a MusicSafe Pro-t egy tökéletes beruházásnak tartom. 8.125 forint a hallásodért nem összeg szerintem. Egy örök darabról beszélünk, ami nem törik, nem kopik, és langyos szappanos vízzel tisztítható is.

Tehát egy szó mint száz: Alpine MusicSafe Pro a füled barátja!

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.