Alpine MusicSafe Pro a füled barátja!


Kedves zenészek, és koncert látogatók! Éreztétek már úgy, hogy egy jó buli után nem felhő‘tlen az örömötök, mert úgy zúg a fületek, hogy a saját gondolataitokat sem halljátok? Hogy nem tudtok elaludni, mert még mindig az utolsó szám zakatol a fejetekben? Itt a megoldás: Alpine MusicSafe Pro szőąrő‘s füldugó!

Én 15 éve dobolok, átlagosan 4 koncertem van egy hónapban, és az ehhez tartozó próbák. Mára eljutottam arra a pontra, hogy elő‘re tartok a buliktól, vagyis az utána következő‘ pár órától és a hang kellemetlen utóhatásaitól. Mindennek ellenére soha nem voltam hajlandó füldugóval zenélni, hisz amit eddig próbáltam, letompítják, elveszik a hangot. Nincs magas, vagy nincs mély, nem hallom, hogy mit játszanak a többiek, vagy hogy én mit játszok. Egy hónapja olvastam a MSP-rő‘l teszteket, és gondoltam baj nem lehet belő‘le, hát kipróbáltam.

Azt a meglepettséget, amit akkor éreztem, amikor elő‘ször behelyeztem a terméket, leírni sem tudom. A hangok megmaradtak, a fülemet nem zavarta, el is felejtettem, hogy bent van. A füldugó csak a hallásra káros zajokat szőąri meg, a beszédhangot megtisztítva engedi át. Úgy lehet elképzelni a koncert közben kifejtett hatását, mintha egy virtuális potival visszavettél volna a hangerő‘bő‘l, míg annak összetétele megamaradt. A termék egy rétegzett gumiból készült füldugó, mely hő‘re tágul , így felhelyezés után alkalmazkodik a füled formájához. Három pár szőąr tartozik hozzá- fehér, ezüst, és arany. Ezek már és más erő‘sséggel szőąrik meg a hangot. Én mindhármat kipróbáltam, és mindhárom tetszett, bár mindegyik máshoz való. Otthon, gyakorláshoz a fehéret, próbára az ezüstöt, és nagy koncertre pedig az aranyat használom, de ez egyén-függő‘. Ezek mellett kapsz hozzá még tokot, amit a kulcstartódra tehetsz, egy pálcikát, ami a behelyezést könnyíti meg, és egy plusz füldugót.

Úgy gondolom, hogy az ár amibe kerül eltörpül az egészségre való pozitív hatásai mellett. Vagyis ha nem akarsz 20 év múlva hallókészülékkel járni, akkor a MusicSafe Pro-t egy tökéletes beruházásnak tartom. 8.125 forint a hallásodért nem összeg szerintem. Egy örök darabról beszélünk, ami nem törik, nem kopik, és langyos szappanos vízzel tisztítható is.

Tehát egy szó mint száz: Alpine MusicSafe Pro a füled barátja!

Termék tesztek

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek. 

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek iskolai segítőtársa

2018. 04. 16.

Az autista gyermekek körében nagyon gyakori sajátosság a hangokra való túlérzékenység. A kisgyermekek hallásvédelmére kifejlesztett Alpine Muffy fültok az autista gyerekek számára is ideális választást jelent, hogy kiszűrje azokat a zajokat és hangokat, melyek idegességet, stresszt, és szorongást váltanak ki a gyerekekből. 

Hallásvédelem babáknak és totyogóknak hordozóban

2018. 02. 20.

Sabine Lokin hordozási tanácsadóként rendszeresen beszélget a szülőkkel a hallásvédelemmel kapcsolatban. Ha a gyermeket zajos helyre visszük hordozóban a hátunkon, hogy adjuk rá a hallásvédőt? Sabine válaszolni fog a kérdésre a cikkben.

Nincs rossz választás

2018. 02. 02.

Pár hónappal ezelőtt kezdtük meg együttműködésünket Dr. Vass Zoltán audiológus, fül-orr-gégész szakorvossal. Arra kértük a doktor urat foglalja össze az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatait az Alpine füldugókkal kapcsolatosan. 

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

8.590Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..