Alpine MusicSafe Pro a füled barátja!


Kedves zenészek, és koncert látogatók! Éreztétek már úgy, hogy egy jó buli után nem felhő‘tlen az örömötök, mert úgy zúg a fületek, hogy a saját gondolataitokat sem halljátok? Hogy nem tudtok elaludni, mert még mindig az utolsó szám zakatol a fejetekben? Itt a megoldás: Alpine MusicSafe Pro szőąrő‘s füldugó!

Én 15 éve dobolok, átlagosan 4 koncertem van egy hónapban, és az ehhez tartozó próbák. Mára eljutottam arra a pontra, hogy elő‘re tartok a buliktól, vagyis az utána következő‘ pár órától és a hang kellemetlen utóhatásaitól. Mindennek ellenére soha nem voltam hajlandó füldugóval zenélni, hisz amit eddig próbáltam, letompítják, elveszik a hangot. Nincs magas, vagy nincs mély, nem hallom, hogy mit játszanak a többiek, vagy hogy én mit játszok. Egy hónapja olvastam a MSP-rő‘l teszteket, és gondoltam baj nem lehet belő‘le, hát kipróbáltam.

Azt a meglepettséget, amit akkor éreztem, amikor elő‘ször behelyeztem a terméket, leírni sem tudom. A hangok megmaradtak, a fülemet nem zavarta, el is felejtettem, hogy bent van. A füldugó csak a hallásra káros zajokat szőąri meg, a beszédhangot megtisztítva engedi át. Úgy lehet elképzelni a koncert közben kifejtett hatását, mintha egy virtuális potival visszavettél volna a hangerő‘bő‘l, míg annak összetétele megamaradt. A termék egy rétegzett gumiból készült füldugó, mely hő‘re tágul , így felhelyezés után alkalmazkodik a füled formájához. Három pár szőąr tartozik hozzá- fehér, ezüst, és arany. Ezek már és más erő‘sséggel szőąrik meg a hangot. Én mindhármat kipróbáltam, és mindhárom tetszett, bár mindegyik máshoz való. Otthon, gyakorláshoz a fehéret, próbára az ezüstöt, és nagy koncertre pedig az aranyat használom, de ez egyén-függő‘. Ezek mellett kapsz hozzá még tokot, amit a kulcstartódra tehetsz, egy pálcikát, ami a behelyezést könnyíti meg, és egy plusz füldugót.

Úgy gondolom, hogy az ár amibe kerül eltörpül az egészségre való pozitív hatásai mellett. Vagyis ha nem akarsz 20 év múlva hallókészülékkel járni, akkor a MusicSafe Pro-t egy tökéletes beruházásnak tartom. 8.125 forint a hallásodért nem összeg szerintem. Egy örök darabról beszélünk, ami nem törik, nem kopik, és langyos szappanos vízzel tisztítható is.

Tehát egy szó mint száz: Alpine MusicSafe Pro a füled barátja!

Termék tesztek

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..