Edz Kidz - tökéletes hallásvédelem már fél éves kortól


Most majdnem 9 hónapja mőąködök úgy, mint kezdő‘ apa. Kislányomat elég sok helyre elvisszük, szeretjük ha együtt van a család. Voltunk egy Zumba konferencián, én vigyáztam Lillára, párom meg táncolt a zenére, ami olyan hangos volt, hogy egy házzal arrébb kellett mennem, hogy el tudjam altatni a kislányt. Ilyen nyugtalanul már régen nem aludt! Ekkor döntöttem el, hogy keresek valamilyen megoldást, hogy legközelebb ez ne fordulhasson elő‘. Így találtam rá az Edz Kidz fültokra. Rögtön rendeltem is egy rózsaszínt, azóta sincs bajunk azzal, hogy hol alszik el a lányunk!

Edz Kidz – Gyermekeknek kifejlesztett fültok

Gyerekfülvédő‘ 6 színben. Tökéletes védelmet nyújt gyermekünk fülének fesztiválokon, koncerteken, tőązijátékkor, légi bemutatón, autóversenyen és egyéb hangos helyeken.

Szerettél volna elmenni egy jó koncertre, vagy megnézni a tőązijátékot, vagy kimenni a Forma 1-re? De felelő‘s szülő‘ként inkább otthon maradtál, mert a gyermeked fülét nem akartad kitenni a zajártalomnak? Ez most megváltozik, elég csak magaddal vinni az Edz Kidz gyermekeknek kifejlesztett fülvédő‘t, és amint úgy érzed kezd hangosodni a helyzet, elég ha felrakod a csemetére, és a zaj kint marad.

Mikor ajánlott a fültokot viselése?

  • koncerten
  • zenetanulás közben (doboláskor)
  • tanulás közben (növeli a koncentrációs képességet)
  • tőązijáték nézésekor
  • autó, motor versenyen
  • légi bemutatón
  • egyéb hangos helyszíneken

Autizmussal élő‘k

Extra érzékeny hallású autista gyermeket nevelsz? Mindig panaszkodik, hogy nagy a hangzavar körülötte? Nem tudja, hogyan a fülére szorítani a kezét, hogy a hangok kinn maradjanak? Akkor számotokra megoldás az Edz Kidz gyermekeknek kifejlesztett fültok. Nagyon kényelmes viselet hosszú távon is. A környezetbő‘l nagy csillapítás után érkeznek csak be hangok.
Most még a mi felelő‘sségünk, hogy védjük gyermekünk egészségét.

További infók...

Vélemények a nagyvilágból

Extra érzékeny hallású autista gyerekek imádni fogják
Fiam aki autista, problémája volt a túl sok zajjal, ekkor találtam az edz kidz re ami kielégíti a fiam igényeit. Mivel több színben kapható, könnyen el tudtuk dönteni, hogy melyiket vásároljuk. Köszönöm!

Nagyon hasznos
6 hónapos gyerekemnek vásároltam, egy fesztivál miatt – egy kicsit aggódtam hogy túl nagy lesz neki, de teljesen jó volt a fejére. Úgy tőąnik nagyon kényelmes, mivel nem küzdött ellene, nem akarta levenni. Fontos, hogy ne vegyük le minden jelzés nélkül, mert a visszatérő‘ hangerő‘ megijeszthetik a gyermeket! Etetés közben is hasznosnak bizonyult, így nem vonta el a figyelmét a hangzavar.

Fantasztikus termék
Nagyon jó gyerekfülvédő‘. 3 éves fiamnak vettem, aki nagyon érzékeny a hangos zajra. Városunkban tartott karneválon viselte, (sok zaj, hangos zene) majd a tőązijáték alatt, de egyáltalán nem zavarta többé a zaj. Nagyon kényelmes még otthon is viselni szerette volna, mikor teljesen csönd volt. Nagyon ajánlom!

Jó árérték arány
Gyermekemnek vettem, hogy egy kiállításon viselje, mivel tudtam, hogy nagyon hangos lesz. Könnyen szállítható, mivel kisebbre össze lehet hajtogatni, mint általában a fültokokat. Jól néz ki, elvégezte a munkáját, úgy néz ki sokáig lehet majd használni, ezért megérte a pénzt amit kiadtunk rá.

Kiváló
Azért vettem ezt a terméket, mert szabadtéri koncertre, tőązijátékra mentünk a 3 éves gyerkő‘cömmel, aki nem szereti a hangos zajt. Nagyon jól érezte magát, egyáltalán nem volt ideges a fültok miatt. Annyira kényelmes volt, hogy elaludt, így sajnos lemaradt a koncert végérő‘l. Szuper termék, a kéket szereti. Ez a kedvenc színe.

Fülvédő‘
Azért vásároltuk, mert mentünk egy autóversenyre, de elő‘ször a testvérem esküvő‘jén lett kipróbálva. A fiamat nehéz volt rávenni hogy kipróbálja (nem nagyon van oda az új dolgokért), de nagyon jól mőąködött. Miután elaludt, nem ébredt fel buli miatt, így ott tudtunk maradni egész este!

Fantasztikus – úgy néz ki a fiunk mint egy mini DJ!
13 hónapos fiamnak vásároltam amikor egy görög estére mentünk. Már elő‘re figyelmeztettek, hogy a zene hangos lesz, és sok tányértörés szerepel az étlapon! Féltettem Bubba hallását ezért vásároltam meg, bár arra gondoltam, lehet hogy vissza fogja utasítani... Tévedtem, imádta! Nagy mosollyal üldögélte végig ahogy a tányérokat összetörték, és táncoltak a zenére! A fültok jól tágítható, így még sokáig nő‘het a feje :-) Megérte az árát!

Nem aggódok többet a dobolás miatt
A 21 hónapos unokám már kb. 8 hónapos korától nagyon szeret a dobszerelésemen játszani. Most már egész erő‘sen meg tudja ütni a dobot. Aggódtam, hogy a nagy hangerő‘ miatt sérülhet a hallása, ezért vettem egy Edz Kidz fültokot. Még csak észre sem veszi, hogy viseli a fültokot, pedig nagyon szőąknek tőąnt. Könnyen összehajtogatható,dobozában jól tárolható.

DJ biztonság
A két éves kisgyermekünket a nyáron több fesztiválra elvittük, és tökéletesen mőąködött. Szereti viselni, és úgy néz ki benne mint egy kis DJ.

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.