Edz Kidz - tökéletes hallásvédelem már fél éves kortól


Most majdnem 9 hónapja mőąködök úgy, mint kezdő‘ apa. Kislányomat elég sok helyre elvisszük, szeretjük ha együtt van a család. Voltunk egy Zumba konferencián, én vigyáztam Lillára, párom meg táncolt a zenére, ami olyan hangos volt, hogy egy házzal arrébb kellett mennem, hogy el tudjam altatni a kislányt. Ilyen nyugtalanul már régen nem aludt! Ekkor döntöttem el, hogy keresek valamilyen megoldást, hogy legközelebb ez ne fordulhasson elő‘. Így találtam rá az Edz Kidz fültokra. Rögtön rendeltem is egy rózsaszínt, azóta sincs bajunk azzal, hogy hol alszik el a lányunk!

Edz Kidz – Gyermekeknek kifejlesztett fültok

Gyerekfülvédő‘ 6 színben. Tökéletes védelmet nyújt gyermekünk fülének fesztiválokon, koncerteken, tőązijátékkor, légi bemutatón, autóversenyen és egyéb hangos helyeken.

Szerettél volna elmenni egy jó koncertre, vagy megnézni a tőązijátékot, vagy kimenni a Forma 1-re? De felelő‘s szülő‘ként inkább otthon maradtál, mert a gyermeked fülét nem akartad kitenni a zajártalomnak? Ez most megváltozik, elég csak magaddal vinni az Edz Kidz gyermekeknek kifejlesztett fülvédő‘t, és amint úgy érzed kezd hangosodni a helyzet, elég ha felrakod a csemetére, és a zaj kint marad.

Mikor ajánlott a fültokot viselése?

  • koncerten
  • zenetanulás közben (doboláskor)
  • tanulás közben (növeli a koncentrációs képességet)
  • tőązijáték nézésekor
  • autó, motor versenyen
  • légi bemutatón
  • egyéb hangos helyszíneken

Autizmussal élő‘k

Extra érzékeny hallású autista gyermeket nevelsz? Mindig panaszkodik, hogy nagy a hangzavar körülötte? Nem tudja, hogyan a fülére szorítani a kezét, hogy a hangok kinn maradjanak? Akkor számotokra megoldás az Edz Kidz gyermekeknek kifejlesztett fültok. Nagyon kényelmes viselet hosszú távon is. A környezetbő‘l nagy csillapítás után érkeznek csak be hangok.
Most még a mi felelő‘sségünk, hogy védjük gyermekünk egészségét.

További infók...

Vélemények a nagyvilágból

Extra érzékeny hallású autista gyerekek imádni fogják
Fiam aki autista, problémája volt a túl sok zajjal, ekkor találtam az edz kidz re ami kielégíti a fiam igényeit. Mivel több színben kapható, könnyen el tudtuk dönteni, hogy melyiket vásároljuk. Köszönöm!

Nagyon hasznos
6 hónapos gyerekemnek vásároltam, egy fesztivál miatt – egy kicsit aggódtam hogy túl nagy lesz neki, de teljesen jó volt a fejére. Úgy tőąnik nagyon kényelmes, mivel nem küzdött ellene, nem akarta levenni. Fontos, hogy ne vegyük le minden jelzés nélkül, mert a visszatérő‘ hangerő‘ megijeszthetik a gyermeket! Etetés közben is hasznosnak bizonyult, így nem vonta el a figyelmét a hangzavar.

Fantasztikus termék
Nagyon jó gyerekfülvédő‘. 3 éves fiamnak vettem, aki nagyon érzékeny a hangos zajra. Városunkban tartott karneválon viselte, (sok zaj, hangos zene) majd a tőązijáték alatt, de egyáltalán nem zavarta többé a zaj. Nagyon kényelmes még otthon is viselni szerette volna, mikor teljesen csönd volt. Nagyon ajánlom!

Jó árérték arány
Gyermekemnek vettem, hogy egy kiállításon viselje, mivel tudtam, hogy nagyon hangos lesz. Könnyen szállítható, mivel kisebbre össze lehet hajtogatni, mint általában a fültokokat. Jól néz ki, elvégezte a munkáját, úgy néz ki sokáig lehet majd használni, ezért megérte a pénzt amit kiadtunk rá.

Kiváló
Azért vettem ezt a terméket, mert szabadtéri koncertre, tőązijátékra mentünk a 3 éves gyerkő‘cömmel, aki nem szereti a hangos zajt. Nagyon jól érezte magát, egyáltalán nem volt ideges a fültok miatt. Annyira kényelmes volt, hogy elaludt, így sajnos lemaradt a koncert végérő‘l. Szuper termék, a kéket szereti. Ez a kedvenc színe.

Fülvédő‘
Azért vásároltuk, mert mentünk egy autóversenyre, de elő‘ször a testvérem esküvő‘jén lett kipróbálva. A fiamat nehéz volt rávenni hogy kipróbálja (nem nagyon van oda az új dolgokért), de nagyon jól mőąködött. Miután elaludt, nem ébredt fel buli miatt, így ott tudtunk maradni egész este!

Fantasztikus – úgy néz ki a fiunk mint egy mini DJ!
13 hónapos fiamnak vásároltam amikor egy görög estére mentünk. Már elő‘re figyelmeztettek, hogy a zene hangos lesz, és sok tányértörés szerepel az étlapon! Féltettem Bubba hallását ezért vásároltam meg, bár arra gondoltam, lehet hogy vissza fogja utasítani... Tévedtem, imádta! Nagy mosollyal üldögélte végig ahogy a tányérokat összetörték, és táncoltak a zenére! A fültok jól tágítható, így még sokáig nő‘het a feje :-) Megérte az árát!

Nem aggódok többet a dobolás miatt
A 21 hónapos unokám már kb. 8 hónapos korától nagyon szeret a dobszerelésemen játszani. Most már egész erő‘sen meg tudja ütni a dobot. Aggódtam, hogy a nagy hangerő‘ miatt sérülhet a hallása, ezért vettem egy Edz Kidz fültokot. Még csak észre sem veszi, hogy viseli a fültokot, pedig nagyon szőąknek tőąnt. Könnyen összehajtogatható,dobozában jól tárolható.

DJ biztonság
A két éves kisgyermekünket a nyáron több fesztiválra elvittük, és tökéletesen mőąködött. Szereti viselni, és úgy néz ki benne mint egy kis DJ.

Termék tesztek

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

0Ft

..