Music Safe Pro - A zenei élmény marad, a fülsípolás távozik


10 éve vagyok aktív tagja a lemezlovas társadalomnak. Itt a szülő‘városomban heti rendszerességgel járok fellépni, de számos meghívást is kapok másik városokba is. Sajnos egyre többször tapasztalom, hogy bulik után sípol a fülem olykor több napig is, és ez azért nem kellemes érzés fő‘leg elalváskor. A füldugóktól mindig is tartottam, mert az volt a meglátásom, hogy kényelmetlen és rontja a zenei élményt . Egyik dj barátomtól hallottam a lehető‘ségrő‘l, hogy be lehet állni füldugó teszternek és így végre hiteles választ kaphatok a füldugók iránti feltevéseimre. A jelentkezés után nem sokkal már a kezemben tarthattam a füldugómat, amihez kulcstartóra szerelhető‘ tok és 3 szőąrő‘betét is jár. A kulcstartót a fejhallgatóm cipzárjára praktikusan felszereltem és így nem kellett attól félnem, hogy otthon hagyom, hiszen füles nélkül nem indultam sehová.

Nos, a kétségeimet sikerült is megcáfolnia az általam használt füldugóknak a több hetes tesztelés alatt. A 3 szőąrő‘betét közül nekem a leggyengébb (fehér) bizonyult elfogadhatónak, ugyanis ezzel még teljesen elfogadható a zenehallgatási élmény egy buliban. Ez bizonyára egyénileg változik. Kényelmi szempontból tökéletesen illeszkedtek a fülem formájához és pár perc után már teljesen megszokható. (anyaga hő‘re lágyul). Zenéléshez eleinte furcsa volt a használata, mivel teljesen másképpen hallottam a zenét. Nem kellett sok, hamar hozzászoktam a füldugókhoz és teljesen nagy pozitívum volt, hogy a fellépésrő‘l hazatérve nem csengett a fülem.

Szerintem nagyon is megéri az árát, fő‘leg annak, aki a fülével keresi a kenyerét. A huzamosabb ideig tartó dj-zés elő‘bb utóbb kifejti halláskárosító hatását és ezt úgy gondolom jobb megelő‘zni.

Dj Sokol

Krém Rádió

Termék tesztek

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..