MusicSafe Pro, hogy ne romoljon tovább a hallásom


Krém rádió mőąsorában a hallásvédelemrő‘: mp3.

Nagy örömömre szolgál bemutatni a Music Safe Pro füldugót, melyet teszterként több alkalommal is kipróbáltam, különböző‘ filterekkel! Amikor füldugókról esik szó, az embernek óhatatlanul is a narancs színőą szivacs-gumi, vagy épp a vattaszerőą dugasz jut eszébe, mellyel, ha találkozott is, túl jó tapasztalata semmiképp sem lehet, ha van összehasonlítási alapja professzionális zajcsillapítókkal.

Mivel DJ vagyok, a partyk alatt engem ér a leginkább zajártalom, hisz a kontroll hangfalak túl kell, hogy üvöltsék a kint szóló zenét! Sokszor már inkább a fejhallgatómra szorítkozom, mert aránylag jól szigeteli a kinti zavaró frekvenciákat, és jól hallom a zenét, amit épp keverek. Ennek csak annyi hátránya van, hogy fejhallgatót viselni egész éjszaka nem túl kényelmes, nem beszélve arról, hogy így közvetlen a fülem látja kárát a – z ettő‘l függetlenül közvetlen a dobhártyámra nehezedő‘ - nagy hangerő‘nek. Mivel ma már szinte folyamatosnak mondható egy nagyon enyhe alapjárati csengés a fülemben, ezért úgy döntöttem, ez nem mehet tovább, hisz szeretném, ha épségét minél tovább megtarthatnám. Nekem az egészségem minden pénzt megér, így a 8.125Ft-os ár nem is olyan sok pláne, hogy mivel a füldugók moshatók, akár több száz alkalommal lehetnek védelmünkre – én szimpla langyos szappanos vizet javaslok.

A terméket összesen 4 buli alkalmával használtam (próbáltam variálni a filtereket is, de végül a fehér elegendő‘nek bizonyult), mindannyiszor ugyanazon körülmények közt. Rosszat egyszerőąen nem tudok róla mondani, hisz mind a kényelmi, mind a tudásbeli igényeimet kielégíti. Eleinte furcsa volt a használata – a kontroll ládákat hangerő‘ben azért feljebb kellett tekerni, viszont a káros frekvenciáktól védte a fülem -, de aztán megszoktam. A három variálható filterrel – ezek tulajdonképp különböző‘ átmérő‘jőą réseken át eresztik be a hangot - szinte nem létezik olyan hangosított tér, ahol ne állná meg a helyét. A filterek kis erő‘szakolással cserélhető‘k, ezzel szavatolva, hogy teljesen illeszkednek a füldugóba.

A csomag tartalmaz egy termék katalógust rövid ismertető‘kkel, egy használati útmutatót, egy pót dugót (természetesen a páron felül), egy mőąanyag tokot, továbbá egy mőąanyag henger alakú tartót, amelyben biztonságban tudhatom a dugókat, hisz korrekten zár. Azonnal felfőąztem a fejhallgatóm tokjára, így nem felejtem otthon, ha dolgozni megyek.

Meggyő‘ző‘déssel ajánlom minden kedves lemezlovas kollégának és zenés szórakozóhelyen dolgozónak.

djcort3z

Termék tesztek

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..