PornHeroes füldugó teszt!


10 éve vagyunk aktív tagjai a térség lemezlovas társadalmának. A környéken heti rendszerességgel járunk fellépni, de számos meghívást is kapunk vidéki városokba is. Sajnos egyre többször tapasztaljuk, hogy bulik után sípol a fülünk olykor több napig is, és ez azért nem kellemes érzés fő‘leg elalváskor. A füldugóktól mindig is tartottunk, mert az volt a tévhitünk, hogy kényelmetlen és rontja a zenei élményt. Egyik dj barátunktól hallottunk a lehető‘ségrő‘l, hogy füldugó tesztereket keresnek a fuldugo.hu-nál és így végre hiteles választ kaphatunk a füldugók iránti feltevéseinkre. A jelentkezés után pár nappal már a kezünkben is tarthattuk a Music Safe Pro füldugópárokat, amihez kulcstartóra szerelhető‘ tok és 3 szőąrő‘betét is járt. A kulcstartót cd táskáinkban helyeztük el praktikusan, így nem kellett attól félnünk, hogy otthon hagyjuk, hiszen a táskák nélkül nem indulunk el sehová zenélni.

A tévhitünket sikerült is megcáfolnia a Music Safe Pro füldugók a több hetes tesztelés alatt. A 3 szőąrő‘betét közül nekünk a leggyengébb (fehér) bizonyult elfogadhatónak, ugyanis ezzel még teljesen elfogadható a zenehallgatási élmény egy buliban. Ez bizonyára egyénileg változik. Kényelmi szempontból tökéletesen illeszkedtek a fülünk formájához és pár perc után már teljesen megszokható, hiszen anyaga hő‘re lágyul. Zenéléshez eleinte furcsa volt a használatalata, mivel teljesen másképpen hallottuk a zenét. Nem kellett sok, hamar hozzászoktunk a füldugókhoz és nagy pozitívum volt, hogy a fellépésrő‘l hazatérve nem csengett a fülünk, illetve a tánctéren sem "szakadt be" a dobhártyánk egy-egy nagyobb basszustól, vokáltól.

Véleményünk szerint az Alpine Music Safe Pro nagyon is megéri az árát, fő‘leg annak, aki a "fülével" keresi a kenyerét. A huzamosabb ideig tartó dj-zés elő‘bb utóbb kifejti halláskárosító hatását és ezt mindenképp jobb megelő‘zni.

Andrew Beat & Daniel Storm

Termék tesztek

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek. 

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek iskolai segítőtársa

2018. 04. 16.

Az autista gyermekek körében nagyon gyakori sajátosság a hangokra való túlérzékenység. A kisgyermekek hallásvédelmére kifejlesztett Alpine Muffy fültok az autista gyerekek számára is ideális választást jelent, hogy kiszűrje azokat a zajokat és hangokat, melyek idegességet, stresszt, és szorongást váltanak ki a gyerekekből. 

Hallásvédelem babáknak és totyogóknak hordozóban

2018. 02. 20.

Sabine Lokin hordozási tanácsadóként rendszeresen beszélget a szülőkkel a hallásvédelemmel kapcsolatban. Ha a gyermeket zajos helyre visszük hordozóban a hátunkon, hogy adjuk rá a hallásvédőt? Sabine válaszolni fog a kérdésre a cikkben.

Nincs rossz választás

2018. 02. 02.

Pár hónappal ezelőtt kezdtük meg együttműködésünket Dr. Vass Zoltán audiológus, fül-orr-gégész szakorvossal. Arra kértük a doktor urat foglalja össze az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatait az Alpine füldugókkal kapcsolatosan. 

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

8.590Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..