PornHeroes füldugó teszt!


10 éve vagyunk aktív tagjai a térség lemezlovas társadalmának. A környéken heti rendszerességgel járunk fellépni, de számos meghívást is kapunk vidéki városokba is. Sajnos egyre többször tapasztaljuk, hogy bulik után sípol a fülünk olykor több napig is, és ez azért nem kellemes érzés fő‘leg elalváskor. A füldugóktól mindig is tartottunk, mert az volt a tévhitünk, hogy kényelmetlen és rontja a zenei élményt. Egyik dj barátunktól hallottunk a lehető‘ségrő‘l, hogy füldugó tesztereket keresnek a fuldugo.hu-nál és így végre hiteles választ kaphatunk a füldugók iránti feltevéseinkre. A jelentkezés után pár nappal már a kezünkben is tarthattuk a Music Safe Pro füldugópárokat, amihez kulcstartóra szerelhető‘ tok és 3 szőąrő‘betét is járt. A kulcstartót cd táskáinkban helyeztük el praktikusan, így nem kellett attól félnünk, hogy otthon hagyjuk, hiszen a táskák nélkül nem indulunk el sehová zenélni.

A tévhitünket sikerült is megcáfolnia a Music Safe Pro füldugók a több hetes tesztelés alatt. A 3 szőąrő‘betét közül nekünk a leggyengébb (fehér) bizonyult elfogadhatónak, ugyanis ezzel még teljesen elfogadható a zenehallgatási élmény egy buliban. Ez bizonyára egyénileg változik. Kényelmi szempontból tökéletesen illeszkedtek a fülünk formájához és pár perc után már teljesen megszokható, hiszen anyaga hő‘re lágyul. Zenéléshez eleinte furcsa volt a használatalata, mivel teljesen másképpen hallottuk a zenét. Nem kellett sok, hamar hozzászoktunk a füldugókhoz és nagy pozitívum volt, hogy a fellépésrő‘l hazatérve nem csengett a fülünk, illetve a tánctéren sem "szakadt be" a dobhártyánk egy-egy nagyobb basszustól, vokáltól.

Véleményünk szerint az Alpine Music Safe Pro nagyon is megéri az árát, fő‘leg annak, aki a "fülével" keresi a kenyerét. A huzamosabb ideig tartó dj-zés elő‘bb utóbb kifejti halláskárosító hatását és ezt mindenképp jobb megelő‘zni.

Andrew Beat & Daniel Storm

Termék tesztek

Hangya tesztje: MusicSafe Pro vs PartyPlug Pro

2017. 09. 28.

A füldugó.hu csapata a X. Zorall Sörolimpián meg akarta lepni a zenekar basszusgitárosát az új PartyPlug Pro füldugóval, amikor is ő lepett meg minket, mikor elárulta, hogy már 10 éve használja a MusicSafe Pro-t. Ezen felbuzdulva megkértük, hasonlítsa össze a két terméket!

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..