PornHeroes füldugó teszt!


10 éve vagyunk aktív tagjai a térség lemezlovas társadalmának. A környéken heti rendszerességgel járunk fellépni, de számos meghívást is kapunk vidéki városokba is. Sajnos egyre többször tapasztaljuk, hogy bulik után sípol a fülünk olykor több napig is, és ez azért nem kellemes érzés fő‘leg elalváskor. A füldugóktól mindig is tartottunk, mert az volt a tévhitünk, hogy kényelmetlen és rontja a zenei élményt. Egyik dj barátunktól hallottunk a lehető‘ségrő‘l, hogy füldugó tesztereket keresnek a fuldugo.hu-nál és így végre hiteles választ kaphatunk a füldugók iránti feltevéseinkre. A jelentkezés után pár nappal már a kezünkben is tarthattuk a Music Safe Pro füldugópárokat, amihez kulcstartóra szerelhető‘ tok és 3 szőąrő‘betét is járt. A kulcstartót cd táskáinkban helyeztük el praktikusan, így nem kellett attól félnünk, hogy otthon hagyjuk, hiszen a táskák nélkül nem indulunk el sehová zenélni.

A tévhitünket sikerült is megcáfolnia a Music Safe Pro füldugók a több hetes tesztelés alatt. A 3 szőąrő‘betét közül nekünk a leggyengébb (fehér) bizonyult elfogadhatónak, ugyanis ezzel még teljesen elfogadható a zenehallgatási élmény egy buliban. Ez bizonyára egyénileg változik. Kényelmi szempontból tökéletesen illeszkedtek a fülünk formájához és pár perc után már teljesen megszokható, hiszen anyaga hő‘re lágyul. Zenéléshez eleinte furcsa volt a használatalata, mivel teljesen másképpen hallottuk a zenét. Nem kellett sok, hamar hozzászoktunk a füldugókhoz és nagy pozitívum volt, hogy a fellépésrő‘l hazatérve nem csengett a fülünk, illetve a tánctéren sem "szakadt be" a dobhártyánk egy-egy nagyobb basszustól, vokáltól.

Véleményünk szerint az Alpine Music Safe Pro nagyon is megéri az árát, fő‘leg annak, aki a "fülével" keresi a kenyerét. A huzamosabb ideig tartó dj-zés elő‘bb utóbb kifejti halláskárosító hatását és ezt mindenképp jobb megelő‘zni.

Andrew Beat & Daniel Storm

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.