Arizóna endorzer


Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

Az Arizóna zenekar 2009-ben alakult, 5 tagból álló pop-rock stílusú csapatnak tartjuk magunkat. 2016. áprilisában jelent meg második nagylemezünk, számos videoklip, média megjelenést tudhatunk magunk mögött, és szívből reméljük, hogy még fogunk is.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal? Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Az Alpine füldugóval elsőként én (Maja) ismerkedtem meg. Eleinte próbáltam fülmonitort használni a koncerteken, de ezt kezdőként nem nagyon ajánlom senkinek sem, hiszen olyan hibába eshetnek, mint én. Egyik koncerten akkora hangerőt adtam a fülmonitoromra, hogy másnap a fülorvosnál ülhettem. Ekkor láttam be, hogy egy kezdő zenekarnak, énekesnőnek sokat kell tanulnia, és ide tartozik a hallás védelme is... Ekkor kaptam ajándékba az első Alpine termékemet, amely koncerteken eleinte szokatlan volt, de hamar megszerettem. Majd megérkezett újabb kiszerelésben is, ekkor már mind az ötünkhöz. Próbákon is szoktuk használni, főként a zajos próbák során nyújtott hatalmas segítséget. Azért írom múlt időben, mert azóta próbatermet cseréltünk, és jelen pillanatban Fecó stúdiójában próbálunk, ahol mindenki fejhallgatót kap. Természetesen ügyelek arra, hogy minél halkabban szóljon minden, így megóvom saját magamat a próbák utáni fejfájástól. Az Alpine termékeink mindig velünk vannak, hiszen teljesen más úgy egy buli után hazatérni, hogy nem zúg a fülünk, mint fordított esetben... Aki nem hiszi el, ajánlom, próbálja ki. Tanulásnál is hatalmas segítséget nyújt. Néhányan a zenekarból még egyetemre is járunk, és Patrik posztját láttam, hogy ő az Alpine segítségével tanul... Akkor jöttem rá, hogy ez hatalmas ötlet, azóta tanulásnál, ha csendre vágyom, rögtön előveszem!

3) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

A környezetünkben nem ismerünk olyat, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni, de az ember nagyon könnyen ilyen helyzetbe kerülhet. Úgy gondolom, hogy célszerű elővigyázatosnak lennünk.

4) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Mindenkinek, aki zajos helyen tartózkodik és egy kis csendre vágyik. Nemcsak zenészeknek nyújt hatalmas segítséget, de azoknak is, akik a színpad előtt állnak a koncerteken,vagy ha valaki buliba megy és a hangfalak előtt táncol kedvenc zenéjére, de azoknak szintén akik csendben szeretnének tanulni. Bárkinek jól jöhet, szívből ajánljuk, csalódni senki sem fog benne, ahogy mi sem! Köszönjük Alpine!

Arizóna zenekar Facebook oldala

Termék tesztek

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek. 

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek iskolai segítőtársa

2018. 04. 16.

Az autista gyermekek körében nagyon gyakori sajátosság a hangokra való túlérzékenység. A kisgyermekek hallásvédelmére kifejlesztett Alpine Muffy fültok az autista gyerekek számára is ideális választást jelent, hogy kiszűrje azokat a zajokat és hangokat, melyek idegességet, stresszt, és szorongást váltanak ki a gyerekekből. 

Hallásvédelem babáknak és totyogóknak hordozóban

2018. 02. 20.

Sabine Lokin hordozási tanácsadóként rendszeresen beszélget a szülőkkel a hallásvédelemmel kapcsolatban. Ha a gyermeket zajos helyre visszük hordozóban a hátunkon, hogy adjuk rá a hallásvédőt? Sabine válaszolni fog a kérdésre a cikkben.

Nincs rossz választás

2018. 02. 02.

Pár hónappal ezelőtt kezdtük meg együttműködésünket Dr. Vass Zoltán audiológus, fül-orr-gégész szakorvossal. Arra kértük a doktor urat foglalja össze az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatait az Alpine füldugókkal kapcsolatosan. 

Hangya tesztje: MusicSafe Pro vs PartyPlug Pro

2017. 09. 28.

A füldugó.hu csapata a X. Zorall Sörolimpián meg akarta lepni a zenekar basszusgitárosát az új PartyPlug Pro füldugóval, amikor is ő lepett meg minket, mikor elárulta, hogy már 10 éve használja a MusicSafe Pro-t. Ezen felbuzdulva megkértük, hasonlítsa össze a két terméket!

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

5.990Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

0Ft

..