Arizóna endorzer


Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

1) Kérlek, mutasd be pár mondatban a csapatod!

Az Arizóna zenekar 2009-ben alakult, 5 tagból álló pop-rock stílusú csapatnak tartjuk magunkat. 2016. áprilisában jelent meg második nagylemezünk, számos videoklip, média megjelenést tudhatunk magunk mögött, és szívből reméljük, hogy még fogunk is.

2) Mikor ismerkedtetek meg a füldugónkkal? Milyen személyes tapasztalataitok vannak vele?

Az Alpine füldugóval elsőként én (Maja) ismerkedtem meg. Eleinte próbáltam fülmonitort használni a koncerteken, de ezt kezdőként nem nagyon ajánlom senkinek sem, hiszen olyan hibába eshetnek, mint én. Egyik koncerten akkora hangerőt adtam a fülmonitoromra, hogy másnap a fülorvosnál ülhettem. Ekkor láttam be, hogy egy kezdő zenekarnak, énekesnőnek sokat kell tanulnia, és ide tartozik a hallás védelme is... Ekkor kaptam ajándékba az első Alpine termékemet, amely koncerteken eleinte szokatlan volt, de hamar megszerettem. Majd megérkezett újabb kiszerelésben is, ekkor már mind az ötünkhöz. Próbákon is szoktuk használni, főként a zajos próbák során nyújtott hatalmas segítséget. Azért írom múlt időben, mert azóta próbatermet cseréltünk, és jelen pillanatban Fecó stúdiójában próbálunk, ahol mindenki fejhallgatót kap. Természetesen ügyelek arra, hogy minél halkabban szóljon minden, így megóvom saját magamat a próbák utáni fejfájástól. Az Alpine termékeink mindig velünk vannak, hiszen teljesen más úgy egy buli után hazatérni, hogy nem zúg a fülünk, mint fordított esetben... Aki nem hiszi el, ajánlom, próbálja ki. Tanulásnál is hatalmas segítséget nyújt. Néhányan a zenekarból még egyetemre is járunk, és Patrik posztját láttam, hogy ő az Alpine segítségével tanul... Akkor jöttem rá, hogy ez hatalmas ötlet, azóta tanulásnál, ha csendre vágyom, rögtön előveszem!

3) Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

A környezetünkben nem ismerünk olyat, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni, de az ember nagyon könnyen ilyen helyzetbe kerülhet. Úgy gondolom, hogy célszerű elővigyázatosnak lennünk.

4) Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Mindenkinek, aki zajos helyen tartózkodik és egy kis csendre vágyik. Nemcsak zenészeknek nyújt hatalmas segítséget, de azoknak is, akik a színpad előtt állnak a koncerteken,vagy ha valaki buliba megy és a hangfalak előtt táncol kedvenc zenéjére, de azoknak szintén akik csendben szeretnének tanulni. Bárkinek jól jöhet, szívből ajánljuk, csalódni senki sem fog benne, ahogy mi sem! Köszönjük Alpine!

Arizóna zenekar Facebook oldala

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek.