Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel


"A hallásvédő hozzájárul a hibátlan MRI vizsgálathoz"

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

MRI-vizsgálat: fülsiketítő

Az MRI szkenner nagyon hangos. Hatalmas zajjal jár. Például a Phillips vagy a Siemens új széles sávú szkennereinek zajszintje 115-120 dB-es hangerősséget is képes elérni a vizsgálat során. Összehasonlításképp ilyen hangerő az alacsonyan szálló repülőknél tapasztalható. Ezért hallásvédő viselése MRI gépben kötelező. Egyes vizsgálatoknál erősen ajánlott a füldugót fültokkal kombinálni.

"Nagyon boldog voltam, amikor a Muffy Baby-ről hallottam és tesztelhettük a terméket. Micsoda fantasztikus termék!"

Az egyetlen megoldás babák és kisgyerekek MRI-vizsgálatára

Az MRI gépben tapasztalható hang rendkívül ártalmas a füleknek. A gyerekek hallása még fejlődésben van, ezért sokkal érzékenyebb. Furcsa módon az MRI gyártók csak felnőtteknek készítenek füldugókat. Az OLVG évek óta küzd a problémával, hogy találjon megfelelő hallásvédőt a csecsemők és a kisgyermekek számára. A radiodiagnosztikai laboráns, Scott Martin úgy döntött, aktívan lép fel ez ügyben, így az Alpine-hoz fordult. "Hosszú ideig voltunk tanácstalanok az OLVG-nél. Jómagam tinnitusztól szenvedek a motorozás és a hangos zenehallgatás miatt. Ezért tudom, milyen fontos a megfelelő hallásvédelem. Néhány éve magam is használom az Alpine hallásvédőjét. Ezért kapcsolatba léptem velük, hogy érdeklődjek a csecsemők és kisgyerekek hallásvédelmének lehetőségeiről. Nagyon boldog voltam, amikor a Muffy Baby-ről hallottam és tesztelhettük a fültokot. Micsoda fantasztikus termék!"

"Több mint 20 éve dolgozom ezen a területen, ezalatt még sosem találkoztam ilyen szép és hatékony termékkel. A Muffy Baby-nek köszönhetően tökéletes vizsgálati eredményt kapunk, mely megkönnyíti a diagnózis felállítását."

Tökéletes eredmény

Az MRI gép nagyon erős mágneses mezővel rendelkezik (30.000-szer erősebb mint a föld átlagos mágneses mezeje). Ezért életveszélyes bármilyen fémtárgyat a gép közelébe vinni. Még a műanyag is eltéréseket okozhat a szkennelésben. Az Alpine Muffy Baby nem tartalmaz fém alkatrészeket és az egyetlen hallásvédő csecsemők és gyerekek számára, amely alkalmas az MRI-vizsgálathoz.

Többfunkciós alkalmazás

A Muffy Baby nem csak kényelmes, védi a hallást, és megkönnyíti, hogy a gyerekek a megfelelő pozícióban feküdjenek. "Úgy tapasztaljuk, hogy a babák nyugodtabbak, amikor hallásvédőt viselnek. Kényelmes és kevésbé félnek. Az eredmény pedig természetesen egy jó és használható vizsgálat."

Muffy Baby a kórházban

Az amszterdami kórházban a csecsemőket egy speciális vákuum-matracba fektetik az MRI-vizsgálathoz. Így helyezik őket a megfelelő pozícióba. "Sajnos a gyerekek gyakran felébredtek az MRI zajára. Ez nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is traumát jelenthet, emellett pedig mozgásra is készteti őket. A mozgás pedig rossz MRI képet eredményez. A Muffy Baby bevezetése óta kombináljuk a vákuum-matracot és az alvást segítő nyugtató italt hallásvédővel. Tökéletesen működik!"

Páratlan kényelem és jó illeszkedés

Az amszterdami kórház orvosai egyetértenek abban, hogy a Muffy Baby felhasználóbarát. Martin szerint a kényelem és az illeszkedés egyedülálló: "A hallásvédő tökéletesen körülöleli a babák kis fülét és védi őket az MRI zajszintjétől. Az illeszkedés kiváló és a gyermek stabilan fekszik a gépben." A Muffy Baby segít, hogy a vizsgálati eredmény pontos legyen, így könnyebb felállítani a helyes diagnózist. "Több mint 20 éve dolgozom ezen a területen, ezalatt még sosem találkoztam ilyen szép és hatékony termékkel. A gyerekeket kísérő szakemberek is rendkívül elégedettek. Nagyon ajánlom mindenkinek a Muffy Baby használatát!"

Forrás: Alpine Gehörschutz

Termék tesztek

A füldugók biztonságosabbá teszik a motorozást

2021. 04. 27.

Miért teszik biztonságosabbá a motorozást a füldugók és teszt az Alpine motoros füldugójáról.

Hogyan segíti a fültok az SNI-s kisgyerekek mindennapjait?

2019. 04. 18.

Az Alpine Muffy fültok komoly segítséget jelenthet a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek életében. Óvodai környezetben hozzájárulhat a sikeres fejlesztőmunkához, de érdemes otthonra is beszerezni ilyen hasznos hallásvédőt. Ez a speciálisan kisgyerekek számára kifejlesztett fültok minden kellemetlen zajt kiszűr, ezáltal egy nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt a gyermek számára.

Az amszterdami kórház nagyon elégedett az Alpine Muffy Baby-vel

2019. 01. 28.

Scott Martin, az amszterdami OLVG kórház radiodiagnosztikai laboratóriumi asszisztense több mint egy éve lépett kapcsolatba az Alpine Hearing Protection munkatársaival. Amszterdam városi kórháza már évek óta keresi csecsemők és kisgyerekek számára a megfelelő hallásvédőt. Scott időzítése nem is lehetett volna jobb, az Alpine Muffy Baby ekkor már készen állt a bevezetésre. Az OLVG most hálásan használja a hallásvédőt, mely védi a csecsemők és kisgyerekek hallását az MRI szkenner káros zajától.

Milyen füldugót ajánl egy igazi metálzenész a hallásod védelmére?

2018. 12. 05.

Hájer Gergő, az Omega Diatribe metálbanda alapító gitárosa, illetve az Audionerve stúdió-projekt megalkotója elárulja, kiknek ajánlja az Alpine profi szűrős füldugóit!

Alpine Muffy fültok: az autista gyerekek támogatója a mindennapokban

2018. 05. 07.

Az autista gyerekek különösen érzékenyek lehetnek a különféle hangokra. Még az olyan hétköznapi zajok is, mint a háztartási eszközök, a televízió, a járművek hangja vagy akár egy hangosabb beszélgetés is elviselhetetlen lehet számukra. Ez a túlérzékenység nem csupán idegességet, szorongást válthat ki a gyermekből, hanem nagymértékben gátolhatja a játszási és felfedezési kedvét is. Ezért egy hallásvédő eszköz felbecsülhetetlen értéket jelenthet a gyerekeknek. 

Kapcsolódó termékek

Alpine Muffy Baby Fekete - Hallásvédő fültok csecsemőknek

Alpine Muffy Baby Fekete - Hallásvédő fültok csecsemőknek

13.490Ft

A babák és a gyerekek füleinek védelme Kutatások azt mutatják, hogy emiatt 8-ból 1 gyermek szenved maradandó halláskárosodástól. Az Alpine Muffy Ba..