Veress Márton endorzer


1) Kérlek, mutasd be magad pár mondatban!

Veress Márton vagyok, az Amerikai Armageddon dobosa, ahol az ex-Arch Enemy gitáros Chris Amottal zenélek együtt. Emellett a Sabian cintányérok, a Remo dobbőrök, az Artbeat dobverők és a Füldugó.hu Magyarországi endorzere, valamint a New Yorki Drummers Collective zeneiskola hazai képviselőjeként tartanak számon.

2) Mikor ismerkedtél meg a füldugónkkal?

Tavaly nyáron, amikor a Gitármánia táborban tartottam egy kurzust az Önmenedzselésről, és a modern műfajokban való dobolásról. Mivel a metál zene igen nagy hangerővel bír, mindenképpen szerettem volna a közönség hallásvédelméről is gondoskodni. Az Artbeat cég vezetője, Nyúzó Norbert ajánlott titeket. Egy telefonos egyeztetés után pár nappal meg is érkezett a csomag, melyben 2 gyerek és egy felnőtt profi teszt-fülvédőt, eldobhatós szivacsos füldugókat és egy profi Alpine zajszűrős fülvédőt találtam, amivel a cég megajándékozott. Mondanom sem kell, nagyon jól esett és a termékek remekül szuperáltak a bemutatón.

3)Milyen személyes tapasztalataid vannak vele?

Az Alpine zajszűrős fülvédőt elsősorban próbatermi gyakorláshoz használom, de nem egyszer előfordult már, hogy koncertlátogatáshoz is vittem magammal, ahol a közönség soraiban használtam. Gyakorlás közben a zenét vagy a metronómot kihangosítom az énekcuccon, hogy ne közvetlenül a fülhallgatóból szóljon a fülembe. Azt tapasztaltam, hogy ez a módszer sokkal jobban kíméli a fület gyakorlásnál, mint egy fülmonitor, vagy egyéb zenés fülhallgató, ahol a hangos zene közvetlen a fület éri. Koncert közben a színpadon, viszont elkerülhetetlen a fülmonitor, mivel takkra játszunk, sőt, sokszor még kiegészítő sávokat is használunk laptopról. De hát a zenész élet már csak ilyen. :)

4)Van a közvetlen környezetben, olyan, aki halláskárosodással kénytelen együtt élni?

Nincsen, hála Istennek mindenkinek épp a hallása a környezetemben. Habár egy-két korábbi zenésztársamnál megfigyeltem, hogy a több mint 25 év színpadi jelenlét hallásvédelem nélkül, elég sokat rontott a hallásukon. Itt az egyre hangosabb, sokszor indokolatlanul sok színpadi alapra gondolok elsősorban.

5)Kinek és miért ajánlanád leginkább a füldugó viselését?

Profi zenészeknek és amatőröknek egyaránt, akik minőségromlás nélkül szeretnék élvezni a zenét, viszont odafigyelnek a legfontosabb tényre is: a hallás érték...

Marci Facebook oldala

Termék tesztek

Halott Pénz

2017. 05. 15.

2015 - Interjú a Halott Pénz együttessel, amiben elmondják miért is fontos a hallásvédelem. :)

Zavaró-e hosszútávon a füldugó motorozás közben? – Aki válaszol, Németh Mihály

2016. 09. 01.

58 évesen egy 14 országot érintő 9000 km-es túrát tervezett 2016-ra Németh Mihály. Az élet azonban közbeszólt, de a túra nem maradt el, csak kicsit rövidebb lett. Az 58-as motoros túra élménybeszámolóját olvashatják portálunkon.

Arizóna endorzer

2016. 05. 11.

Endorzerünk, Maja, az Arizóna zenekar énekesnője nyilatkozott, hogyan ismerkedtek meg az Alpine termékekkel és miért tartják fontosnak a hallás védelmét.

New Friend Request endorzer

2016. 04. 13.

Endorzerünk, Tímár Péter nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Tarcsai Ádám endorzer

2016. 04. 08.

Endorzerünk, Tarcsai Ádám nyilatkozott, hogyan ismerkedett meg az Alpine termékekkel és miért tartja fontosnak a hallás védelmét.

Kapcsolódó termékek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Pro - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

7.990Ft

Leírás Zenészeknél, pl. gitáros, dobos, énekes vagy DJ, jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran kell magukat hangos zené..

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

Alpine MusicSafe Classic - Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek

5.990Ft

Leírás A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A..

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

Alpine PartyPlug - Fesztivál, koncert, buli füldugó

4.490Ft

Leírás Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz minde..